Lise Yorum ve Soruları Sayısal dersler hakkında

papatyam58

ŞipidikYüzenGurbaa
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
2.839
3
66
İstanbul
Herkeze merhaba arkadaşlar..
Benim sorunum şu sayısal derslerden hiç mi hiç anlamıyorum sitede bana ve benim gibi arkadaşlara yardımcı olabilecek sorularımızı yanıtlayabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevenirim.
Şimideden teşekkürler a.s

herkes her dersi anlayacak değil ki zaten canım.Mesleğini o yönde seçersin.Ne olmak istiyorsun?

sayısal derken mat geo fizik kimya biyoloji hepsi mi canım
eğer fizik de varsa içlerinde ben de çok sıkıntı çekiyorum fizikte yaa
sorulara yorum yapamıyomuşum gibi geliyo

Sayısal bölüm olmama rağmen bende anlamıyorum mat. ve fizikten ama kimya & biyolojide yardım edebilirim :)

Son düzenleme:
hatırlamıyorum çok ama her iki eksneinde karelerini alıyorduk ve birim vekör birim demek aldığımız eksenlerin karelerini birbirine eşitliyoruz yani

kkare/5=4/3 burdan da k=2kök5/3 çıkar cevap bu mu acaba?

Canım şimdi birim vektör diyo, bunun pratiği, bize verilen x ve y yi birbirine esitlcez. Yani

k/√5 = 2/√3 kök 5 i diğer tarafa atarsak k = 2√5 / √3 çıkar

Umarım anlatabilmisimdir tatlım ama sen yine de bi hocaya veya bi arkadasına sorsan daha iyi anlarsın eminim böyle okuyarak ben de pek anlamıyorum çünkü

Ben de 10. sınıf sayısal öğrencisiyim bildiğim konularda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıcaam

canım karelerini alıp eşitlemiyor muyuz?ben öyle hatırlıyorum mantıkende kareleri doğru gibi geliyo bana ama yanılıyor olabilirim

Sormak istediğin konularda ben de yardımcı olurum.Matematik öğretmeniyim.Öncelikle lütfen şunu unutma,herşeyin üstesinden gelebilirsin.Sadece istemen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…