inşlhh cnm bnm birtane var allahım esirgesin yanına bi arkadas bi kardesi olsun istyrz cnmm artık büyüdü 2 yasına girecek 2016 yılının son dilekleri hayırlısıyla kabul olur12 gun var benimde :) heyecanla bekliyoruz gelsin artik su veledlerr bee. ALLAH'İM DUY SESİMİZİİİ
İnsAllahh cnm benim hic yokk. Bizde umutla bekliyoruz her ayyinşlhh cnm bnm birtane var allahım esirgesin yanına bi arkadas bi kardesi olsun istyrz cnmm artık büyüdü 2 yasına girecek 2016 yılının son dilekleri hayırlısıyla kabul olur
evleneli n kadar zaman oldu cnmİnsAllahh cnm benim hic yokk. Bizde umutla bekliyoruz her ayy
9-10 ay olduevleneli n kadar zaman oldu cnm
inşlhhh cnmmmmBenimde bat 12 Ocak :) hayırlısı olur inş ve hepimiz anne oluruz
vücüt yeni alışıyordur belki cnm bazen böyle durumlar olabiliyor allah gönlüne göre versin inşlh..9-10 ay oldu
Aminnnvücüt yeni alışıyordur belki cnm bazen böyle durumlar olabiliyor allah gönlüne göre versin inşlh..
doktor gelişimi hakkında n dedi pekiKızlar yardım edinultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı.
Normal ama basından beri gec gelıyordoktor gelişimi hakkında n dedi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?