Sayı Sekansları ile Gidişatı Değiştirme

Bende bu aralar merak saldım ama sizin sayılarla benim sayılar farklı neden böyle oldu ki. Herkes kafasından mı atıyor diye düşünmeye başladım

Reactions: Kuf
Ben de sayılarla çalışıyorum. Suya yazmayı tercih ediyorum hafızası olduğundan. Hatta suyun Pandül ile ölçüp sayıları bardağa yapıltırdıktan sonra enerjisi, frekansı artıyor

Ben bi ara kulak çınlaması için denedim, işe yaramamıştı öylece bıraktım

Bende bu aralar merak saldım ama sizin sayılarla benim sayılar farklı neden böyle oldu ki. Herkes kafasından mı atıyor diye düşünmeye başladım
Kimden ve nereden ulaştınız sayılara?

Merhabalar bende sayıların mucizesine inanıyorum yaklaşık bir yıldır da çantanızda bulunması gereken acil durum kiti gibi her anımdalar çok faydasını gördüm sağlığımda işimde param da Hamileyim bende ama bir türlü normal doğum sekansını bulamadım. İlk doğum sezeryan ikinci için normal çok istiyorum bulduğunuz sayıyı paylaşabilir misiniz rica etsem

İlk doğum sezaryense ikincide normal pek önermiyorlar ama drunuzla konştunuz mu

İlk doğum sezaryense ikincide normal pek önermiyorlar ama drunuzla konştunuz mu
Evet genelde sezeryan ise sezeryan yapılıyor doktorum normal doğum destekçisi şartlar benim ve bebek için uygun olursa denenebilir demişti. Tabi daha 29. Haftamdayım 35-36 dan sonra bir önceki sezeryan dikişimin durumu ve benim çatı muayneme bağlı.

Merhaba, ben kilo verme sekansını okuyorum ama kilo alıyorum, ne kadar süre ile okumak lazım?

Merhaba, ben kilo verme sekansını okuyorum ama kilo alıyorum, ne kadar süre ile okumak lazım?

öncelikle yediğinize içtiğinize Dikkat etmeli ve gün içerisinde bol hareketli olmanız lazım. Aksi durumda sayılar mucize yaratmıyor.

sadece kilo için değil herhangi bir sayı sekansı işe yaramıyorsa eğer sayı sekansının başına blokaj açma ve acil sayılarını ekleyebilirsiniz. Herkeste farklı sürede işe yarayabilir

İnstgrmda
grabovoiteacher_rabiaalga
Hesabına bakın, kiloyla ilgili bir gönderi var onun bulup altındaki yorumlara bakın, sanki orada böyle bir soru vardı.

Gerçekten işe yarıyor mu ilgimi çekti deneyeceğim bende:)

Bu aralar fazla merak saldım bakalımne olacak

ben iş bulma , gelir arttirma blokaj kaldirma ne varsa denedim .halada is bulamadim .ise yaramiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…