Merhaba, oncelikle gecmis olsun ve birkac sorum olacak.Ameliyati nerde oldunuz tavsiye edeceginiz bir kurum mu? Birde kac ay oldu ve sayi ve morfoloji kac di once ve sonrasi. Bizde dusunuyoruz ama karar veremedik henuz son care artik.Canım öncelikle geçmiş olsun varikosel genelde sol tarafta oluyor zaten sayınız evet düşük eğer bu varikosele bağlı bi durumsa bi doktora daha gidin tek doktorla karar vermeyın biz ameliyatın faydasını gördük sayımız ameliyat olmadan önce 6 milyon du şuan değişiyor sürekli sayımız 50 milyona kadar çıktı fakat henuz hamile kalamadım biraz araştırıp o şekilde karar verin
Devlet Hastanesi'nde olduk canım Ağustos da 1 yıl olcak morfoloji sorunumuz hiç yoktu sayı ve hız problemi vardı sayımız düzeldi fakat hızımız a+b %29 sayimizda ameliyat öncesi 6milyondu ameliyatin 3.ayindaki test 35.800 du 6.ayinda 50milyon sonra düşmeye başladı 24milyon şuan yine 13milyon öyle takviye kullanmaya başladık yine progeny m solgar200 keçiboynuzu çakşır suyu şuan bunları kullanmaya başladık bakalım düşüşlerin sebebini sordum doktora 4 katı oynayabilir rakamlar dedi bilmiyorum hayirlisi bu arada hiç hamile kalamadim 2 başarısız asilamam var 3. Yaptiricam adeti bekliyorumMerhaba, oncelikle gecmis olsun ve birkac sorum olacak.Ameliyati nerde oldunuz tavsiye edeceginiz bir kurum mu? Birde kac ay oldu ve sayi ve morfoloji kac di once ve sonrasi. Bizde dusunuyoruz ama karar veremedik henuz son care artik.
İnsallah hayirlisiyla sagliklisindan nasip etsin sizede Allahim.Ve hepimize insaallah.Devlet Hastanesi'nde olduk canım Ağustos da 1 yıl olcak morfoloji sorunumuz hiç yoktu sayı ve hız problemi vardı sayımız düzeldi fakat hızımız a+b %29 sayimizda ameliyat öncesi 6milyondu ameliyatin 3.ayindaki test 35.800 du 6.ayinda 50milyon sonra düşmeye başladı 24milyon şuan yine 13milyon öyle takviye kullanmaya başladık yine progeny m solgar200 keçiboynuzu çakşır suyu şuan bunları kullanmaya başladık bakalım düşüşlerin sebebini sordum doktora 4 katı oynayabilir rakamlar dedi bilmiyorum hayirlisi bu arada hiç hamile kalamadim 2 başarısız asilamam var 3. Yaptiricam adeti bekliyorum
Mrb canım bizede ameliyat demişlerdi biz ameliyata sıcak bakmadık eğer hacamat işe yaramasaydı gene normal ameliyat olmayacaktı eşim. Embolizasyon yatıracaktı. Küçük bi kesiyle sorunlu damara ulaşılan bir uygulama araştırmak istersen bir bak canımArkadaşlar merhaba biz bu hastalıkla yeni tanıltık sol tek taraflı vertikosel eşim ve 12 millyon sperm sayısı ve
ileri hareketli yuzde 30
Yavaş hareketlilik yuzde 20 bu şekilde yani ikisinin toplamı yuzde 50 ediyor doktor da 20 milyon olması gerek demiş ameliyat olacaksın demiş ne diyorsunuz şart mı acaba ameliyat bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim
Hoşgeldin ceylo kk da görüşmeyeli çok oldu napıyon nasılsın kk da havalar nasılDevlet Hastanesi'nde olduk canım Ağustos da 1 yıl olcak morfoloji sorunumuz hiç yoktu sayı ve hız problemi vardı sayımız düzeldi fakat hızımız a+b %29 sayimizda ameliyat öncesi 6milyondu ameliyatin 3.ayindaki test 35.800 du 6.ayinda 50milyon sonra düşmeye başladı 24milyon şuan yine 13milyon öyle takviye kullanmaya başladık yine progeny m solgar200 keçiboynuzu çakşır suyu şuan bunları kullanmaya başladık bakalım düşüşlerin sebebini sordum doktora 4 katı oynayabilir rakamlar dedi bilmiyorum hayirlisi bu arada hiç hamile kalamadim 2 başarısız asilamam var 3. Yaptiricam adeti bekliyorum
Bulanık kankaHoşgeldin ceylo kk da görüşmeyeli çok oldu napıyon nasılsın kk da havalar nasıl
Sizin derecesi kaçtı acaba ve hacamatı nerde yaptırdınızMrb canım bizede ameliyat demişlerdi biz ameliyata sıcak bakmadık eğer hacamat işe yaramasaydı gene normal ameliyat olmayacaktı eşim. Embolizasyon yatıracaktı. Küçük bi kesiyle sorunlu damara ulaşılan bir uygulama araştırmak istersen bir bak canım
Aaaauuuu neden bulanık kız buralarBulanık kanka
2. Deredeydi yanlışım yoksa bize denizlide bi yer tavsiye ettiler gittik fakat kendi şehrinizde yapan mutlaka vardır artık bazı devlet hastanelerinde, özel hastanelerde yapılmaya başlandıSizin derecesi kaçtı acaba ve hacamatı nerde yaptırdınız
Henuz derman bulamadığımız içinAaaauuuu neden bulanık kız buralar
Merhaba canım. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Sperm sayınız kaçtı hacamattan onceEvet canım yabancılar cupping terapi diyor. Bel bölgesi ağırlıklı canım. Sülükler kasıktan takıldı.
Inşallah fayda eder cnm. Bol bol kuruyemiş keçiboynuzu pekmezi tüketsin. Morfolojiye iyi geliyor.Bizim sayimiz baya iyi. Hareket de iyi. Ama morfoloji sifir(( 2 yildir olmuyor bebisimiz. O kadar umutsuzum ki artik. 2 basarisiz asilamamiz var. Esim de gitse hacamata fayda eder mi acaba morfolojiyee
Yapiyoruz hepsini. Neler deniyorum neler. Ama gelisme yokInşallah fayda eder cnm. Bol bol kuruyemiş keçiboynuzu pekmezi tüketsin. Morfolojiye iyi geliyor.
Sabır lazım bize .bunu anladim . Sigara kullanıyor mu esin . Sigara kullanıyorsa bıraksın. Bazıları sadece sigarayı bırakarak çocuk sahibi oluyor. Inşallah hacamat iyi gelirYapiyoruz hepsini. Neler deniyorum neler. Ama gelisme yok
Hayir sigara hic kullanmamis kullanmiyor canim. Insallah...Sabır lazım bize .bunu anladim . Sigara kullanıyor mu esin . Sigara kullanıyorsa bıraksın. Bazıları sadece sigarayı bırakarak çocuk sahibi oluyor. Inşallah hacamat iyi gelir
Embolizasyonı nerde yapıyolar acaba ve hacamat işinize yaradı mıMrb canım bizede ameliyat demişlerdi biz ameliyata sıcak bakmadık eğer hacamat işe yaramasaydı gene normal ameliyat olmayacaktı eşim. Embolizasyon yatıracaktı. Küçük bi kesiyle sorunlu damara ulaşılan bir uygulama araştırmak istersen bir bak canım
Merhaba hacamat yaptırmayı bızde dusunuyoruz kac seans yaptırdınız ve bu yenı teknık varıkosel amelıyatı nerde yapılıyorAaaauuuu neden bulanık kız buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?