- 20 Aralık 2010
- 142
- 44
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #1.541
çok memnun oldum tatlım
bende ankaradanım, evliyim, 22 yaşındayım.
iktisad 3.sınıfım.. adım esra
hem okul hem evlilik zor olmuyo mu yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok memnun oldum tatlım
bende ankaradanım, evliyim, 22 yaşındayım.
iktisad 3.sınıfım.. adım esra
2,5 yaşında oğlum var kayınvalidem bakıyor...ama oğlum akşamları tutturuyor babaneme gitcem diye okadar çok üzülüyorum ki anlatamam.bide yeni eltimle benim aramda okadar çok haksızlık yapılıyor ki sırf o yüzden diyorum kendi kendime bazen
yap bi çocuk daha ödesinler evin borcunu çalışma otur.ama olmuyo offfffffffffffffffffffffffffffffffff
içim şişiyo nerden başlayacağımı bile bilemiyorum
şunların cesaretlerine bak be.. yuhh..
canım sanada geçmiş olsun evet uyanmaması iyi olmuş..
hem okul hem evlilik zor olmuyo mu yaa
yok eşyalar duruyo...bir kaç altın kolye küpe yüzük biraz parakolyemi yeni almıştım bu arada hiç takmak nasip olmadı
ama tabiki herşeyde bi hayır vardır.bende şükredim allahtan eşim uyanmamış
evet canım ya sorma utanmıyorlarda... adamın valizindekini kıyafetleri bile çalmışlar Allahtan yolda birisi görmüş yolun ortasında bi valiz. bakmış pasaport kımlık var. hemen haber flan vermiş allah yardımcımız oldu zaten o günde bir ailei de soymuşlar arabanın lastiğini indirmişler ilk anne babalarının ameliyat parasını çalmışlar babam anlatınca içim acııştı
sağ ol canım benım.
yok be tatlım alıştım artık..
yakında bide bebiş yapıcaz
nöeeey yaşıtlarım evlenip çoluğaa çocuğa karışmış ben anca ders çalışayım
yok eşyalar duruyo...bir kaç altın kolye küpe yüzük biraz parakolyemi yeni almıştım bu arada hiç takmak nasip olmadı
ama tabiki herşeyde bi hayır vardır.bende şükredim allahtan eşim uyanmamış
anlıyorum tatlım olsun ama arada yokla bacını..
allah kolaylık versin bebişimm
keesinlikle artık bu dünyanın çivisi çıkmıştühh yazık ya kötü olmuş üzüldüm adamın amelyt parasını nediyim...
böyle insanlar yeryüzünde oldukça dünya hep kötülük ve kalleşliğe mahkum maalesef..
ben biraz acele ettim canım..
aslında normal olan seninki..
daha eltim bile değil nişanlı aşimin abisi.ama kız benle yaşıt.ben beş yıllık evliyim bu arada .daha iki ay oldu evi alalı oda krediyle.10 yıl daha çalışmam lazım yaniolsun sağlık versin çalışır öderiz dedeim ama.bomba:eltimin nişanı yapıldı ardından kayınpederim kayınıma ev aldı.borunu kayınpederim gil ödüyo.....çok sinirrrrrrrrrrrrrr bozucu anlatamam.ağzımı bile açmıyprum o konuda.ama allah biliyo ya ben bunu hak edecek bişey deyapmadım.
olsun,mutlu olduktan sonra erken ya da geç fark etmez
keesinlikle artık bu dünyanın çivisi çıkmış
tabı yoklarım canım ihmal eder mıyım
sağ ol bebeğim
tamam canım herzaman beklerim.. topik senin ne demek.. ben olmasam bile takılabilirsin..