- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #1.521
mesajını yeni gördüm kusura bakma..tatildeyim. iyiyim teşekkür ederim:) sen nasılsın?
önemli deil canım olsun..
bende iyim saol..
ohh ne güzel, nerede tatildesin biraz meraklıyımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajını yeni gördüm kusura bakma..tatildeyim. iyiyim teşekkür ederim:) sen nasılsın?
bende başakHemmen anlatayiim:) 23 yasindayiim,ankarada oturuyorum:)
Oldukca daginik bir basak burcuyum:) su siralar derslere gomuldum diye
hayattan koptum normalde sinemaya fln gtmeye bayilirim ama gdemiyorum smdi
Genelde pozitif dusunmeyi ve pozitif dusunen insanlari severim:)
Smdilik bu kadarim:)
merhaba böceğim...
sağ ol canm tabı kı de sahip çıkıcam
iyiyim canm stajdayım bende sne nelere yapıyorsun nasılsın
Hemmen anlatayiim:) 23 yasindayiim,ankarada oturuyorum:)
Oldukca daginik bir basak burcuyum:) su siralar derslere gomuldum diye
hayattan koptum normalde sinemaya fln gtmeye bayilirim ama gdemiyorum smdi
Genelde pozitif dusunmeyi ve pozitif dusunen insanlari severim:)
Smdilik bu kadarim:)
canm hep kalabalıktı ev ondan yazmadım
canm benm ya hayırlısı olsun hem daha genceciksin sen ilerde oluruz bizde teyze inşllah
bende başak
ne çalışıosn
hangisini anlatayım arkadaşım dert bir değil ki .....çocuk koca kayınvalide şimdi bide ev kredisi veeeeeeeeeeeeee yeni bir elti......üstüne üstlük bide dün evimize hırsız girdi.....((((((ne var ne yok götürmüşşşşşşşşş
hangini anlatayım
Tus:/ hatta smdilik molam bitti,sonra tekrar gelicemm beni bekleyin ve unutmayin beniii:)
saol bacım gözüm arkada kalmaz..
iyim bende çok şükür..
staj nasıl gidiyor tatlım ?
hangisini anlatayım arkadaşım dert bir değil ki .....çocuk koca kayınvalide şimdi bide ev kredisi veeeeeeeeeeeeee yeni bir elti......üstüne üstlük bide dün evimize hırsız girdi.....((((((ne var ne yok götürmüşşşşşşşşş
hangini anlatayım
tabı klamsın eheheh
staj yoğundu biraz canm yenı gelen bilgisayarlara baktık şindi kaptım pc yi ama
ben çalışıyorum eşimde tabiiii ama vardiyalı işi gündü zo evdeyken balkondan girmişler
akşam beş gibi haberi oldu.bende apar topar gittim evimi alt üst etmişşşşhırsız bey....ve allahtan eşim o evdeyken uyanmamış.....bi taraftan da diyorum nasıl ses duymadın mı diye ama vardır bunda da bir hayır.cana gelmesin
ben çalışıyorum eşimde tabiiii ama vardiyalı işi gündü zo evdeyken balkondan girmişler
akşam beş gibi haberi oldu.bende apar topar gittim evimi alt üst etmişşşşhırsız bey....ve allahtan eşim o evdeyken uyanmamış.....bi taraftan da diyorum nasıl ses duymadın mı diye ama vardır bunda da bir hayır.cana gelmesin
canm benımde babamı uyuyoekn soymuşlardı. gece çalışıyo o (şoför babam) oda uyanmamış bizde deik ALlahtan uyanmamışsın Allahım korusun düşünmek istemıyoruum. sizde aynı şey olmuş iyiki uyanmamış aslındaa
canım hiçmi bişe bırakmamışlar evde yoksa sadece eşya para flan mı almışlar..
canm benımde babamı uyuyoekn soymuşlardı. gece çalışıyo o (şoför babam) oda uyanmamış bizde deik ALlahtan uyanmamışsın Allahım korusun düşünmek istemıyoruum. sizde aynı şey olmuş iyiki uyanmamış aslındaa
canım hiçmi bişe bırakmamışlar evde yoksa sadece eşya para flan mı almışlar..