- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yeniyim burda 2 konu açtım hem tanışma faslı olsun hemde ihtiyacım olan bır cevap beklediğim için kimse cevap yazmadı biride daha önce açılmış olduğu için kapatıldı(
slm canım ben varım
nbr. canım neler yapıyosun ?
adın ne ?
Oh be sonunda yanı.. bırılerını buldum .. valla patlıycaktım yoksa
bende yeniyim burda 2 konu açtım hem tanışma faslı olsun hemde ihtiyacım olan bır cevap beklediğim için kimse cevap yazmadı biride daha önce açılmış olduğu için kapatıldı(
Kızlar selam havadan sudan sohbet edesim varrrrrrr:)
Kızlar selam havadan sudan sohbet edesim varrrrrrr:)
hoşgeldin tekrardan canım nasılsın ? neler yapıyosun bakim
calısıyorum ..hatta suan sınırden patlıyorum sekerım .. adım nadia:)
sen neler yapıyorsun nasılsın ..
sardunyam_06_04 mrb tatlım çok mutlu oldum burayı bulduğuma sıkıntıdan patlamak üzereydim snn ismin ne canım ya ya bıde bulmusken sorım nasıl bu senn topıgın benım topıgım meselesı konu acmakmı sayılıyr
hosgeldın nur naber
Kızlar selam herkese tekrar:) ben de sinirliyim mutsuzum bıktım çalışmaktan ya... eşim iş gezisinde ben ofiste çalışıyorum her zaman ki gibi bu arada ben nur,izmirliyim, mühendisim ve hukuk okuyorum ve kafayı yiyorum:))) sizler nasılsınzı kızlar hayat nasıl?
çok memnun oldum nadia'cım sıkılma kız takıl bize
bende ankaradayım evliyim çalışmıyorum.. adım esra
Kızlar selam herkese tekrar:) ben de sinirliyim mutsuzum bıktım çalışmaktan ya... eşim iş gezisinde ben ofiste çalışıyorum her zaman ki gibi bu arada ben nur,izmirliyim, mühendisim ve hukuk okuyorum ve kafayı yiyorum:))) sizler nasılsınzı kızlar hayat nasıl?
Takılmama da karısıyorlar kız kafayı yıcem sonunda .. herkesın hatası bana patlıyo yıne terketcem ısı o olcak terbıyesızler ya
sıkma canını ya,
ne iş yapıyosun canım ?
Takılmama da karısıyorlar kız kafayı yıcem sonunda .. herkesın hatası bana patlıyo yıne terketcem ısı o olcak terbıyesızler ya
bende sınırlıyım ve mutsuzum ..dısardan okuyorum bende dersın yuzune baktıgım yok tabıkı sıkıntıdan ..
nur ya bız senınle daha once konusmustuk .. yanlıs hatırlamıyorsam sen esıden bosanmamısmıydın
sıkma canını ya,
ne iş yapıyosun canım ?
Muhasebe yapıyorum canım .. valla sıkıyorlar zorla .. kendılerı aksama kadar yatıyo calıs nadıa calıs..
ıkı kk da takılınca sen aksama kdr kk dasın demeyı bılıyorlar ay cok dolmusum ben ya
Boşandım tatlım o önceki mevzu:) tekrar evlendim bir ay bile olmuyor yeni gelinim:))) eski eşimden boynuzu yemiştim internet sebebiyle boşanmıştşım doğru hatırlıyorsun:) ama hayat devam ediyor yine aşık oldlum ve evlendimmmm