- 8 Ocak 2013
- 81
- 0
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #7.481
bizlerde iyiz çok şükür.. tanıtsana kendini biraz
ben dilek 25 yaşındayım ve bursada yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizlerde iyiz çok şükür.. tanıtsana kendini biraz
[video=youtube_share;AD3udKSJnbI]http://youtu.be/AD3udKSJnbI[/video]
kızlar bu videoları bilmiyosanız baştan sona izleyin çok komikler..
yorumlarınızı bekliyorumm
Eneee e ben biliyorum kız youtube canavarıyım ben
yaa kuzucum ben biraz unutkanım sen hangi şehirde yaşıyodun erkek arkadaşınla aynı yerde deilmisin beeraber gezin
bende gezerken eşimden başka kimseyle gezmekten zevk alamıyorum yaa
annede haklı, senin iyliğini düşünüyor
aaa bursanın neresinden kızzz
ben armutluluyum
Leon
paylaş bakalım
aynen kuzucum bende en son çalışırken yapmıştım sanırım yazındı o da öh aylardır delicesine yapmıyorum çıkıyorum bi parça iki parça zevk vermiyo insana
Evet benimde öyle sevdicek sağolsun her şeyim benimDostum sırdaşım aşkım abim kardeşim her şeyim o:26:
Kapadokya :)
Canım aynı şehirlerdeyız ama o çalışıyo işi çok yoğun oluyo aramızda 45dakika kadar bi mesafe var haftada birgün izni var onuda sadece bana ayırıyo bende çok keyif akiyorum çok zevklidir bi şey alacaksam hemen ona sorarım alışverişimi onunla yaparım o olmasa zaten yerim kafayı :)
Onlar iyi ki var yeri geliyo babam oluyo yeri geliyo abim en yakın arkadaşım dostum oda olmasa yerim kafayı
Hoşgeldiniz bende Özlem 18 yaşındayım Antalya'dan katılıyorum yarışmaya
enee kıs sen kapadokya'nın niresindensin ben ürgüptenimm dermişimm dalgamı geçiyon hıı all sanaa
ee bir nebzede olsa yine haftada 1 gününüzde tamammen birliktesiniz.. oda iyi üzülme..
biraz arkadaş edinmeye çalış yeni kişilerle tanış.. böle olmaz ki kuzucumm
hoşbulduk tanıştığımıza memnun oldum :)
Kiz hayallerimle oynama o iyiki var kuzum zaten , kurs falan bi şeyler ayarlamaya çalışıyorum yoksa sıyırdım konuşmayı unuttum şimdi çıkıyorum kuyucuklar öptüm hepinizi
çook memnun oldum dilekcim, bende esra 22 yaşındayım ankaradayım, evliyim.
sen evlimisin çalışıyomusun çoluk çocuk ?
ben evli degilim ve
çalışmıyorum
ben evli degilim ve
çalışmıyorum
Sarduşum arkadaş listemiz temizledim geldim tanışmadığım yakın olmadığım şöyle muhabbetimin olmadığı herkesleri sildim
Albüm yapmayı düşünüyorum da