- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #7.101
inşallah tatlım çok isterim
sözleşelim canım ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama
adetinin 14. günü kıs nasıl bilmezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah tatlım çok isterim
sözleşelim canım ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama
:))) anlamı yok çaresizliğiminin .............................
adetinin 14. günü kıs nasıl bilmezsin
inş balım tabiki isterim senin gibi güzel bir kızım olsunn
Yok canım yaa hiç bi şey almıyorum , sürekli yenileniyo herşey düğüne yakın alırım diyorum :)
canım ben 3 kez konu açmıştım o konularımı okuyup genel olarak bana özelden bir yorum yapabilirmisn onlarla ilgili kuzum benim bazen öyle hallerim oluyorda sana danışmak istedimm :)
en iyisini yapıyorsun güzelim bizimlede paylaşırsan çok sevinirimmm çeyizlerini zamanı gelince
.............................................offffffffffffffffffffff
tamam canım o işi yarın yapsam olurmu peki
çünkü birazdan çıkmam gerekiyor.. ama yarın sabah yazarımm
matcıkızz bakk canım msjlarımı dikkate alırsan sevinirim.. güzelce sohbet ederek devam edrsen yazabilirsin..
aksi halde seni editöre şikayet edicemm haberin olsunnn...!!!!
neden şikayet ediyorsun . git şikayet et .ben zaten mesaj hakkımı doldurmuştum gene istendiği için buraya yazdım. çok meraklı değilim burda yazmaya . haddini bil yeter .insan gibi söyle ne diyeceksen.
Paylaşırım tabi tatlım , nisan söz kıyafetlerinden başlarm artık :)
neden şikayet ediyorsun . git şikayet et .ben zaten mesaj hakkımı doldurmuştum gene istendiği için buraya yazdım. çok meraklı değilim burda yazmaya . haddini bil yeter .insan gibi söyle ne diyeceksen.
başla başla ben o günler gelsin de bütün formu ayağa kaldırırım herhalde ne alsam ne etsem bunlar nasıl oooo ooo :26: