- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
Ayy kızlar benide alın aranıza..Bugün hiç keyfim yok,canım sıkkın konuşalım azcık
gel bacım tabikide, dök içini..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kızlar benide alın aranıza..Bugün hiç keyfim yok,canım sıkkın konuşalım azcık
Sen kac yaşındasin Canim tanışmadık seninle
haklısın kız valla 15 cm platform giyiyo karılar bide onların üstünde dans ediyomuş gibi yürüyolar... :26:
makyajsız evden bakkala bile çıkmıyolar..
bizdemi öle olsak napsak ya?
kızlar arada sayfada sorun çıkıyor yaa sizede oluyo mu ? çıldırttı beni
yapalım kız karar verdım ful bakım yapıyorum kendıme su aralar cok dustum bakım ısıne elıme yuzume bulastırmam inş abartıpDevet ben gecenlerde topuklu gıyım dedım alısmısım spor aykkabısına karsıdan karsıya gecerken pat dustum dızım kanamıs cocuklar gıbıDDneysekı kımsecıkler yoktu
iyi geceler esracımm tatlı rüyalarrDbende kacım barım
ikisenedir berabersen demekki seviyosundur..
ufak,tefek şeyleri sorun etme bence sende çalışıcan heralde demi ?
ne güzel canım dilerim ömür boyu mutlu olursun
k.k'da yaparız düğünüde
Hem de çok...
Çalışıyorum canım.Bi taraftan web tasarım yapıyorum.Diğre tarftan ssk mın yürümesi için bilgisayar kurs öğretmenliği.Bi yandan da eğitimime devam ediyorum.İnşallah daha fazla büyümez Yurtdışına gidip takım kurucam falan diyor ama, bilemiyorum.
kızlar bu gece benden bukadar, siz istediğiniz gibi takılabilirsiniz..
yarın görüşmek üzere canlarım, hepinize iyi geceler dilerim
Ayy canım teşekkür ederim inşallah yaaaa..
allah sevginizi daim etsin inş.
iyi canım ikinizde 2-3 iş birden yapıyonuz sıkıntı çekmezsiniz.. merak etme
İyi geceler tatlım. Renkli rüyalar
kız nerelerdeydin çok açtın yoksa yenimi kalktın sofradan
Sorma tatlım ya ani bir çıkış yapmak zorunda kaldım ama aklım burdaydı merak etme Arkadasımın düğünü var 14 eylül de onun nikah işlemleri başladı fotograf çektirmeydi falan filan bir sürü ıvır zıvır işler işte onları hallediyoruz hergün iftardan sonra çıkıyoruz pazartesi de gelinlik bakmaya gidicez eglenceli işler yaaa