eşim de ileri hızlı problemi vardı, morfoloji %2 idi ve hafif varikosel vardı. bize doktorlar sorun değil zaten bir çocuğunuz var dedi. ben yine eşime üç ay ayda onbeş gün kadar keçiboynuzu kürü, vitamin kullandırdım.bal, ceviz, fındık, fısıtk her gün tüketti. ilk önce yeşil çay içti toksinlerini atmak için. kürü bıraktıktan iki-üç ay sonra hamile kaldım hem de tedavisiz. umarım yardımcı olabilmişimdirKizlar esimin yaklasik 5 aydir yaptirdigi spermiyogram testlerinde sayi cok iyi ama ileri hiz dusuk ve morfoloji %2.. ama 1 yildir hamile kalamadim ben de bi sorun yok.. esimde elle muayene de varikrosel tespit edilmedi ama ultrasonda sol kisimda grade 1 varikrosel tespit edildi sizce varikroselden olabilir mi bu morfoloji dusuklugu benimle ayni durumda olan var mi aranizda kizlarr bi fikir verin ne olur.. bu durumda ameliyat cozum olmaz diye okuyorum iyice kafam karisti
eşim de ileri hızlı problemi vardı, morfoloji %2 idi ve hafif varikosel vardı. bize doktorlar sorun değil zaten bir çocuğunuz var dedi. ben yine eşime üç ay ayda onbeş gün kadar keçiboynuzu kürü, vitamin kullandırdım.bal, ceviz, fındık, fısıtk her gün tüketti. ilk önce yeşil çay içti toksinlerini atmak için. kürü bıraktıktan iki-üç ay sonra hamile kaldım hem de tedavisiz. umarım yardımcı olabilmişimdir
aşağıda kürden önce ve kürden üç ay sonra ki değerlerini yazdım.
---------------------------önce---------sonra
toplam motilite progresif %47 ----------80
progresif motilite hızlı %5---------20
progresif motilite orta%28-------40
progresif motilite yavaş%14-----20
toplam sprem………..90 milyon-150milyon
eşim de ileri hızlı problemi vardı, morfoloji %2 idi ve hafif varikosel vardı. bize doktorlar sorun değil zaten bir çocuğunuz var dedi. ben yine eşime üç ay ayda onbeş gün kadar keçiboynuzu kürü, vitamin kullandırdım.bal, ceviz, fındık, fısıtk her gün tüketti. ilk önce yeşil çay içti toksinlerini atmak için. kürü bıraktıktan iki-üç ay sonra hamile kaldım hem de tedavisiz. umarım yardımcı olabilmişimdir
bizde proxseed kullanıyoruz simdi kormaya basladım ters etki yapmış resmen
canım daha test zamanı gelmedi 3 ay sonra gidecez allah nasip ederse hayırlısı olsun hakkımızdanCanim peki morfoloji ne oldu kirlerden sonra onu yazmamissin
yapılan testlerde morfoloji yazmıyordu. hamile kalmamda bu kürün etkisi olduğuna inanıyorum ilk hamileliğimde de eşim düzenli olmasa da keçiboynuzu çayı içmiştiCanim peki morfoloji ne oldu kirlerden sonra onu yazmamissin
yapılan testlerde morfoloji yazmıyordu. hamile kalmamda bu kürün etkisi olduğuna inanıyorum ilk hamileliğimde de eşim düzenli olmasa da keçiboynuzu çayı içmişti
merhaba bizde de ileri hareketli sıfır morfoloji sıfır. sayı çok iyi. biz 1 defa baktırdık spermiograma. 4 günlük perhiz sonrası vermişti son 1 gününde ateş vardı (38-38.5) bir dr o etkilemez sonucu dedi. diğeri tekrar baktırın aynı da çıkabilir değişebilir de dedi. siz kaç kere spermiogram yaptırdınız? ne kadar sürelik aralarla? amoklavin kullanıyordu demişsiniz spermiogramı vereceği günlerde yüksek ateşi varmıydı? enfeksiyon durumu sonucu bozmuş olabilir dediler mi size?Valla tatlim ben proxeed mi yapti yoksa esim hasta oldu amoklavin antibiyotik kullandi o ay ondan mi oldu anlamadim.. cunku ileri hizimiz %7 den %0 a dusmus.. morfoloji dusmus ama toplam sayi ayniydi onda bir dusus olmamis.. bu ay esim tekrar verecek bakalim degerleri yazarim
Canım nerdeyse aynı durumdayız. Ne yaptınız ameliyat olcak mı eşin?Kizlar esimin yaklasik 5 aydir yaptirdigi spermiyogram testlerinde sayi cok iyi ama ileri hiz dusuk ve morfoloji %2.. ama 1 yildir hamile kalamadim ben de bi sorun yok.. esimde elle muayene de varikrosel tespit edilmedi ama ultrasonda sol kisimda grade 1 varikrosel tespit edildi sizce varikroselden olabilir mi bu morfoloji dusuklugu benimle ayni durumda olan var mi aranizda kizlarr bi fikir verin ne olur.. bu durumda ameliyat cozum olmaz diye okuyorum iyice kafam karisti