Saygi herkese sevgi layik olana..

Yalniz cicek

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2023
160
91
20
Iyi akşamlar benim kaç gündür kafami kurcalayan bir sorum var başlikda ki söz ne kadar dogru sizce herkese saygi duymak zorundamiyiz sirf bizden yaşça büyük diye saygi duyulmak mi zorunda edepli ol onlar senden büyük felan diyorlar bazen saygisizlik edebiliyorum ama hakliysam yapiyorum genelde

Ne durumda haklı olduğunuzu düşünüp saygısızlık ediyorsunuz mesela?
Mesela bu gün benim tatil günüm zaten ayda iki kere tatilim var onda da patron işe çagiriyo yapilcak iş çok diger kiz tek başina yetişemiyormuş hiç gitmek istemiyorum ama yinede gidicem başkada öyle işte patron olucak kişi sürekli onu yap bunu yap diyip duruyor hiç dinlenemiyorum kendisi akrabam teyzem yani bende cewap veriyorum her şeye tamam tamam diyip duramam ama bu yapdigimi yanliş buluyorlar

Aa nesi yanlış ayda 2 tatil nedir hem onda da çalıştırıyosa yuh başka iş bulursun inşallah

Aa nesi yanlış ayda 2 tatil nedir hem onda da çalıştırıyosa yuh başka iş bulursun inşallah
O yüzden susamiyorum ya işte hakliyim ve hakkimi savunmak en dogal hakkim dimi bu durumda sirf büyük benden diye her dedigne tamam deyip oturmamam gerek degilmi niye bana kötü mumamelesi yapiyorlar anlamiyorum bide maaşi da düşük sirf boş durmuyum diye çalişyorum şimdilik ilk firsatda çikicam

Boşver kötü ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…