Saygı da bitti... Kızlar ne yapmalıyım?

Konu gerçekten para mı yoksa başka bir durum mu var açıkça konuştunuz mu hiç, size çalışmıyorsun ya da kilo aldın ondan gibi bir söylemi oldu mu ? Yazdıklarınız kendi fikirleriniz ,bence açıkça konuşmakta fayda var, saygısızlık ciddi bir sorun çok ciddi hemde bir an evvel iletişim kurmanız lazım ona göre hareket edersiniz.

Ya bak öyle bir dönemde yaşıyoruz ki ben cocuklarımı birine emanet edip gidemem. Kızım okulda, diğeri 2 yasında daha. Tamam daha önce annem bakıyordu ama rahatsız simdi bakamıyor, zaten bakmak zorunda da değil. Bıraksa da rahatca evlatlarımı büyütsem. Her şey para değil ki sıkıntısı da yok beni evde görünce heralde egolandı ama ben bu kadar yükün altında ezilip destek göremiyorum. Yoksa ben de bilirim fıstık gibi giyinip işime dönüp ay başında paramı cebime koymayı. Her şey para değil.

Yerinizde olsam iyi bir bakıcı bulup işe başlardım. Ben hep öyle yaptım. Sizin de psikolojinize iyi gelir. eşinizin çok sinirli olmasının altımda ekonomik kaygılar mı yatıyor acaba
İlk önce eş olacak kişiyi bosamakla başlasın beni param için sevecek adama ihtiyaç duymam ayni havayi dahi solumam

Ya ne alaka,maddi sıkıntı yok diyor kadın.kilo veririm işe girerim, çocuğa bakarım, adamın gönlünü yaparım.bu evlilik olmuyor yalnız.
bu agresiflik niye , obez ve maddi problemler olabilir diye yazdım . sonra düzelttim zeten. bu saldırış neden acaba

İlk önce eş olacak kişiyi bosamakla başlasın beni param için sevecek adama ihtiyaç duymam ayni havayi dahi solumam
Acaba tam olarak Para için mi seviyor bu kesin diyebilirmiyiz Belki başka sorunları vardır. Evlilik içinde tam neler hissediliyor bilemiyoruz Ortada iki çocuk var Kestirip atmak için net emin olmak lazım. Adamın maddi sorunu yok diyor konu sahibi

Ferhans hesabini başkası mı ele geçirdi?

12 yıllık evli kadın kocasının neden böyle davrandığını anlar sonuçta çocuk olduktan sonra çalışmayı bıraktım diyor eşinin davranışlarınin iş bıraktıktan sonra değiştiğini söylüyor baska nedeni dahi olsa insan gibi konuşup sorunu çözmek varken eşini çocuklarının annesini hergün asaglama, hakaret etme ,küçümseme hakki yok bu kadar saygısızlığın içinde birde oturup eşinin baska bir proplemimi var diye düşünecek

Kesinlikle katılıyorum,bazı erkekler malesef eşlerinin maaş kartları ile evleniyor ve kadını,hem çalışıp eve para getiren,hem de evi ve çocukları toparlamak zorunda olan bir köle olarak görüyorlar.En tehlikeli erkek tipinden biri,o halde kadının da maddi özgürlüğü varsa sana ihtiyacı yok,kokuşmuş herif.

Aynen öyle maalesef ama bazı bayanlar bunun adına evlilik diyorlar gozleri kör olmuş gibi kocam da kocam diye tepelerine çıkarıyorlar cnm

Aynen öyle canım

Aynen öyle. He rşeyi ben yaptıktan sonra. İnsan sadece saygı sevgi anlayış istiyor. Ben zaten her zaman kendime yeten biriyim. Arada cocuklarımız var ama sağduyulu davranmıyor bu cok üst nokta aslında. Cocuklarının annesini aşağılayan bir adam...

Senin insana benzeyen bir yanın yok ne demek insan eşine bu cümleyi kullanır mı ya? Katlanmak zorunda değilsiniz eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz param için yanımdaymış diyorsaniz öyledir.. Ona ihtiyacınız yok ve size bu şekilde davranmasına izin vermeyin..

Genel anlamda tamamen sen haklisin. Ama inan ki iki yasindan sonra cocuklara Baska cocuk gerekiyor. Tüm gün olmasa bile yarim gün krese versen ise gitsen eminim Sana da cocuklara da daha iyi gelecektir.

Paranida asla verme böyle BI adama, ise gidiyorum de Eve yardimci Al haftada bir veya iki, kendine devamli bakim yaptirmaya, güzel Yeni kiyafetlere cantaya ayakkabiya gezmeye tozmaya cocuklarina harca. Sorarsada dersin calisan kadinim mecbur bu giderler

mayıs 2017'de ilk çocuğunuz olduğunda da aynısını yazmışsınız. hiçbir şey de değişmemiş ve yetmemiş ikinci çocuğu yapmışsınız; neden?

Sorunun 5 kg fazlanız olduğunu sanmıyorum.maddi anlamda bir planiniz vardı da sizin calismamaniz bu plani mi erteledi?yada ailesine para verirdi simdi veremiyor mu?esinizi en iyi siz bilirsiniz

Maddi sıkıntı yok, sadece 5 kg fazlam var, benim bahsettiğim konu daha derin. Siz evli misiniz cocugunuz var mı bilmiyorum ama evlilik böyle bir şey olmamalı. Güven esastır. Bu konuda güvenim sarsıldı
Adamın maddi sıkıntısı yoksa, demekki sizin evde oturup onun parasını yemenizi istemiyor. Parası var ama sizin için harcayamayacak kadar kıymetli. Abartmayın 5 kilo nedir ki. 2 ay dikkat etseniz rahat rahat verirsiniz. Eşinize bahane bulmaya çalışmayın. Belli işte parasını sizin için harcamak istemiyor. Haklı veya haksız olmasinin önemi yok.
Bir de konu daha derin demişsiniz, ne t olarak anlatırsanız, hem sizin için daha verimli yorumlar yapılır.

Dünyanın en zor işi ev hanimligidir. Fiziksel yoruculugu bir yana bir de sen ne iş yapıyorsun ki diye psikolojik yorgunluğu apayrı. Okuldaki bir kadın hocanın 2 tane gayet tatlı hanım hanımcık kızı var ona rağmen kadın ben okula gelince dinleniyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…