Saygı da bitti... Kızlar ne yapmalıyım?

Maddi sıkıntı yok, sadece 5 kg fazlam var, benim bahsettiğim konu daha derin. Siz evli misiniz cocugunuz var mı bilmiyorum ama evlilik böyle bir şey olmamalı. Güven esastır. Bu konuda güvenim sarsıldı
maddi sıkıntı yok ve obezlik yoksa , evliliğimi gözden geçiriridim . başka sıkıntılar var diye düşünürdüm .

Al benden de o kadar. Kadının yükü cok ağır.
Valla kadınlarda da suc.
Sırf evlenebılmek ıcın adamların elıne parayı saymayacaklar.
Erkek artık kendine maddi manevi somurecek bır kadın aramaya başladı.
Memur olsun öğretmen olsun garantı ısı olsun eee sonra evlenıyor kadınla maaş kartını alıyor.
Kadına da elıne 3 kurus veriyor harclık.
Benım maasımı bana sadaka gıbı veriyor

İyi de gülüm çalışsan dert çalışmasam dert. İkisini de gördüm. Parayı versn dert vermesen dert. Nasıl olacak ne olacak. Ama adam gibi adm olsa bu kadın da cocuklarımızı büyütüyor, bizim için evde su an diye düşünmez mi? Ben işe dönmeyecek değilim ki mevzu tahammül edemiyor olması. 62 kiloyum 56 idim önceden herkrs kilo almamışsın diyo. Demek ki kilo alsam evliliğim bitecek, para kazan asa saygı bitecek. Bu maddiyatçılık oluyor işte. Evlilikte bu durum büyük sıkıntı. Son 1 yıldır böyle aslında. Önceden asla böyle yapmazdı altında baika şeyler arıyorum.

Maddi sıkıntı yok, sadece 5 kg fazlam var, benim bahsettiğim konu daha derin. Siz evli misiniz cocugunuz var mı bilmiyorum ama evlilik böyle bir şey olmamalı. Güven esastır. Bu konuda güvenim sarsıldı
Çok haklısınız.
Birde sorsanız kendisine adam der.
İşe girip çalışsanız bile 1 kuruşunuzu eşinizin hayrına harcamayın atın kenara..
Zira yarın br gün ALLAH korusun ayrılmak durumunda kalırsanız eşiniz kıymetli paralarını muhtemelen sizden kaçıracaktır.
2 çocuğa bakmak bir işe girip çalışmaktan çok daha zor ama o odun kafalılar bunu idrak edemiyor.

Eşine sorumluluk ver. Anne olarak bırakmakta zorlanıyoruz çocuklarımızı. Bakıcı parası ödeyince işten çık çocuğun başında dur der merak etme.

Fazla naif davranıyorsunuz, alın karşınıza paran var evin var araban var sen ne istiyorsun benden kör müsün çocukların anneye ihtiyacı var diyeceksiniz. Atın evden verin bavulu eline aklı başına gelsin, evde bakıma muhtaç 2 çocuk varken eşşek kadar yetişkinin kaprislerini ben olsam çekmezdim. madem parası var köpek gibi nafakasını verir, sizi beğenmiyorsa da defolur.

%10000000
Karı parası yemek artık moda oldu. Kadınlar erkekleri bu şekilde alıştırmamalı diyorum ben de.

önce kilo veririrm sonra işe girerim . maddi sıkıntı varken sizizn de çalışmanız gerekir . olması gereken budur .
Benim kendi kararlarım neden eşimin baskısıyla değişecekmiş pardonda

Vücuda takılıcanıza herifin karakterine birşey söyleyin ayıp bunu birde kadın olarak yazmanız çok ayıp.

Kilo tık diye verilmiyor o kadın o herifin çocuklarına hamileyken aldı o kiloları . Ne saygısızca bir yorum kadının düşmanı gene bir kadın

Bu erkeklere gerçekten rahat batıyor kardeşim. Konu sahibesi kibar, naif biri, eğitimli de işi gücü de varmış bulmuşsun gül gibi kadını niye nankörlük edersin hayvan herif .. İnsan gibi davranınca bazı erkek modelleri tepeye çıkıyor bence durum bu, konu sahibesi fazla iyi davranıp tepesine çıkarmış. Ben olsam köpek gibi sürürdüm inanın o zaman akılları başlarına geliyor

Bu tarz hakaret tarzı söylemler bana çok ağır geliyor.ilişkide devam etme şansı kaldığını düşünmüyorum ben bu kadar ağır söylemlerde.insan düşmanına bile demez bazı şeyleri.tamir edilecek şey var esilmeyecek şey var.sen insan değilsin ne ya.çüş yani.ılımlı yorum yapılamayacak kadar ağır bence.o yüzden şnu yapın bunu yapın düzeltmek için demeyeceğim.bu kadar saygısız biriyle yatmak istemezdim.

Erkeğin parasıyla geçiniyorsan evli bile olsan sadece senin kararın olmuyor şimdi buna katılıyorum.ama adamın dedikleri de yenilir yutulur tarzda saygısızlıklar değil.ikiniz de bir taraftan haksızsınız.

Aslında problem sizin cümlelerinizden de bariz gözüküyor: ortak bir hayat yaşayamamak. Eşimin evi arabası diyorsunuz da bunlar onun olduğu kadar sizin de, yasal olarak da böyle. Çocuklar da sadece sizin değil, ikinizin çocukları. Bence bu konuyu aşabilirseniz, her şey çözülür gibi düşündüm. Bunun için ilk önce güzelce konuşmayı deneyin eşinizle. Eğer olmayacak gibiyse profesyonel yardım alabilirsiniz.

Vallaha esim böyle baslasa gömerim bir yere..altdan almam. Kolay saniyor bazi erkekler cocuk yetistirip bakmayi veya evi cekip cevirmeyi. Onlar patron altinda calistiklari icin is oluyor, sizinkisi yan gelip kisir yemek. Yok öyle. Saygi duyacak yoksa oda bir yok sayilir felegi sasar.

Erkeğin parasıyla geçiniyorsan evli bile olsan sadece senin kararın olmuyor şimdi buna katılıyorum.ama adamın dedikleri de yenilir yutulur tarzda saygısızlıklar değil.ikiniz de bir taraftan haksızsınız.
Hangi ikimiz ferhans konu sahibi değilim ama kilo benim kilom istediğim zaman veririm o kocasına Bratt pitt değildir. Kocamın parasınıda yerken bana doğumdan sonra şişkosun diyemez benim paramı yerkende diyemeZ.

Evlendikleri kadın hem çocugu doğursun ama vücudu bozulmasın yemek yapsın ama parfüm koksun yok efendim bütün gün ev işi yapsın ama yatakta bana enerjisi olsun yok ya başka

Bir evlilikte saygı yoksa devam etmesinede gerek yok.

Bence de çoluk çocuk demek zaten fedakarlık demek.bu kadar fiziksel kusursuzluk ya da şehvet peşinde olan kişilerin evlenip, çoluğa çocuğa karışması beni sinirlendiriyor.eee madem ona göre yaşa.aile babasıysan artık bazı konularda kendini geri çekeceksin.aile demek fedakâlık demek maneviyat demek.aynı şey kadınlar için de geçerli.bazı çoluklu çocuklu üylerin de tek derdi kocamla neden daha sık birlikte olamıyorum.kendi çocuklarından bile rhatsız oluyorlar rahat rahat sevişemiyoruz diye.bakıyoraun çoluklu çocuklu.çok tutarsız geliyor bana.elbet kocanla birlikte olmaz istersin ama bilmem kaç çocuktan sonra da genç kız gibi bu tarz dertler edinmek saçma bence.herkes kişiliğine göre yaşasa sorun kalmayacak aslında.bizim ülkede nedense evlenmeyeni hapse atıyorlarmış gibi bir algı var.

Adam siz evde oturuyorsunuz diye sadece kendi egosunu bu evin patronu benim herkes bana muhtaç köle kizsamda gitmiyorlar vs vs öfke sorununu sizden cikariyor .çünkü ev hanimi annesi varsa babasi nasil davranıyorsa size öyle davraniyor suan malesef. işe girin derim bunlar degismiyor ben anladim bosandim sabahtan aksama hakaret cekemem. Benimde kiloma laf ederdi evde oturmama vs vs siradan tipik burda yazılan ne varsa yasadim ve tek derdim cocuguma 2 3 yasina kadar bakmakti halbuki onu bile zehir etti. şimdi kendi hayati zehirdir inşallah

Her ne yapacaksınız kendiniz yapın. Sonra oturup düşünün “ben bu adamla bir ömür geçirelir miyim, yaptıklarını ve söylediklerini unutabilir miyim” diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…