- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
maddi sıkıntı yok ve obezlik yoksa , evliliğimi gözden geçiriridim . başka sıkıntılar var diye düşünürdüm .Maddi sıkıntı yok, sadece 5 kg fazlam var, benim bahsettiğim konu daha derin. Siz evli misiniz cocugunuz var mı bilmiyorum ama evlilik böyle bir şey olmamalı. Güven esastır. Bu konuda güvenim sarsıldı
Valla kadınlarda da suc.Al benden de o kadar. Kadının yükü cok ağır.
İyi de gülüm çalışsan dert çalışmasam dert. İkisini de gördüm. Parayı versn dert vermesen dert. Nasıl olacak ne olacak. Ama adam gibi adm olsa bu kadın da cocuklarımızı büyütüyor, bizim için evde su an diye düşünmez mi? Ben işe dönmeyecek değilim ki mevzu tahammül edemiyor olması. 62 kiloyum 56 idim önceden herkrs kilo almamışsın diyo. Demek ki kilo alsam evliliğim bitecek, para kazan asa saygı bitecek. Bu maddiyatçılık oluyor işte. Evlilikte bu durum büyük sıkıntı. Son 1 yıldır böyle aslında. Önceden asla böyle yapmazdı altında baika şeyler arıyorum.Valla kadınlarda da suc.
Sırf evlenebılmek ıcın adamların elıne parayı saymayacaklar.
Erkek artık kendine maddi manevi somurecek bır kadın aramaya başladı.
Memur olsun öğretmen olsun garantı ısı olsun eee sonra evlenıyor kadınla maaş kartını alıyor.
Kadına da elıne 3 kurus veriyor harclık.
Benım maasımı bana sadaka gıbı veriyor
Aynen öyle. Harekete geçeceğim. Görecek o da.Doğum kilolarını ver, işe gir, şutla ya da sende onu aşağıla en ufak şeylerde o zaman kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırır. Edepsiz birinin karşısında edepli olursan hiçbir şey değişmez.
Çok haklısınız.Maddi sıkıntı yok, sadece 5 kg fazlam var, benim bahsettiğim konu daha derin. Siz evli misiniz cocugunuz var mı bilmiyorum ama evlilik böyle bir şey olmamalı. Güven esastır. Bu konuda güvenim sarsıldı
Aslında borcu yok, maaşı iyi, evi arabası var. Bir sıkıntısı yok. Benim evde olmamdan rahatsız gibi. Ama cocuklarımın bana ihtiyacı var. Zor bir dönemden geçiyoruz. Sadece benim cocuklarım gibi davranıyor. Hem işimi bıraktım, hem cocuklarım bakıyorum, hem eve. Ama hiç değerim yok, onu anladım.
Valla kadınlarda da suc.
Sırf evlenebılmek ıcın adamların elıne parayı saymayacaklar.
Erkek artık kendine maddi manevi somurecek bır kadın aramaya başladı.
Memur olsun öğretmen olsun garantı ısı olsun eee sonra evlenıyor kadınla maaş kartını alıyor.
Kadına da elıne 3 kurus veriyor harclık.
Benım maasımı bana sadaka gıbı veriyor
Benim kendi kararlarım neden eşimin baskısıyla değişecekmiş pardondaönce kilo veririrm sonra işe girerim . maddi sıkıntı varken sizizn de çalışmanız gerekir . olması gereken budur .
Bu tarz hakaret tarzı söylemler bana çok ağır geliyor.ilişkide devam etme şansı kaldığını düşünmüyorum ben bu kadar ağır söylemlerde.insan düşmanına bile demez bazı şeyleri.tamir edilecek şey var esilmeyecek şey var.sen insan değilsin ne ya.çüş yani.ılımlı yorum yapılamayacak kadar ağır bence.o yüzden şnu yapın bunu yapın düzeltmek için demeyeceğim.bu kadar saygısız biriyle yatmak istemezdim.Selam kızlar. Doğum için işten ayrıldım 2 yıl önce. Ve eşim cok değişti. Sürekli aşağılamaya çalışıyor, baskı yapmaya çalışıyor, ego tavan.. Sanırım işe dönmemi istiyor, ancak cocuklarımın kritik dönemindeyim ve 1 yıl daha dönemem. Beni param için sevecek saygı duyacak adam da ilk fırsatta artık yanımda olmaz diye düşünüyorum. Cok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, cok zoruma gidiyor. Sanki, sadece benim cocuklarımmış gibi yükleniyor, Bi yandan da işe gitmemi bekliyor. Bu zorbalığa katlanamıyorum artık. Param varsa değerliyim, yoksa hiçim demek ki. Kendisi bir evi geçindirmeye tahammül edemiyor. Dün resmen kabustu. Sabah sınava gittim, gelince biraz uyudum. Mesele bu. 2 saat cocuklara baktı diye evi resmen tepeme yıktı. Senin insana benzer Bi yanın yok, dedi. Cok zoruma gitti. Dogum kilolarım yüzünden mi, yoksa gözünden mi düştük beyefendinin paramız bitince anlamadım. O kadar bagırıyo, aşağılıyor ki artık görmek bile istemiyorum onu. Sizce nasl bir yol çizmeli?
Erkeğin parasıyla geçiniyorsan evli bile olsan sadece senin kararın olmuyor şimdi buna katılıyorum.ama adamın dedikleri de yenilir yutulur tarzda saygısızlıklar değil.ikiniz de bir taraftan haksızsınız.Benim kendi kararlarım neden eşimin baskısıyla değişecekmiş pardonda
Vücuda takılıcanıza herifin karakterine birşey söyleyin ayıp bunu birde kadın olarak yazmanız çok ayıp.
Kilo tık diye verilmiyor o kadın o herifin çocuklarına hamileyken aldı o kiloları . Ne saygısızca bir yorum kadının düşmanı gene bir kadın
O kadar ehli keyifse çocuk yapmasaymış.Onu cok sanmıyorum ona bile üşenir uğraşmaz. Ehli keyif... Ama varsa Allah karşıma çıkarır inşallah.
Aslında problem sizin cümlelerinizden de bariz gözüküyor: ortak bir hayat yaşayamamak. Eşimin evi arabası diyorsunuz da bunlar onun olduğu kadar sizin de, yasal olarak da böyle. Çocuklar da sadece sizin değil, ikinizin çocukları. Bence bu konuyu aşabilirseniz, her şey çözülür gibi düşündüm. Bunun için ilk önce güzelce konuşmayı deneyin eşinizle. Eğer olmayacak gibiyse profesyonel yardım alabilirsiniz.Aslında borcu yok, maaşı iyi, evi arabası var. Bir sıkıntısı yok. Benim evde olmamdan rahatsız gibi. Ama cocuklarımın bana ihtiyacı var. Zor bir dönemden geçiyoruz. Sadece benim cocuklarım gibi davranıyor. Hem işimi bıraktım, hem cocuklarım bakıyorum, hem eve. Ama hiç değerim yok, onu anladım.
O kadar ehli keyifse çocuk yapmasaymış.
Hangi ikimiz ferhans konu sahibi değilim ama kilo benim kilom istediğim zaman veririm o kocasına Bratt pitt değildir. Kocamın parasınıda yerken bana doğumdan sonra şişkosun diyemez benim paramı yerkende diyemeZ.Erkeğin parasıyla geçiniyorsan evli bile olsan sadece senin kararın olmuyor şimdi buna katılıyorum.ama adamın dedikleri de yenilir yutulur tarzda saygısızlıklar değil.ikiniz de bir taraftan haksızsınız.
Bence de çoluk çocuk demek zaten fedakarlık demek.bu kadar fiziksel kusursuzluk ya da şehvet peşinde olan kişilerin evlenip, çoluğa çocuğa karışması beni sinirlendiriyor.eee madem ona göre yaşa.aile babasıysan artık bazı konularda kendini geri çekeceksin.aile demek fedakâlık demek maneviyat demek.aynı şey kadınlar için de geçerli.bazı çoluklu çocuklu üylerin de tek derdi kocamla neden daha sık birlikte olamıyorum.kendi çocuklarından bile rhatsız oluyorlar rahat rahat sevişemiyoruz diye.bakıyoraun çoluklu çocuklu.çok tutarsız geliyor bana.elbet kocanla birlikte olmaz istersin ama bilmem kaç çocuktan sonra da genç kız gibi bu tarz dertler edinmek saçma bence.herkes kişiliğine göre yaşasa sorun kalmayacak aslında.bizim ülkede nedense evlenmeyeni hapse atıyorlarmış gibi bir algı var.Hangi ikimiz ferhans konu sahibi değilim ama kilo benim kilom istediğim zaman veririm o kocasına Bratt pitt değildir. Kocamın parasınıda yerken bana doğumdan sonra şişkosun diyemez benim paramı yerkende diyemeZ.
Evlendikleri kadın hem çocugu doğursun ama vücudu bozulmasın yemek yapsın ama parfüm koksun yok efendim bütün gün ev işi yapsın ama yatakta bana enerjisi olsun yok ya başka
Bir evlilikte saygı yoksa devam etmesinede gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?