Ben profil fotosu koyamıyorum eski halindedw olmuyordu bunda da olmuyor
Ben profil fotosu koyamıyorum eski halindedw olmuyordu bunda da olmuyor
Mantıklı :))Boyle kalsin daha az gireriz daha iyi olur
Daha da güzel olacaktır Vind ama henüz herşey çok taze, o kadar çok yapılması gereken şey var ki, adminler, editörler de sizin kadar zorlanıyor şu an, yenileme sonrası ben de şıp diye giremedim siteye, bir sürü özellik İngilizce, dilim yok çeviri yaparak çözmeye çalıştım bazı şeyleri, yani hepimiz aynı durumdayız, renk zaten farklı olacaktır, kadınlar kulübü konseptine uygun tonları her zaman olduğu gibi hepinizden fikir alarak düzenlerler ama çok özür dilerim çok kolaymış gibi sabırsızlık kırıcı oluyor ister istemez, ki sırf siteden uzak kalınmasın, eksikler sizler tarafından dile getirilsin, el birliğiyle siteyi toparlayalım diye düşündü adminler, o yüzden de sürüm yenilenir yenilenmez siteye giriş yapabildik, 1 hafta kapalı da kalabilirdi, her aşamasında birlikte olalım istediler ama işteBen sadeleştiğini ve daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum, yenilik gerekiyordu bence, sevdim.
Evet öyle denedim olmuyorprofilden A nın üstüne tıklayınca olmuyor mu?
öyle mi denediniz?
Daha da güzel olacaktır Vind ama henüz herşey çok taze, o kadar çok yapılması gereken şey var ki, adminler, editörler de sizin kadar zorlanıyor şu an, yenileme sonrası ben de şıp diye giremedim siteye, bir sürü özellik İngilizce, dilim yok çeviri yaparak çözmeye çalıştım bazı şeyleri, yani hepimiz aynı durumdayız, renk zaten farklı olacaktır, kadınlar kulübü konseptine uygun tonları her zaman olduğu gibi hepinizden fikir alarak düzenlerler ama çok özür dilerim çok kolaymış gibi sabırsızlık kırıcı oluyor ister istemez, ki sırf siteden uzak kalınmasın, eksikler sizler tarafından dile getirilsin, el birliğiyle siteyi toparlayalım diye düşündü adminler, o yüzden de sürüm yenilenir yenilenmez siteye giriş yapabildik, 1 hafta kapalı da kalabilirdi, her aşamasında birlikte olalım istediler ama işteneyse öyle işte.
Mor olaydı iyiydi :) (iconları bulamadım )Hanımlar,
site yeni sürüme geçti ve yöneticiler defalarca renk konusunda açıklama yaptı.
Yeni Sürüme geçtik !
Hımm anladım. Sabit olsa neyse de bir görünüp bir kaybolunca sıkıntı oluyor. Basmamaya çalışacağız o zaman mecbur. Kendi kendine kayboluyor mesaj yazarken sende niye sikinti oldu ki..www.kadinlarkulubu.com
Bir siteyi yeni bir sürüme geçirmek, ki bu yazılımlar İngilizce yazılımlar olduğundan forumda kullanılan özellikleri Türkçe'ye çevirmek, üyelerin kullandığı alışık olduğu özellikleri yeniden dizayn etmek, yeni sürüme geçmeden evvel yedeklenen herşeyi bu sürüme aktarmak, her bir şeyin üzerinde tek tek ince ayar yapmak bir parmak şıklatması kadar kolay değildir, renk diyorsunuz, değişecek ama rica ediyorum birkaç gün en azından 1 hafta kadar sabır, sizler evinizi birkaç saat içinde toplayıp yeni bir eve yine birkaç saat içinde yerleşip en az 3 çeşit yemek yapıp bana tatlı ve çay ikram edebilecekseniz adminlerden de 1 gün içinde mucize bekleyin o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?