• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sayfa numaraları

Üst sayfa numaralarını geri istiyoruz. Dünden beri şapşal şapşal bakıp neredeyim ben diyorum :confused:

Ben de benim bilgisayarda sorun var yüklenemiyo sandım :KK64: o anki duruma göre bazen sayfa başından bazen sayfa sonundan kullanıyoruz numaraları. şimdi her seferinde en aşağı gitmemiz gerekiyor.Zor oldu böyle.Eski hale dönmesi dah faydalı olacak bence de :KK28:

ben de sorun benim tarayıcıda sanmıştım. genel bi düzenlemeymiş. ama eski hali daha iyiydi.

ya sayfa numaraları geri geldi simdi de alttaki foruma geri dönme secenekleri(adını diyemedim :olamaz:) yok gitmiş niye bize bu kadr zorluk:110::110:

ya sayfa numaraları geri geldi simdi de alttaki foruma geri dönme secenekleri(adını diyemedim :olamaz:) yok gitmiş niye bize bu kadr zorluk:110::110:
Bu nedir tam anlayamadım.
Daha detaylı yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

Adsız.webp

İşaretli bölgede yeni bişey vardı onu diyor arkadaş sanırım

ben de yeni halini hiç sevmedim altta forum başlıkları olurdu o da yok artık kullanışsız olmuş

ben de yeni halini hiç sevmedim altta forum başlıkları olurdu o da yok artık kullanışsız olmuş
Siz neresinden bahsediyorsunuz ?
Altta forum başlıkları derken ?

Herkesi memnun etmek zor oluyor.

Safa numaraları aşşağıda olunca aşşa inmek zor oluyor,aşşağıdan bilmediğim konu başlıkları kaldırılınca da kötü oluyor.
Nasıl yapalım ?

Yarın Ankaraya gidiyorum. Şoför arkası, cam kenarı ve lastik üstü olmasın lütfen...

upload_2018-3-6_8-26-53.webp

şu kısımdan bahsetmek istemiştim normalde alt tarafta da vardı
ama artık yok bi tek bende mi bu şekilde acaba

Eklentiler

• upload_2018-3-6_8-26-17.webp
    upload_2018-3-6_8-26-17.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 114
Back
X