Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de bir çok kişi garipsiyordur hangi sayfada olduğumi yukardayken anlayamıyorum diyorum ilk sayfamı acabaBen de yukarıda arıyorum alışkanlık olmuş :)
Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün müBende profil mesajı yazmıştım tam :)
Çok zor oluyor telefonla girenlere özellikle.
Boşlukta gibiyim ben nerdeyim yaa oluyorumBence de eski hali daha güzeldi hangi sayfada olduğumuzu bilemiyoruz
Evet boyle zor oluyor neden boyle bir seye gerek duyuldu ki diğer hali daha kullanıslıydı
Aynen bugün bende sorun var sandim sizinkilerinde öyle olduğunu görünce sevindim :))))Boşlukta gibiyim ben nerdeyim yaa oluyorum![]()
Kazen ilgilenmiyor teknik şeylerle konu aça aça alıştımBen direkt kazenin divarina yazdim![]()
Herkeşlerde şikayetçiymiş ne gûzelÜst sayfadada istiyoruz mümkünse..
Herkeşlerde şikayetçiymiş ne gûzel![]()
Bir ölçüm yapıyoruz duruma göre eski haline getirebiliriz.Curly sayfalarda bi altta bir üste sayfa numaraları vardı şimdi üstekileri kaldırmışsınız galiba ama sayfa değiştirmek için illa aşağı gitmek gerekiyor eskisi gibi yapamaz mısınız
Evelynn
Uyuyan Adamdan Nefret
Durumumuz hiç iyi değil boşluktayız hangi sayfadayız burası neresi noooluyooo yaa oluyoruz plssBir ölçüm yapıyoruz duruma göre eski haline getirebiliriz.