• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sayfa 3 ten sonra yeniler eklendi

Dolgu topuk içi tüylü bot var sanirim duruyor mu? Fiyati nedir?kullanım durum
evet duruyor bikaç kez giyildi sadece rahat ve sıcak tutan bi ürün geçen kış aldım ama çocukla dışarı çıkamadığımdan giyemedim beğendiyseniz yardımcı olurum konuya ne kadar fiyat verdim göremedim ama 15 tl olur :)

Kac numara baska fotosu var mi

renkli plaform 37 numara 1 kez giyildi çok rahat 30 tl
vizon siyah taşlı babet 36 numara adamdan 37 denedim istedim kutuya 36 koymuş şimdide değişirmiyor 30 tlye verip kurtulcam artık:)
pembe rugan babet sıfır 37-38e olur 15 tl
dolgu topuk 36 numara 10 tl 1kez giydim
devamı geliyor
taba rengi 37 numara deri ayakkabı bikaç kez giydim 10 tlden vericem oyüzden
dolgu topuk 36 numara ve vizyon siyah taşlı babet ikisini almak istyorum ayırabilir misin ,biraz da faiyatta yardımcı olmanı istyorum tesekkür ederim.

kahavaltı takımında cok güzel fiyatta yardımcı olursan onu da düşünüyorum sevgilerimle

tüylü bot ve chima takım (takımın iki ayrı yerde resmi var aynı takım mı iki ayrı takım mı var anlayamadım) duruyorsa fiyat ve net ayrıntılı fotolarını rica ediyorum

tüylü bot ve chima takım (takımın iki ayrı yerde resmi var aynı takım mı iki ayrı takım mı var anlayamadım) duruyorsa fiyat ve net ayrıntılı fotolarını rica ediyorum

aynısını soracaktım :) bir gri bide siyah takım var galiba bedeni ne acaba?
birde ilk sayfadaki 42 beden ipekyol ceket duruyor mu acaba?

mrb ürünler duruyor satılmadı tek takım var chima xs beden füme rengi birde tek ceket var ama takım tek düşünürseniz yardımcı olurum watsuptan resim yolluyorum yarın sabah:)

kot etek 40-42 edene olur 15 tl 3-4 kez giydim
serems ceket sıfır 38 beden ekru renkte 40 tl ye vericem benim altına giycek bişeyim yok oyüzden satıyorum
siyah ipekyol ceket 42 beden bikaç kez giyildi 20 tl içinin gömleğinide hediye edicem
şal el örgüsü kullanılmamış onuda ürün alana beğenen olrsa hediye ederim
uzun hırka tunik arkası tül 20 tl
mavi defacto uzun gömlek xl beden ama çok aşırı bol değil l bedenede olur 7 tl
Kolay gelsin kot eteğin bedenini öğrenebilirmiyim

Back