• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sayfa 3 ten sonra yeniler eklendi

kızlar bu arada tesettür elbiseler sıfır netten aldım ama dar oldularbordo deniz akdağ kot aramisss
canm pantolon ariyorm sayfama yazmssn ama pantolon bulamadm yoksa bu sayfa degl mi daha oncede msjlastk takas yapacktk tekrar donmedm bide tesettr elbiseleri gormk isterm uygunsa ve kiloma olursa almk isterm 40 beden giyiyorm 61 kiloyum

canm pantolon ariyorm sayfama yazmssn ama pantolon bulamadm yoksa bu sayfa degl mi daha oncede msjlastk takas yapacktk tekrar donmedm bide tesettr elbiseleri gormk isterm uygunsa ve kiloma olursa almk isterm 40 beden giyiyorm 61 kiloyum

canım mrb bana bildirim gelmedi o yüzden görüp hemen cevap veremedim kusura bakma...ben pantolonun fotosunu atıyorum şimdi...tesettür elbiselerimi soruyosun canım

$Fotoðraf0156.jpg $Fotoðraf0155.jpg

canım pantolon bu biraz ütüsü bozuk kusura bakma seçil marka 40-42 ye olur.çok kaliteli 1-2 kez giyildi tertemiz düşünürsen için rahat olsun.
canım ben 66 kiloyum :( netten bunları beğendim aldım üst bedenim dar baya basenliyim oyüzden büyük alsam üstü daraltmam gerekiyor diye gittim 38 aldım üstüme oldu ama basenlerim popom ortada kaldı:(61 kiloysan rahat olur dediğim gibi ben basenlerimi saklamak için elbise alıyım dedim ama kendimden soğudum halimi görünce...hatta bu modellerin önleri uzun yanları kısa asimetrik gibi duruyor ikiside ama o hoş durmuyor diye ben altını düzlettim terzi masrafıda yok:)

Eki Görüntüle 1180461 Eki Görüntüle 1180462

canım pantolon bu biraz ütüsü bozuk kusura bakma seçil marka 40-42 ye olur.çok kaliteli 1-2 kez giyildi tertemiz düşünürsen için rahat olsun.
canım ben 66 kiloyum :( netten bunları beğendim aldım üst bedenim dar baya basenliyim oyüzden büyük alsam üstü daraltmam gerekiyor diye gittim 38 aldım üstüme oldu ama basenlerim popom ortada kaldı:(61 kiloysan rahat olur dediğim gibi ben basenlerimi saklamak için elbise alıyım dedim ama kendimden soğudum halimi görünce...hatta bu modellerin önleri uzun yanları kısa asimetrik gibi duruyor ikiside ama o hoş durmuyor diye ben altını düzlettim terzi masrafıda yok:)
Canm cok hosmusta benm etek pantolonum var zaten ben pardesu altna giyeck biraz daha dar istiyorm elbiseletn fotosu yok canm atackmisn oncedn soyliyim atmadn mevlana tipiyse ve 50 tl dn azsa foto gondr yoksa yorulma canm suan tesettr elbiselr hep indirmdede 50 tl ama duz sevmedigmdn almiyorm foto bekliyorm

Canm cok hosmusta benm etek pantolonum var zaten ben pardesu altna giyeck biraz daha dar istiyorm elbiseletn fotosu yok canm atackmisn oncedn soyliyim atmadn mevlana tipiyse ve 50 tl dn azsa foto gondr yoksa yorulma canm suan tesettr elbiselr hep indirmdede 50 tl ama duz sevmedigmdn almiyorm foto bekliyorm

canım üçüncü sayfadakiler var işte resimlr görünmüyomu sende mevlana model deniz akdağ olan 60 diğeri aramiss olan 70 diye düşünüyorum aldığımın altında bi fiyat ama yardımcı olurum beğendiysen en azından kargonu karşılarım özellikle aramiss daha mevlana model :)
$M1450009.JPG $M1450010.JPG $M1450005.JPG $M1450006.JPG $M1450007.JPG $M1450008.JPG

canım üçüncü sayfadakiler var işte resimlr görünmüyomu sende mevlana model deniz akdağ olan 60 diğeri aramiss olan 70 diye düşünüyorum aldığımın altında bi fiyat ama yardımcı olurum beğendiysen en azından kargonu karşılarım özellikle aramiss daha mevlana model :)
Eki Görüntüle 1180798 Eki Görüntüle 1180799 Eki Görüntüle 1180800 Eki Görüntüle 1180801 Eki Görüntüle 1180802 Eki Görüntüle 1180803

Canm kusura bakma ugrastrdm gormstu bu elbiseleri bordoyi begenmst ama iki ay once kizimn dog gunuicin bordi elbise aldm siyah ve lacivert gibi koyu renkleride esmer oldugm icin giymiyorm ama elbisemi bir arkadasa vermeyi dusunuyorm eger verirsm dusunurm gercktn guzellr tesekkr ederm

Canm kusura bakma ugrastrdm gormstu bu elbiseleri bordoyi begenmst ama iki ay once kizimn dog gunuicin bordi elbise aldm siyah ve lacivert gibi koyu renkleride esmer oldugm icin giymiyorm ama elbisemi bir arkadasa vermeyi dusunuyorm eger verirsm dusunurm gercktn guzellr tesekkr ederm

tamam canım nasıl istersen grüşürüz:)

fıyat belirlemedim canım aslında onun için çaydanlığını kullandım sadece 6 tabak 3 kase 2 yumurtalık 1 büyük tabak 2 peynirlik 2 kupa tuzluk biberlik kürdanlık var düşündüğün bi fiyat varsa konuşalım ne kadar eder tam bilemiyorum

Kahvaltı takımına 15 tl veririm, uyar mı sana?

Lacivert bordo ve kot elbise beden ve fiyat nedir acabq

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bordo elbise 38 beden deniz akdağ 60 tl sıfır ürün
lacivert dediğin kot heralde oda aramiss marka 70 tl oda sıfır ürün ikiside netten alındı aldığımın altında bi fiyata veriyorum
kot straplez olan 38-40 bedene olur onu bikaç kez giydim oda 35 olur
kargoda bendennnnn:)

Dolgu topuk içi tüylü bot var sanirim duruyor mu? Fiyati nedir?kullanım durumu?
evet duruyor bikaç kez giyildi sadece rahat ve sıcak tutan bi ürün geçen kış aldım ama çocukla dışarı çıkamadığımdan giyemedim beğendiyseniz yardımcı olurum konuya ne kadar fiyat verdim göremedim ama 15 tl olur :)

Back