- Konu Sahibi feracecandir
pembe babet için takas düşünür müsünüz
mrb alıntı yapmadığınız için görmemişim yazdığınızı kusura bakmayın konunuza bakıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembe babet için takas düşünür müsünüz
kızlar yeni bişeyler ekliyorum ayakkabılarhiç kullanılmamış veya sadece 2 saat giyilmiştir.ayakkabıları çok seviyorum kimseye ödünç dahi vermem ama satmak durumundayım ihtiyaçtan...gönül rahatlığıyla alabilirsiniz mağazadaki gibiler çünkü.setrems ceket sıfır kullaılmadı pantolon üstüne giyemedim.yazlık baharlık bi ürün.
canim mesaj kutun dolu burdan yaziyorum,simdi biz takasi yapalim sonra sıkıntın gecince kalani yatirirsin olurmu? cantayi alinca anlayacaksin zaten sifir sayilir bikere kullandim ve cok kaliteli bi canta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım biz bunları takaslayalım başabaş olsunlar çünkü bendeki çantada kullanılmadı tertemiz bşrde o krem renkli pembeli çantanın fotosunu çekmen münkünmü detaylı
canım biz bunları takaslayalım başabaş olsunlar çünkü bendeki çantada kullanılmadı tertemiz bşrde o krem renkli pembeli çantanın fotosunu çekmen münkünmü detaylı
bu da hasarsız yeni gibi canım hiç bi sorunu yok
ayakkabi da hasarsiz sorunsuzsa tamam canim basabas yapalim,kremi de cekiyorum simdi canim
canım bunu diyorum ben Eki Görüntüle 1171579
canım ayakkabıyı 2-3 kez anca giymişimdir zaten bana büyükler ama başka numarası kalmamıştı çok beğenip almıştım:)
içi çıplak yakala giyince boyası geçerya öyle bi kısmı onun dışında tolasan bikaç saat giyilmiştir canım yepyeni
Eki Görüntüle 1171592 Eki Görüntüle 1171593 Eki Görüntüle 1171594 Eki Görüntüle 1171595
canım ayakkabıyı 2-3 kez anca giymişimdir zaten bana büyükler ama başka numarası kalmamıştı çok beğenip almıştım:)
içi çıplak yakala giyince boyası geçerya öyle bi kısmı onun dışında tolasan bikaç saat giyilmiştir canım yepyeni
Eki Görüntüle 1171592 Eki Görüntüle 1171593 Eki Görüntüle 1171594 Eki Görüntüle 1171595
ve dergi desenli çanta ayakkabı kombini,oriflame parfüm ve ixora parfüm dexterrr arkadaşla takas edilmiştir....güle güle kullansın
kahvaltı takımı ne kdrrr