• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
63
beklenen adet tarihime 13 gün var yarın yumurtlama günüm benimle aynı güne yakın olan arkadaşları beklerim heycanlı sayıma

:KK15:benm 17 gun var ama bnm muhtemln yum gunum bugun veya dundu bende geleblrmymmm:KK46:

bak alkali oranı yüksek sular için eşinizle nette araştırıyorum bende böyle bazen allah öncelikle herseyin hayırlısını versin diyorum herzaman günde agzına bi tane karanfil al çiğnemesende dursun yada sıcak suyun içerisine 5/6tane at demlensin iç bende bu aralar bala çörekotu koydum günde bi çay kaşıgı yiyorum

12 gun var benimde :) heyecanla bekliyoruz gelsin artik su veledlerr bee. ALLAH'İM DUY SESİMİZİİİ:KK68::anneadayı:

12 gun var benimde :) heyecanla bekliyoruz gelsin artik su veledlerr bee. ALLAH'İM DUY SESİMİZİİİ:KK68::anneadayı:
inşlhh cnm bnm birtane var allahım esirgesin yanına bi arkadas bi kardesi olsun istyrz cnmm artık büyüdü 2 yasına girecek 2016 yılının son dilekleri hayırlısıyla kabul olur

inşlhh cnm bnm birtane var allahım esirgesin yanına bi arkadas bi kardesi olsun istyrz cnmm artık büyüdü 2 yasına girecek 2016 yılının son dilekleri hayırlısıyla kabul olur
İnsAllahh cnm benim hic yokk. Bizde umutla bekliyoruz her ayy

Selam bat 14 ocak.benim de bugün hesaplayicilara göre yumurtlama günüm.27 29 degerlendirdik.bugun sabah dusunuyordum ama uyanamadım.bakalim bugünü mutlaka degerlendirmemiz gerekiyor.birde sonrasi da mi degerlendiricez acaba?

Bat 15 ocak yarin yumurtlama gunum hesaplara gore ama benim birazcik isler karisik 3 ay once bir kayip yasadim bu ay korunma surem bitti korunmadik o yüzden adet gunlerin karisti :KK43: bu aydan pek bir umidim yok .

Kızlar yardım edin :KK43: ultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı. :KK43:

Kızlar yardım edin :KK43: ultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı. :KK43:
doktor gelişimi hakkında n dedi peki

arkadaşlar bugun kasıklarımda bi baskı var sanki acaba bugun yumurtlama günüm oödugu içinmidir?

Back