Allah Allah şaşırtıcı insülin direncine nerden baktiniz sadece insülin ile hesaplanmiyor.0.6 ile başladım hiç yükseltmedim.Bir de insülin direncim düşeceği yerde daha da yükseldi iğneden sonra.3 lerden 9 lara çıktı bir kaç gün içinde.Nedenini anlayamadım bir türlü.
Endokrin bölümüne gittim orada testler yapıldı.Homa ır testi ile bakıldı.3.33 den 9.67 ye yüksekmiş malesef.Allah Allah şaşırtıcı insülin direncine nerden baktiniz sadece insülin ile hesaplanmiyor.
Ne dedi dr pekiEndokrin bölümüne gittim orada testler yapıldı.Homa ır testi ile bakıldı.3.33 den 9.67 ye yüksekmiş malesef.
Ben sonuçları internetten gördüm.Hafta içi doktora göstereceğim randevu gününü bekliyorum.Ne dedi dr peki
Ben hala devam ediyrum saxenda kullanmaya kilom durdu bende eskisi kadar dikkat etmiyorum ama hala 67 -68 arasi gidip geliyorumMerhaba güncel durmunuz nedir geri kilo aldınız mı
Yani dozu yeni yukseltim su an 3 ml deyim ama daha fazla acikiyot olabilirim birdr ben de eskisi kadar dikkat etmiyorumPeki bağışıklık kazandınız mı çok kullanınca kazanılıyormuş
Merhabalar, ben biraz kilolu denecek durumdayim ama obez degilim. BMI 28 lerde. Insulin direncim var. hashimatomda var ama ilac kullanmiyorum henuz tiroidim zarar gormedigi icin. Bunlar metobolizmami cok yavaslattI, Menopozada cok yaklasmis olmamda sanirim kilo vermemi etkiliyor.Yani dozu yeni yukseltim su an 3 ml deyim ama daha fazla acikiyot olabilirim birdr ben de eskisi kadar dikkat etmiyorum
Aralıklı beslenme yaptim yasim 28 bu arada benimde bmi 28 civariydi ayrica ben kafa olarak cok ac bir insanim yemeyi cok seviyorum malasef spor yapamam benimde troid problemim varMerhabalar, ben biraz kilolu denecek durumdayim ama obez degilim. BMI 28 lerde. Insulin direncim var. hashimatomda var ama ilac kullanmiyorum henuz tiroidim zarar gormedigi icin. Bunlar metobolizmami cok yavaslattI, Menopozada cok yaklasmis olmamda sanirim kilo vermemi etkiliyor.
merak ettigi bu kadar kilo verirken sizinde dezavantajlarinizda varmiydi? Yediklerinize dikkat ettiginizi yazmissiniz, biraz daha acabilirmisiniz tam olarak nasil beslendiniz? Tesekkurler
tesekkur ederim cevabiniz icin. Toplamada kac gunde kac kilo verdiniz? Hala devam ediyormusunuz?Aralıklı beslenme yaptim yasim 28 bu arada benimde bmi 28 civariydi ayrica ben kafa olarak cok ac bir insanim yemeyi cok seviyorum malasef spor yapamam benimde troid problemim var
Evet hala devam ediyrum 3ayda 14 kilo kadar verdimtesekkur ederim cevabiniz icin. Toplamada kac gunde kac kilo verdiniz? Hala devam ediyormusunuz?
Merhaba, ben de bu haftasonu doktora gideceğim iğne için. Son durumunuz nedir ? Troid hastasıyım ayrıca miğde ve bağırsak rahatsızlıklarım var. Doktorum önce kendin zayıflamaya çalış dedi en son iğne veririz olmazsa dedi ve olmuyor açlığımı yenemiyorum.88 e çıktım 20 kilo vermem lazım yazdıklarınızı görünce sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirimGuncel bikgi vereyim.bugun itibariyle 75.3 kiloyum doz olarak 1.8ml yapıyorum.toplamda 6.4 kilo verdim. İştahım gerçekten az
Ben hala kullanıyorum 16 kilo verdim ama bu aralar yinr çok acim kendime mani olamıyorum birde kilo verdim diye kafam rahatladiMerhaba, ben de bu haftasonu doktora gideceğim iğne için. Son durumunuz nedir ? Troid hastasıyım ayrıca miğde ve bağırsak rahatsızlıklarım var. Doktorum önce kendin zayıflamaya çalış dedi en son iğne veririz olmazsa dedi ve olmuyor açlığımı yenemiyorum.88 e çıktım 20 kilo vermem lazım yazdıklarınızı görünce sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bir kutu yaklaşık ne kadar süre gidiyor,Ben reçetesiz aldim 1780 lira bir kutu icinde 3 kalem var
Hamgi dozu kullandiginiza bağlı düşük dozlarda nerdeyse 1 ay gidiyorBir kutu yaklaşık ne kadar süre gidiyor,