AblacımMerhaba saxenda ile ilgili cok fazla Bilgi olmadığı için deneyimimi sizinle paylaşmak istedim. 17 Eylül de 81.7 kilo ile başladım. Boyum 1.65 2 çocuk annesiyim. Sezaryan göbeğim ve kocaman vücudumdan cok şikayetci olduğum icin başladım. Daha once cogu kez diyet yaptim ama sonrasında hep gero aldim. Şimdi ise diyete baslayamiyorum.insallah faudasini görürüm.ilk hafta 0.6 ml ile başlanıyormus. Bende su an herhangi bir yan etki yapmadi. İstahim da kapanmadı.
Ne oldu yasak mi konuAblacımMune
Bugun doz artma günüm bulantim olmafo hic simdiye kadar. 0.6 ml ile basladim. Bugun 1.2 ye çıktım. Fiyat bilgisi de vereyim 1760 tl aldim. Reçetesiz sekilde fiyati bu. Su.ana kafar 3 kilo verdim ama ilk basta bira hizli verdim son 4 gundur 300 gr ancak veriyorum.Bende de hiçbir işe yaramamıştı dozu artınca da bulantı kusmadan gözümü açamamıştım
Spor ve diyetle desteklemek gerekiyor ben reçeteli almıştım öylece duruyorlar tarihleri de geçmediBugun doz artma günüm bulantim olmafo hic simdiye kadar. 0.6 ml ile basladim. Bugun 1.2 ye çıktım. Fiyat bilgisi de vereyim 1760 tl aldim. Reçetesiz sekilde fiyati bu. Su.ana kafar 3 kilo verdim ama ilk basta bira hizli verdim son 4 gundur 300 gr ancak veriyorum.
Diyet yapıyorum ama spor yapacak malasef vaktim olmuyor benim neden kullanmadinizSpor ve diyetle desteklemek gerekiyor ben reçeteli almıştım öylece duruyorlar tarihleri de geçmedi
Reçete ile verilmiyor diye biliyorum reçete ile kaça aldınız bir de hangi doktor yazdı?Spor ve diyetle desteklemek gerekiyor ben reçeteli almıştım öylece duruyorlar tarihleri de geçmedi
Reçeteli de reçetesiz de alınabiliyor ben endokrinoloji bölümünde yazdırmıştım ama bana iyi gelmedi çok kötü oldum birde pankreatit yapma riskinden dolayı bıraktım. Kilo vermek için herşeyi denedim ama olmadı. 1.5 ay öncede tüp mide oldumReçete ile verilmiyor diye biliyorum reçete ile kaça aldınız bir de hangi doktor yazdı?
Nerede tüp mide oldunuz ve nasıl başladı nasıl devam ediyor bilgi verebilir misiniz?Reçeteli de reçetesiz de alınabiliyor ben endokrinoloji bölümünde yazdırmıştım ama bana iyi gelmedi çok kötü oldum birde pankreatit yapma riskinden dolayı bıraktım. Kilo vermek için herşeyi denedim ama olmadı. 1.5 ay öncede tüp mide oldum
Reçete ile verilmiyor diye biliyorum reçete ile kaça aldınız bir de hangi doktor yazdı?
Reçete ile verilmiyor diye biliyorum reçete ile kaça aldınız bir de hangi doktor yazdı?
Banada endokrinoloji doktorum reçeteli satılmadığını söylemişti ondan şaşırdım.Ben reçetesiz aldim 1780 lira bir kutu icinde 3
İstanbulda medicalparkta oldum çok şükür bir sıkıntım yok sadece duraksamalar oluyor ona takıyorum kafayıNerede tüp mide oldunuz ve nasıl başladı nasıl devam ediyor bilgi verebilir misiniz?
Kac kiloya düştünüzİstanbulda medicalparkta oldum çok şükür bir sıkıntım yok sadece duraksamalar oluyor ona takıyorum kafayı
103 le oldum hatta küsüratı vardı şuan 92 yim biraz duraksadı kilom. Yüksek kilolarla olanlar daha çok veriyorKac kiloya düştünüz
İstah kesiyor yada acliga dayanma suresini artırıyor bence gerçekten porsiyonlarim.azaldi.Merhaba sansenda yı bende araştırmaya başladım. Deyiminizi takipteyimbaşarılı bol - ‘li sonuçlar inşallah..
Reçeteli olması sgk kapsamına girmiyor ilacı yine ücretli alıyorsanız fakat reçete olup özel sigortanızda var ise özel sağlık sigortası ilacın %80 nini karsılıyormuş internet bilgisi
Ne kadar zamanda verdiniz103 le oldum hatta küsüratı vardı şuan 92 yim biraz duraksadı kilom. Yüksek kilolarla olanlar daha çok veriyor