İtten doğan it olur lafı öyle yerlere çekilir ki.Hala bu adam akıllanacak da oğlumla ben cevabını vericez demek en hafif tabirle akıl tutulması ya.Eğitimli bi kadınsınız bi de cahil de değilsiniz.Çekişmeli boşanmanın adama hiçbir zararı yok siz kendi hayatınızı zorlaştırıyosunuz sadece,yazık
Hani olanları tam anlamıyla bilmediğiniz için doğru diyorsunuz ama emin olunki surunmesi o kadar gerekiyor ki vede o da o kadar bundan her anlamda maddi manevi zarar görüyorki benim kaybettiğim bişey yok olmaz inşallah :)
Çok sağolun inanki belli belli de işte benimki evladını hatırına ve de daha yaşı olgun değil diye taniyacagim belli bi müddet, yani şurda nerden baksanız bi kaç yıl , hani evladım benim için hiç mi cabalamadin derse ilErde ona karşı elimden gelen ben herseyi yaptım benim sucum degildi demek için o tanıdığım müddetde. Ne yaparsa yapsın umrumda değil
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman, madem kararınız bu yönde yine size büyük tavsiyesi başka bebek düşünmeyin bu süreçte, en azından tamam mı devam mı iyice anlamadan 2. bir çocuk olmaması daha iyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman, madem kararınız bu yönde yine size büyük tavsiyesi başka bebek düşünmeyin bu süreçte, en azından tamam mı devam mı iyice anlamadan 2. bir çocuk olmaması daha iyi.
Ayy bi daha mı Aslaaa kiii ayriyiz aynı evde bile degiliz zaten :) dünyaya ondan bi tane düşünmek bile istemiyorum daha çok şükür oğlum benim kopyam tip olsun karakter olsun o açıdan Rabbime şükürler olsun binlerce kez benzemedigi için
Savcıya versen bile bişey çıkmıyor o işten ben bu konuyu hakim arkadaşımla konuştum adıma sapığın biri hesap açmıştı adam kafadan rahatsız elime geçirsem bi tabiki ifşa ettim kudurduuu
Su ara sikayetci olsan da bisey olmaz. Bizim de gecenlerde bir hakaret davamiz oldu. Savcilar OHAL'den dolayi oyle yogunlar ki boyle basit davalara getirmeyin diyolarmis. Dusurduler bizimkini.
Savcıya versen bile bişey çıkmıyor o işten ben bu konuyu hakim arkadaşımla konuştum adıma sapığın biri hesap açmıştı adam kafadan rahatsız elime geçirsem bi tabiki ifşa ettim kudurduuu
Hadi bosanma asamasindaki karina "it" diyosun neysede, kendi canindan kanindan olan bi yavruya sen nasil it dersin ya?
Hadsiz!
Sizin sikayetinizden bisey cikmaz.
Evet bekli bosanma davasinda bunu kuck bi madde olrak ekleye bilirsiniz "beni sahte bi hesaptan takip etti" diye.
Ama savciliga ancak o resimdeki kiz gideblir bence. Sizinkinden is cikmaz.
Çekişmeli boşanma ben boşanmama tarafindayim, yani böyle adamı hemen boşa diye demeyin dedim o sebeple o yönde tavsiyesi olan arkadaşlara bildirmek istedim
bence bu süreçte asıl sen yıpranacaksın.
erkekler o kadar ince düşünüp napıyorum ben, biraz daha düşünmeliyim, hatalıyım falan demez.
sen bu kadar ayrıntı düşünüp onu nasıl vururum derken o sallamıyor bile seni.
seni geçtim de evladını bile sallamayacak kapasitede . hatta afedersin el kadar meleğe it diyecek kadar cibiliyetsiz.
bu adamdan bir cacık olmaz. boşan da yavrun daha küçükken etkilenmeden kurtulsun bu süreçten.
ben daha çok hayatın beni mutlu etmesine bakarım. düşmanımın mutsuz olmasıyla uğraşacağım vakti, kendime ve sevdiklerime ayırırım. sana da tavsiye ederim.
ha içinde azıcık insanlık olan kişi evladı hakkında dolduruşa gelmez.