savcılığa vermeli miyim?

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
Eşimle boşanma mahkememiz var
Sorum şu kızlar...
Bundan uzun zaman önce kurban bayramı gibi bir zamanda instadan beni bir hesap takip etmek istiyordu. Tanımadığım biri olduğu için isteğini kabul etmedim sürekli ısrarla göndermeye devam etti ... bi bayan adına açılmış bi hesapti
Acaba dedim ben mi hatırlamıyorum kim bu ki diye sonra ben istek gönderdim
Bu arada eşimin zannedersem görüştüğü yada aklımdan geçirdiği belkide zaman harcamak için işte herneyse tanıdığı o kızın fotoğraflarıni yayınlanlamaya basladi ben takip etmeden önce boşyere öylesine iki foto vardı ama ben takibe alınca ardından hemen o kızın fotosu yüklendi bu arada kızın adıni falan biliyorum sahte olduğunu ilk orda caktim zaten ve ben isteğini kabul etmemiştim... Herneyse... hesabı görünce bu sahte diyerek takipte çıktım ve hesabımi inakatif ettim uzun süre...

Demekki takip ediliyordum ki açtığım gün aynı hesabı tekrar istek gönderdi
bu sefer dedim kimsin öğrenmem lazım acaba eşime kafayı taktiği için beni eski olarak anlayıp dinlemek isteyen biri mi (ki umrum degil nw halt yapiyorsa yapsin ama bana malzeme lazim ilerde kendisinin aleyhine) yoksa eşim yada onu tanıyan herhangi biri mi?
Öncelikle tanımıyorum sizi diye bi mesaj attım hemen cevap geldi aynı gün içinde sizi okuldan tanıyorum dedi ne is yaptıgimi biliyordu ama ben halbuki herkesi tanırım szi çıkaramadım dedim salaga yattim anlayacağınız anlamak için ne üzerime okuduğunu falan sordum (bu arada yüksek lisans yapiyorum) bizim bölümdense tanımamam imkansız dedim sonra profilinde yazdığı hemşire ama bana gıda üzerine yaptığını zor olduğu için bıraktığını die söylemiş iyice köşeye sıkıstirdim iyiden bizim bolumde öyle bi alan yokki dedim cevap gelmedi neyse kalsın hele bi müddet öğrenmem lazım dedim... bi haftalik takibi boyunca eşim olduğunu anladım... Bu arada faceden imali imali yazılar falan paylaşıyordu en son yazdığı şuydu...

Ya rüzgar ol dağlarıma gül taşı
Yada dağlarımda oynatma bir taşı

Bugün aramızda bi konuşma geçti oğlumdan yana itten doğan it olur dedi ailesi iyi doldurmuş ki buraya gelmemizin sebebi onlar zaten neyse ağzının payını da verdim bu arada onun olduğunu bildiğim için instadan o hesaba mesaj attım "kim olduğunu biliyorum savcıya meraba de, elime iyi deliller verdiğin içinde Sağol" yazdım engelledi daha sonra hemen ardından hesap silinmişti bile...
Şimdi size soruyorum kızlar..ha bosanma asamasindasiniz derseniz ben surundurmek isteyengillerdenim bana boşa falan demeyin akıllanirsa kârimadir...akillanmazsa yol vermek zor değil ki bende o süreç içinde ilişki falan yaşama istemiyorum böyle bi heriften evlilik falan hic sanmiyorum gene bosamis gibi hayatima bakarim ben catlayacagima o catlasin sonra o sebeple aleyhine söyle yap bosanirken şu kadar tazminat falan tavsiyeleriniz içn şimdiden sağolun ona da daha zaman var elimde ondan daha kıymetli şeyler var çünkü ... Sadece doğru zamani bekliyorum...

Ama bu hesabi ciddi ciddi savcıya vermeyi düşünüyorum ailem yine yapma etme dur diyor , özel hayatıma saldırı ve sonra izin olmadan birini taklit etmekten dolayi ... Eminimki fotograflari kullanilan kizin haberi dahi yoktur . Zaten zamaninda ailemi dinleyip susan taraf ben oldum, elimde o kadar hakli oldugum seyler olmasına rağmen sustugum icin beni yapamaz yapmaz sandilar daha cok ustume geldiler .. simdide evladimi elimden almakla tehdit ediyor basit insan ... afedersiniz bi yeri yemezde onada Hseabin fotolarin oldugu gibi Ekran görüntüsünü mesajları falan hepsini kaydettim bu arada...

Kısacasi boşanma mahkemesini kazanmak istiyorum , o sebeple bu yaptıklarından dolayi ayrıca savcılığa versem mi? benim yerimde olsanız ne yaprdiniz?

Son düzenleme:
boşanma aşamasındasın ama bana boşan diye akıl vermeyin, ben çatlayacağıma o çatlasın bölümünü anlayamadım.

Ha bu sahte hesap olayında da resmini kullandığı şahıs şikayetçi olsa belki birşey çıkar ama siz şikayetçi olunca birşey olur mu hiç bir fikrim yok

Çekişmeli boşanma ben boşanmama tarafindayim, yani böyle adamı hemen boşa diye demeyin dedim o sebeple o yönde tavsiyesi olan arkadaşlara bildirmek istedim

Çekişmeli boşanma ben boşanmama tarafindayim, yani böyle adamı hemen boşa diye demeyin dedim o sebeple o yönde tavsiyesi olan arkadaşlara bildirmek istedim
Anladığım kadarıyla o konu ile ilgili konuşmak istemiyorsun.. eşin boşanma davası açtı , sen boşanmak istemiyorsun. Bir de eşinin sana "itten it doğar" gibi bir lafı var

Bence sosyal medya işinden bişey çıkmaz. Resmini kullandığı kızı bulup şikayet ettirsen anca... ama hesabı da kapatmış diyorsun.. resim falan elinde var mı? Googledan aratıp kızı bulsaydın..

Süründürme taktikleri istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Ama bu elinizdekilerden bir iş çıkacağını sanmam.

Bizim mwselemiz ailesi sirf ailesinin inadina surunsun adam olacaksa olur olmazsa zaten yapacak bisey yok
1 oglum var 8 aylik önceleri deli divane oluyordu gitgide arayip sormayı da kesmiştiği takii ilk duruşmada oğlumu görüp gözleri dolanan kadar, duruşmada sonra yine arayip sordu almak istedi ama yaşından dolayi elbette veremedim görmesine hiçbir itirazım yoktu anasının hırsı oğlumudae almak elinden istediginde yatılı istemişti çünkü ona izin vermedim diye iyice doldurmuslar
kızı bulmak zor değil facebook'tan yine gonderirim mesaj atabilirim ama ben artık ne onunla neden ona dair şeylerle ugrasmak istemiyorum dolaylı yollarla, eğer mumkunse hukuki olsun işime yarasın o rezil olsun istiyorum.

Dediğiniz gibi boşanmak kolay ama yapılanların elbette bi bedeli var sırf ben bosattim ben istedim oğluma hemen boşar dediği için bu kadar şeye mecbur kalıyorum

Çok teşekkür ederim yani bişey çıkmaz ergenler misali tartışmaya gerek yok o zaman benim eşim uymaca akıllı malesef şimdilik onlara uyabilir ama olgunlasonca neyin ne olduğunu anlayacak işte o zamanda gereken cevabı oğlum ve benim adima iyi bi şekilde vermek için bekliyorum
yoksa bırakın böyle adamla nikahlı kalmayi yürüdüğü yoldan bile yolumu ceviririm

Niye bu kadar uğraşıyorsunuz? Yani boşanmamak, süründürmek fln...
Emin olun en çok yıpranan siz olacaksınız her şey bittiğinde, hele o yavrucak..
Boşanın ve güzel de bir nafaka alın tamam.
Bırakın köpeğin zincirini kimi ısırırsa ısırsın...

Ha bu instagram olaylarını da delil olarak kullanın, savcıya şikayet etmek istiyorsanız edin ama fazla uzatmayın derimm

Hesabi savciliga vermem de
İtten dogan it olur ne demek yahu? Sen amip misin kendi kendine bolunerek cogalmadiysan o cocuk kendisinin de cocugu
Ettigi bu terbiyesiz laf icin dava acarim
Evet bunu dediğini ıspatlayabilir misin? ıspatlarsan sahte hesap açmaktan çok daha fazla kart geçer eline. Parmak kadar çocuğu annesinin elinden almayı zaten rüyasında görür de bunu da kanıtlarsan tertemiz olur

Evet o hesaptan birşey çıkmaz, açılan sahte hesaba dava açabilmeniz için ortada somut bir suç olması lazım size karşı.
Evliliğiniz hakkında nasıl istiyorsanız öyle karar verirsiniz elbette, kimsenin evliliği hakkında haddimi aşmam fakat bir büyüğünüz, tecrübeli bir hemcinsinizin tavsiyesi olarak alın şu yazacaklarımı, bir erkek sizin tabirinizle uymaca akılla hareket ediyorsa kendi fikri zikri, kişiliğini ortaya koymuyorsa yaşı kemale de erse kendi fikriyle hareket etmesini beklemeyin, bir insanın karakteri baştan belli olur, bilirsiniz bir söz vardır ve pekte doğrudur can çıkar huy çıkmaz, eşiniz umarım değişir ama değişmeme seçeneğini de göz önünde bulundurun.

İtten doğan it olur lafı öyle yerlere çekilir ki.Hala bu adam akıllanacak da oğlumla ben cevabını vericez demek en hafif tabirle akıl tutulması ya.Eğitimli bi kadınsınız bi de cahil de değilsiniz.Çekişmeli boşanmanın adama hiçbir zararı yok siz kendi hayatınızı zorlaştırıyosunuz sadece,yazık

Çok sağolun inanki belli belli de işte benimki evladını hatırına ve de daha yaşı olgun değil diye taniyacagim belli bi müddet, yani şurda nerden baksanız bi kaç yıl , hani evladım benim için hiç mi cabalamadin derse ilErde ona karşı elimden gelen ben herseyi yaptım benim sucum degildi demek için o tanıdığım müddetde. Ne yaparsa yapsın umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…