boşanma aşamasındasın ama bana boşan diye akıl vermeyin, ben çatlayacağıma o çatlasın bölümünü anlayamadım.
Ha bu sahte hesap olayında da resmini kullandığı şahıs şikayetçi olsa belki birşey çıkar ama siz şikayetçi olunca birşey olur mu hiç bir fikrim yok
Anladığım kadarıyla o konu ile ilgili konuşmak istemiyorsun.. eşin boşanma davası açtı , sen boşanmak istemiyorsun. Bir de eşinin sana "itten it doğar" gibi bir lafı varÇekişmeli boşanma ben boşanmama tarafindayim, yani böyle adamı hemen boşa diye demeyin dedim o sebeple o yönde tavsiyesi olan arkadaşlara bildirmek istedim
oğlumdan yana itten doğan it olur dedi
Anladığım kadarıyla o konu ile ilgili konuşmak istemiyorsun.. eşin boşanma davası açtı , sen boşanmak istemiyorsun. Bir de eşinin sana "itten it doğar" gibi bir lafı var
Bence sosyal medya işinden bişey çıkmaz. Resmini kullandığı kızı bulup şikayet ettirsen anca... ama hesabı da kapatmış diyorsun.. resim falan elinde var mı? Googledan aratıp kızı bulsaydın..
Açılan sahte hesap için dava edemezsiniz, hakaret yok, kişilik haklarına saygısızlık yok, özel hayata saldırı yok.
Eşiniz dava açmış, bir sürü de laf söylemiş, bana ve çocuğuma laf eden adamla bir dakika nikahlı kalmam ama siz bilirsiniz.
Evet bunu dediğini ıspatlayabilir misin? ıspatlarsan sahte hesap açmaktan çok daha fazla kart geçer eline. Parmak kadar çocuğu annesinin elinden almayı zaten rüyasında görür de bunu da kanıtlarsan tertemiz olurHesabi savciliga vermem de
İtten dogan it olur ne demek yahu? Sen amip misin kendi kendine bolunerek cogalmadiysan o cocuk kendisinin de cocugu
Ettigi bu terbiyesiz laf icin dava acarim
Evet o hesaptan birşey çıkmaz, açılan sahte hesaba dava açabilmeniz için ortada somut bir suç olması lazım size karşı.Çok teşekkür ederim yani bişey çıkmaz ergenler misali tartışmaya gerek yok o zaman benim eşim uymaca akıllı malesef şimdilik onlara uyabilir ama olgunlasonca neyin ne olduğunu anlayacak işte o zamanda gereken cevabı oğlum ve benim adima iyi bi şekilde vermek için bekliyorum
yoksa bırakın böyle adamla nikahlı kalmayi yürüdüğü yoldan bile yolumu ceviririm
Evet o hesaptan birşey çıkmaz, açılan sahte hesaba dava açabilmeniz için ortada somut bir suç olması lazım size karşı.
Evliliğiniz hakkında nasıl istiyorsanız öyle karar verirsiniz elbette, kimsenin evliliği hakkında haddimi aşmam fakat bir büyüğünüz, tecrübeli bir hemcinsinizin tavsiyesi olarak alın şu yazacaklarımı, bir erkek sizin tabirinizle uymaca akılla hareket ediyorsa kendi fikri zikri, kişiliğini ortaya koymuyorsa yaşı kemale de erse kendi fikriyle hareket etmesini beklemeyin, bir insanın karakteri baştan belli olur, bilirsiniz bir söz vardır ve pekte doğrudur can çıkar huy çıkmaz, eşiniz umarım değişir ama değişmeme seçeneğini de göz önünde bulundurun.
İtten dogan it olur ne demek ya hu.
Ben olsam. Sporla kendi kendime uremedigime gore bu cocuk seninde cocugun. Itin âlâsida sensin. Derdim.
Terbiyesiz herif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?