Savcıdan flaş Gezi eylemi kararı

Evet. Doğru anlamışsınız.

Niyet okumak kadar yanlış ve tehlikeli bir şey yoktur, düşüncesiyle olabildiğince bunu yapmamaya büyük ihtimam gösteren biri olmam rağmen:

Bu cevabınızdan sonra, siz veya sizin düşünceniz içerisinde bulunan kişiler için Atatürk'e bağlılığın aynı zamanda (telaffuz etmeye bile dilim dönmeyen) bir takım başka sözcüklerle de tanımlanabileceğini düşünmek, sanırım niyet okuma kategorisine girmeyecektir.

Ve ben, verdiğiniz cevabı veren her kim olursa olsun, hayatım boyunca anlayıp anlamlandıramadım.

Aynen o kişilerin, Atatürk'e bağlılığın ne demek olduğunu, bence tam olarak anlayamamaları gibi.

Sadece üzülerek yazık, çok yazık diyebiliyorum.

Aslinda Okan Bayülgende aynisni iddia ediyor

ne dediğinizi anlamadım ama galiba benim için üzülmüşsünüz.Tamam

Burağın öldüğü yeri biliyor musunuz? Halk cephesi mi şarkı filan söylüyordu? Orayı iyice bir araştırın.Erdem gündüz konusuna gelince bir arkadaşta paylaşmış kaynak radikal gazetesi.Tıpkı benim bakın başbakanın ses kayıtları montajmış diye yenişafaktan örnek vermem gibi bir şey bu.Erdem gündüz olay büyüyünce aksini iddia etse de erdem gündüz türbanı istemeyen faşistin teki.Olay ne zaman eskiye döndü ya biz şöyle böyle bıdı bıdı demeye başladı.Atletle son derece iğreti bir tavırla mı türbanı savunacak?Başına özensizce türban da değil ne bağladığı belirsiz bir şey bağlamış başını önüne eğmiş.Gerçekten bunu samimi olarak soruyorum siz bunun türban savunması olduğuna inanıyor musunuz?Bu mu yani ülkemizde türbanlı kadın imajı?Alt metin,imaj okuma falan filan? Yapmayın nolur.

İyi hoş öğrenmişsiniz de atatürkçülükle kemalizm arasındaki farkı da öğrenseydiniz iyiydi.Konu atatürkçülüğe gelmedi.Tabi nasıl bir algı dünyanız varsa aaa Atatürk dendi aaa islam dendi aaa değerlerimiz filan diye saldırmak güzel de bir durup soluklanmak daha güzel.Ben şimdi buraya islam şöyle islam böyle dedikten sonra tek din islamdır Allah'ın kuralları şeriattır,şeriat kanundur desem ne saçmalıyor bu yaa denir değil mi?Valla o kadar zor ki sizlerle ilerlememiz.Ben ne diyorum kim ne paylaşıyor.Milliyetçiliği madde madde sıralayayım buraya bir yerden copy-past yapıp sonrada ''atsızcıyız''biz diyeyim.Aynen devam bravo

Onca sey yazdim, ve halen duran adami konusuyorsun. Tekrar söylüyorum, benim bildigim kadari ile adam türbanlilari savunuyordu. Eger bunu yapmayip tam aksine türbanlilar ile dalga geçmis ise, yazik oldu derim ve yaptiklari ile hemfikir degilim elbette ve kinarim. Sadece 1 fotoraf var, o fotoraf sizce nasil olmasi gerekiyordu? Nasil "daha özenli" bir sekilde basörtü taksaydi keske? Atlet yorumunu pek anlamadim ama neyse.

Yinede duran adami destekleyen birisiyim cünkü sessis sedasiz, sadece durmak ile protesto edilmesi kanimca güzel birsey. Ve tekrar diyorum, buna bile izin verilmedi. Sen vatandas olarak hükümeti protesto etmek istediginde, baska ne yapmak gerek? Türkiyede zaten adalet denilen birsey yokku, hukuka basvuracaksin. Basbakan her gün daha çok milleti bölüyor, bilerek insanli kizdiracak laflar söylüyor. Karsindaki acili anne babasi olsa bile.

Vatandas artik sasirmis bir durumda. Ne zormus be ya, sadece basörtülü bacilarin degil, herkezin, onu seçmeyen insanlarin bile basbakani olmasi!

benim Atatürkçülükten kastım bu
bu yüzden paylaştım
diğer aşırı uç düşünceler beni ilgilendirmiyor
ne biçim bir üslubunuz var sizin
kavga etmeye yer arıyorsunuz
copy paste yapmam neden rahatsız etti onu da anlamadım

candan isimli arkadaş birşey sormuştu ben de onun üzerine bilgi olarak paylaştım

Başka yazdıklarınızı okumadım çünkü bildiğim ve tahmin ettiğim şeyleri tekrarlıyorsunuz bana.Banane başbakandan ben orada keşke çocuklar yerine keşke duran adam gibi iki yüzlüler ve halka düşman gibi saldıran polisler birbirlerini yok etseler diyorum siz alıntılayıp polise nedne bir şey demiyorsunuz bilmem ne bilmem ne diyorsunuz ben diğer yazdıklarınıza neden cevap vereyim.Burağın ölümüne sebep olan da Allah'ın cezası halk cephesi.Burak onların yanına gittiği için öldürülmedi Onlar burağın mahallesine silahlarla geldiler.Halk cephesi de gezinin baş mimarlarından.Valla yoruldum ya.Gezi gibi saçma sapan bir durumla karşı tarafın güçlenmesine sebep olanların gözlerinden öpüyorum aferin çook iyi iş başardınız.Sonra dersiniz ama şöyleydi böyleydi halk kışkırtıldı.Sen zaten iktidarın şiddet istediğini bilmeden kışkırıyorsan senin aklın yoktur senin neyine eylem neyine hükümet devirmek(senin derken sizden bahsetmiyorum).Kışkıracak adam gitmesin oraya Veya banane ya yiyin birbirinizi

tanımadığım,tanışmayacağım birisiniz sizinle neden kavga edeyim? Candann isimli arkadaş bana üzülmüş ben kemalizm dedim diye olay atatürkçülük değil kemalizmdir.Yersiz bir şey paylaştınız.Üslubum hakkında size hakaret etmediğim sürece hiçbir şey söyleyemezsiniz

Benim yazdiklarimi bile okumuyorsan, ve sadece bildiklerini okuyacaksin ve kin ve nefret kusacaksan, bence burda muabetimiz biter.
Daha fazla senin ile gereksiz polemige girmek istemiyorum ve daha önceki yazdigin mesaji "geziye çoçukla gelenin, çoçugu elinden alsin' kibliyorum.

neymiş aradaki fark yazın da bilelim

istediğim şeyi paylaşırım ayrıca sizi ilgilendirmez

Yazdığını okumadan cevap vermem mümkün mü? Kin nefret kusmak ne? Evet polis müdahalesinin çok yoğun olduğu ,gazların sıkıldığı bir yere çocuk getirenin anne-baba sorumluluğundan haberi yoktur kusura bakmayın olay böyle.Valla o kadar iyi olur ki biliyor musun polemiğe girmesen çünkü cidden yoruldum

neymiş aradaki fark yazın da bilelim

istediğim şeyi paylaşırım ayrıca sizi ilgilendirmez

atatürkçülüğü o kadar biliyorsanız -izm in farkını da bilirsiniz bir zahmet onu da araştırın.Ya vallahi paylaşın ya lütfen paylaşın yeri gelmişken halkçılık,cumhuriyetçilik,devletçilik onları da paylaşın.

Buraları yine hararet basmış, biraz sağduyu, biraz saygı, biraz karşılıklı anlayış lazım.

Ülkemiz zor günler yaşarken birbirimiz anlamaya ihtiyacımız var, öte yandan da aba altından sopa göstermemekte gerek.
Hepimiz bu toprakların insanıyız, kimse kimseye düşmanlık yapmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…