• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Savcıdan flaş Gezi eylemi kararı

Evet. Doğru anlamışsınız.

Niyet okumak kadar yanlış ve tehlikeli bir şey yoktur, düşüncesiyle olabildiğince bunu yapmamaya büyük ihtimam gösteren biri olmam rağmen:

Bu cevabınızdan sonra, siz veya sizin düşünceniz içerisinde bulunan kişiler için Atatürk'e bağlılığın aynı zamanda (telaffuz etmeye bile dilim dönmeyen) bir takım başka sözcüklerle de tanımlanabileceğini düşünmek, sanırım niyet okuma kategorisine girmeyecektir.

Ve ben, verdiğiniz cevabı veren her kim olursa olsun, hayatım boyunca anlayıp anlamlandıramadım.

Aynen o kişilerin, Atatürk'e bağlılığın ne demek olduğunu, bence tam olarak anlayamamaları gibi.

Sadece üzülerek yazık, çok yazık diyebiliyorum.

sayın vatandaşlarım değerli arkadaşlarım,

ben bir anadolu lisesinin yabancı dil bölümünden 2005 yılında mezun olmuş ve o yıl girdiğim öss-yds sonucunda 351,6 puan almış ancak anadolu öğretmen liselerinin ek puan adaletsizliğinden ötürü yaptığım 10 tercihin sonuncusu olan erzurum atatürk üniversitesi almanca öğretmenliğine 0,8 puan farkla yerleşemeyerek aynı yılın p.m.y.o. sınavları sonucu niğde p.m.y.o.'ya girmeye hak kazanmış ve ailemin ekonomik durumunu da göz önünde bulundurarak tekrar sınavlara hazırlanmaktansa polisliği tercih etmiş ve bu meslekte onur ve şerefimle bu günlere kadar gelmiş bir polis memuruyum.

bu güne kadar zerre harama el sürmedim. kimseye görevim başında sesimi dahi yükseltmedim. kalp kırmaktansa kafamı kırmayı tercih ettim her zaman. zor durumda gördüğüm vatandaşa daha o istemeden yardım edebileceğim oranda yardım ettim. karşılığını ondan beklemedim hiçbir zaman çünkü karşılığı banka hesabıma yatandan başkası değildi, bunu biliyorum, buna göre yaşıyorum. bu güne kadar fethullah gülen ve onun yapılanmasıyla da hiçbir ilişkim olmadı. imamın ordusundan değilim yani birilerinin düşündüğünün aksine. kendimi hiçbir zaman hükümetin ya da başbakanın polisi olarak görmedim. ben atatürk'ün kurduğu türkiye cumhuriyeti'nin polisiyim ve tüm türk vatandaşlarına hizmet etmek için varım.

buradan sonrasını haddim olmayarak, kendileri adına açıklama yapacak tek bir kurum ya da şahıs olmayan ve bu süreçte belki de en çok mağdur olan ve yıpranan tüm türk polisleri adına yazıyorum.

gezi parkında ağaç sökme kararını biz almadık, avm yapmaya biz karar vermedik, gece 22.00'dan sonra alkol satışını biz yasaklamadık. medyanın yansıttığının aksine sabahın köründe çadırlarınızı söken biz değildik. biz işsizliğin tavan yaptığı bir ülkede sosyal güvenceli bir iş bulabilmiş ve bunu elinde tutmaya çalışan sıradan vatandaşlarız sadece ve bunun yolu verilen emri ve görevi yerine getirmekten başkası değildir bu meslekte. toplu müdahalelerde emri başınızdaki amir verir ve sizin pardon amirim, adamlar haklı, ben de onlar gibi düşünüyorum, müdahale etmem ben bu gruba deme şansınız yoktur eğer yarın hâlâ bir işiniz olsun istiyorsanız. sizin kadar biz de atatürkçüyüz. sizin gibi bizler de benzini 5 sigarayı 10 liraya alıyoruz. sizin kadar biz de memnun değiliz ülkenin içinde bulunduğu durumdan.

polise emri vali verir, valiyi hükümet atar, hükümeti de bu millet seçer. sizler de eğer bu milletinin birer ferdiyseniz kendi seçtiğiniz hükümetin emir ve talimatlarını yerine getiriyor diye polise hakaret edemezsiniz. etmemelisiniz. içimizde elbette çok kötü insanlar var. hangi meslek grubunda yok ki? doktorların hepsi mi kibar ve nazikler? öğretmenlerin hepsi mi mahmut hoca sanki? onlara sizler kadar inanın bizler de kızıyor, yaptıklarını asla hoş görmüyoruz. toplum genel itibarıyla geliştiğinde bu gibi durumlar düzelecektir umudunu taşıyoruz.

en kısa sürede aydınlık günlere kavuşmak dileklerimle yazıma son verirken kendi adıma son bir hatırlatma vicdan sahiplerine. berkin elvan ne kadar bu milletin evladıysa polis memuru emrah taşdemir de o kadar evladıydı. her ikisinin yitip gitmesi için de aynı acıyı hissetmeyen ben insanım demesin.

ek;

ekleme yapmam şart oldu ne yazık ki. çünkü aramızda okuduğunu anlama engelliler var fazlaca. burada anlatmaya çalıştığım şey asla amir ya da müdür ne emir verirse versin sorgusuz sualsiz yerine getiririm. arkası beni ilgilendirmez değil. kanun, hukuk cahili de değilim. konusu suç teşkil eden emrin asla uygulanmayacağını da. zaten burada konu bu değil. hiçbir amir gaz fişeğini göstericinin kafasına sıkın gibi bir emir vermez. verirse bu suçtur ve yerine getirilmez. ancak kendi inisiyatifiyle bunu bu şekilde yapan insanlar var ve ben de en az sizler kadar kızıyor, sinirleniyor, elimden geldiğince engel olmaya çalışıyor ve uyarılarda bulunuyorum. ama bu ülkenin insanları çocuklarını bak polis amcaya veririm seni diye korkutuyorlar maalesef. tek arzum birazcık karşılıklı empati.

istifa etcilereyse söyleyecek bir şey bulamıyorum. sadece şu; baba olunca sizi de görmek gerek.

https://eksisozluk.com/entry/41154466

Aslinda Okan Bayülgende aynisni iddia ediyor

$okan bayülgen.jpg

Niyet okumak kadar yanlış ve tehlikeli bir şey yoktur, düşüncesiyle olabildiğince bunu yapmamaya büyük ihtimam gösteren biri olmam rağmen:

Bu cevabınızdan sonra, siz veya sizin düşünceniz içerisinde bulunan kişiler için Atatürk'e bağlılığın aynı zamanda (telaffuz etmeye bile dilim dönmeyen) bir takım başka sözcüklerle de tanımlanabileceğini düşünmek, sanırım niyet okuma kategorisine girmeyecektir.

Ve ben, verdiğiniz cevabı veren her kim olursa olsun, hayatım boyunca anlayıp anlamlandıramadım.

Aynen o kişilerin, Atatürk'e bağlılığın ne demek olduğunu, bence tam olarak anlayamamaları gibi.

Sadece üzülerek yazık, çok yazık diyebiliyorum.

ne dediğinizi anlamadım ama galiba benim için üzülmüşsünüz.Tamam :1::1::1::1::1:

Gezicilerin aralarindada provekatörlurlerde vardi. Gezi olaylar aslinda çok barisçil bir eylem olarak baslamisti. Sarkilar söyleneniyordu, çadilar yapilmisti,.. yani molotov felan ortada yoktu. O sirada basbakan gezicileri dinlemis olsaydi eminim, hiç kimse simdi Gezi nedir, ne oldu diye bilmezdi. Sorun ne zaman çikti biliyormusunuz? Sabah sabah polislerin tomalar ile, biber gaz ile siddetli bir sekilde gezicilerin üzerine yürüdügü an. Onu ben sahsen dönem nokta olarak görüyordum. Bu polis müdahelesi üzerine artik sadece gezi parkin kalmasi önemli olmadi, artik adaletsizlige, polis sidettine karsi gelindi. Insanlarin 11 yillik öfkesi o gezi olaylarinda yasandi.

Gezi olaylarinda dedigim gibi provokatörler vardi. Mesela simdi bir kaç gün önce ölen Burak (allah rahmet eylesin, ailesine sabir versin) 14553 kartal grubundan geliyor, çarsinin karsit grubu. Onlar Berkinin cenazesine durumlari karstirmak için gelmislerdi, tipki gezi olaylarindaki gibi. Cadir kurmus insanlar, müzik söyleyenler, senlik yapanlar ile molotov ne arasin? Yinede vurguluyorum, basbakan barisçil olmus olsaydi, insanlari ayristirmak yerine birlestirmis olmus olsaydi bu gezi olaylar bu kadar büyümezdi ve kim bilir Berkin halen yasamis olurdu. Dünyada her ülkenin basbakani, ülkesinde olay yasandiginda, ne yaptigini birakip, tekrar ülkesine geri dönüp ve olayi yatistirmayi çalisirdi. Basbakan bunu yapmadi, olay sirasinda ülkesinde bile yoktu. Olaylarda gençler ölmüstu, VATANDAS ölmüstu, o vatandasin basbakana oy verip vermemesi onemli degil olmamasi gerekiyor. Yinede basbakan ailelere bassaligi dilemesi yerine, havai fisek ile, sanki kahraman olmus gibi, nispet yapar gibi geri döndü ülkeye. Bu sence normalmi?

Ve bu yetmezmis gibi, basbakan kendisi talimat veriyor polislere. Ve bu talimattan sonra nice insan gaz fiseginden dolayi gözünü kaybediyor, yaralaniyor, hayatini kaybediyor. Güya gezicilerin siddete egildiklerini iddia ediyorsunda, polis için hiç birsey demiyorsun. Gezi olaylarinda kirmizil kadin vardi, aileler ile dolu olan, aralarinda çoçuk olan bir otelin içine polis gaz atmasti. Bir hastanenin girisine bile toma ile girdiler polis. Halk sence bu siddetin karsina ne yapsin. Berkin in, Ethemin annesi ne yapsin? Ve basbakan tekrar barisçil olmak yerine yalan söylüyor. Camide bira içtiler diye yalan söylüyor. Kabatasta "basörtülü bacisini tecavüz ettiler" diye yalan söylüyor! Geziyi anlamsiz bulmus olabilirsin, fakat basbakanin yaptiklarini?

Ve ben niye özelikle akpli seçmenleri vurguluyorum biliyormusun? Cünkü onca rüsvet iddiasi var ortada, 3 bakanin çoçuklarin için rüsvet iddialari var. Basbakan artik kasetleri bile yalanmiyor. Montaj diyor, o cümleleri söylüyen ben degildim demiyor. Ve montaj oldugunu göstermek için bile kilin kipirdatmiyor. Cünkü biliyor, halk birsey demez diye. Etrafimda nice insanlar duydum "basbakan yesin tabi o parayi, helal olsun! Geçmis basbakanlarda yedide ne oldu? En azindan basbakanimiz müslüman". En basit Berkin Elvan için bile söyledigi laflar çok aci. Yinede akplilerin "basbakan hata yapti" diye birsey duymuyorum. Yani kisacasi, akplilerin körü körüne baglanmasi dedigimin nedeni, su an daha çok gündemde, daha taze örnekler var.

Elbette Atatürkede körü körüne baglanan insanlar vardir, yada che guevaraya baglanan. Hiç birsey, bir insana köre körüne baglanmak dogru degildir fakat artik akpli lerin yaptigi vicdana sigmiyor, buda kendi görüsüm. Daha bu hafta egitim bakanligindan okullara giden, küçüçük çoçuklari sorguluyorlarlar "kimi daha çok seviyorsun, erdoganimi, atatürkümü"? Bu normalmi? 15 yasindaki çoçugun ölümünden sonra, bu çoçuk zaten terroris demek normal mi? Bahçeliye "senin çoçugun yok, anliyamazsin" demek normalmi? Ve böyle binbir tane olay var, kiskirtici, ve kisacasi edepsiz ve ahlaksiz.

Son olarak duran adam ve basörtü iddiasi için:

http://www.dipnot.tv/duran-adam-erdem-gunduz-basortu-icin-de-durmus/32173/

Burağın öldüğü yeri biliyor musunuz? Halk cephesi mi şarkı filan söylüyordu? Orayı iyice bir araştırın.Erdem gündüz konusuna gelince bir arkadaşta paylaşmış kaynak radikal gazetesi.Tıpkı benim bakın başbakanın ses kayıtları montajmış diye yenişafaktan örnek vermem gibi bir şey bu.Erdem gündüz olay büyüyünce aksini iddia etse de erdem gündüz türbanı istemeyen faşistin teki.Olay ne zaman eskiye döndü ya biz şöyle böyle bıdı bıdı demeye başladı.Atletle son derece iğreti bir tavırla mı türbanı savunacak?Başına özensizce türban da değil ne bağladığı belirsiz bir şey bağlamış başını önüne eğmiş.Gerçekten bunu samimi olarak soruyorum siz bunun türban savunması olduğuna inanıyor musunuz?Bu mu yani ülkemizde türbanlı kadın imajı?Alt metin,imaj okuma falan filan? Yapmayın nolur.

ATATÜRKÇÜLÜK NEDİR ?

ATATÜRKÇÜLÜK; Türk Milleti'nin bugün ve gelecekte tam bağımsızlığa, huzur ve refaha sahip olması, devletin millet egemenliği esasına dayandırılması, aklın ve ilmin rehberliğinde Türk kültürünün çağdaş uygarlık düzeyi üzerine çıkarılması amacıyla temel esasları yine Atatürk tarafından belirtilen devlet hayatına, fikir hayatına ve ekonomik hayata, toplumun temel müesseselerine ilişkin gerçekçi fikirlere ve ilkelere ATATÜRKÇÜLÜK denir.

ATATÜRKÇÜLÜK; emperyalizmin düşmanıdır, anti - emperyalisttir. Tam bağımsız Türkiye'den yanadır. Özgürlükçüdür. İnsan Hakları savunucusudur. Her türlü terörün karşısındadır. Yobazların, Vurguncuların, Çıkarcıların düşmanıdır...

ATATÜRKÇÜLÜK; yirminci yüzyılın yüz akı, ulusal direnişlerin temelindeki "tam bağımsızlık" harcıdır.

ATATÜRKÇÜLÜK; ulusal bağımsızlık demektir, ulusal kurtuluş demektir, antiemperyalist bilinç demektir!

ATATÜRKÇÜLÜK; aşırı sağa ve aşırı sola ödün vermeyen, kişi haysiyet ve onuruna inanan, ulusal, akılcı ve insancıl bir görüştür.

ATATÜRKÇÜLÜK; siyasi bir öğreti değil, bir dünya görüşüdür. Türkiye'nin ve Türk Ulusu'nun gerçeklerine, gereksinimlerine ve yeteneklerine en uygun gelen, denenmiş başarılı sonuçları alınan bir öğretidir.

ATATÜRKÇÜLÜK; herhangi bir yabancı siyasal akım ya da ideoloji ile açıklanamaz. Atatürkçülük, Türk halkının ve Türk yurdunun tabiatından, tarihinden doğmuştur.

ATATÜRKÇÜLÜK; Türkiye'nin gerçeklerinden doğmuş bir düşünce sistemidir. Türk Milleti'nin iradesiyle oluşmuş, tarihi bir gelişmenin ürünüdür. Atatürkçülük, herşeyden önce millete haklarını tanıma ve tanıtmadır; millet egemenliğinin ifadesidir. Atatürkçülük bir kurtuluştur, milletçe bağımsızlığa kavuşmadır. Atatürkçülük, modern bir toplum hayatı yaşama demektir.

ATATÜRKÇÜLÜK; "halkçılık", "laiklik", "cumhuriyetçilik", "devrimcilik", "devletçilik" ve "milliyetçilik" olmanın ötesinde, değişen nesnel koşullar karşısında, bu ilkeler çerçevesinde sürekli tutumlar takınmaktır. Atatürkçülük, kesinlikle salt ileriye açık bir ideolojidir. Atatürkçülüğü yorumlarken bazı farklı noktalara varılabilmesi olasıdır. Ancak Atatürkçülük'te olmayan şey; "tutuculuk" ve "statükoculuk"tur. Atatürk'ün düşünceleri nesilden nesile aktarılacak bir put değil; yönlendirici bir dünya görüşü ve dünyanın dinamik bir yorumudur.

konu dışı ama konu Atatürkçülüğe gelince paylaşmak istedim
İyi hoş öğrenmişsiniz de atatürkçülükle kemalizm arasındaki farkı da öğrenseydiniz iyiydi.Konu atatürkçülüğe gelmedi.Tabi nasıl bir algı dünyanız varsa aaa Atatürk dendi aaa islam dendi aaa değerlerimiz filan diye saldırmak güzel de bir durup soluklanmak daha güzel.Ben şimdi buraya islam şöyle islam böyle dedikten sonra tek din islamdır Allah'ın kuralları şeriattır,şeriat kanundur desem ne saçmalıyor bu yaa denir değil mi?Valla o kadar zor ki sizlerle ilerlememiz.Ben ne diyorum kim ne paylaşıyor.Milliyetçiliği madde madde sıralayayım buraya bir yerden copy-past yapıp sonrada ''atsızcıyız''biz diyeyim.Aynen devam bravo

Burağın öldüğü yeri biliyor musunuz? Halk cephesi mi şarkı filan söylüyordu? Orayı iyice bir araştırın.Erdem gündüz konusuna gelince bir arkadaşta paylaşmış kaynak radikal gazetesi.Tıpkı benim bakın başbakanın ses kayıtları montajmış diye yenişafaktan örnek vermem gibi bir şey bu.Erdem gündüz olay büyüyünce aksini iddia etse de erdem gündüz türbanı istemeyen faşistin teki.Olay ne zaman eskiye döndü ya biz şöyle böyle bıdı bıdı demeye başladı.Atletle son derece iğreti bir tavırla mı türbanı savunacak?Başına özensizce türban da değil ne bağladığı belirsiz bir şey bağlamış başını önüne eğmiş.Gerçekten bunu samimi olarak soruyorum siz bunun türban savunması olduğuna inanıyor musunuz?Bu mu yani ülkemizde türbanlı kadın imajı?Alt metin,imaj okuma falan filan? Yapmayın nolur.

Onca sey yazdim, ve halen duran adami konusuyorsun. Tekrar söylüyorum, benim bildigim kadari ile adam türbanlilari savunuyordu. Eger bunu yapmayip tam aksine türbanlilar ile dalga geçmis ise, yazik oldu derim ve yaptiklari ile hemfikir degilim elbette ve kinarim. Sadece 1 fotoraf var, o fotoraf sizce nasil olmasi gerekiyordu? Nasil "daha özenli" bir sekilde basörtü taksaydi keske? Atlet yorumunu pek anlamadim ama neyse.

Yinede duran adami destekleyen birisiyim cünkü sessis sedasiz, sadece durmak ile protesto edilmesi kanimca güzel birsey. Ve tekrar diyorum, buna bile izin verilmedi. Sen vatandas olarak hükümeti protesto etmek istediginde, baska ne yapmak gerek? Türkiyede zaten adalet denilen birsey yokku, hukuka basvuracaksin. Basbakan her gün daha çok milleti bölüyor, bilerek insanli kizdiracak laflar söylüyor. Karsindaki acili anne babasi olsa bile.

Vatandas artik sasirmis bir durumda. Ne zormus be ya, sadece basörtülü bacilarin degil, herkezin, onu seçmeyen insanlarin bile basbakani olmasi!

İyi hoş öğrenmişsiniz de atatürkçülükle kemalizm arasındaki farkı da öğrenseydiniz iyiydi.Konu atatürkçülüğe gelmedi.Tabi nasıl bir algı dünyanız varsa aaa Atatürk dendi aaa islam dendi aaa değerlerimiz filan diye saldırmak güzel de bir durup soluklanmak daha güzel.Ben şimdi buraya islam şöyle islam böyle dedikten sonra tek din islamdır Allah'ın kuralları şeriattır,şeriat kanundur desem ne saçmalıyor bu yaa denir değil mi?Valla o kadar zor ki sizlerle ilerlememiz.Ben ne diyorum kim ne paylaşıyor.Milliyetçiliği madde madde sıralayayım buraya bir yerden copy-past yapıp sonrada ''atsızcıyız''biz diyeyim.Aynen devam bravo

benim Atatürkçülükten kastım bu
bu yüzden paylaştım
diğer aşırı uç düşünceler beni ilgilendirmiyor
ne biçim bir üslubunuz var sizin
kavga etmeye yer arıyorsunuz
copy paste yapmam neden rahatsız etti onu da anlamadım

candan isimli arkadaş birşey sormuştu ben de onun üzerine bilgi olarak paylaştım

Onca sey yazdim, ve halen duran adami konusuyorsun. Tekrar söylüyorum, benim bildigim kadari ile adam türbanlilari savunuyordu. Eger bunu yapmayip tam aksine türbanlilar ile dalga geçmis ise, yazik oldu derim ve yaptiklari ile hemfikir degilim elbette ve kinarim. Sadece 1 fotoraf var, o fotoraf sizce nasil olmasi gerekiyordu? Nasil "daha özenli" bir sekilde basörtü taksaydi keske? Atlet yorumunu pek anlamadim ama neyse.

Yinede duran adami destekleyen birisiyim cünkü sessis sedasiz, sadece durmak ile protesto edilmesi kanimca güzel birsey. Ve tekrar diyorum, buna bile izin verilmedi. Sen vatandas olarak hükümeti protesto etmek istediginde, baska ne yapmak gerek? Türkiyede zaten adalet denilen birsey yokku, hukuka basvuracaksin. Basbakan her gün daha çok milleti bölüyor, bilerek insanli kizdiracak laflar söylüyor. Karsindaki acili anne babasi olsa bile.

Vatandas artik sasirmis bir durumda. Ne zormus be ya, sadece basörtülü bacilarin degil, herkezin, onu seçmeyen insanlarin bile basbakani olmasi!

Başka yazdıklarınızı okumadım çünkü bildiğim ve tahmin ettiğim şeyleri tekrarlıyorsunuz bana.Banane başbakandan ben orada keşke çocuklar yerine keşke duran adam gibi iki yüzlüler ve halka düşman gibi saldıran polisler birbirlerini yok etseler diyorum siz alıntılayıp polise nedne bir şey demiyorsunuz bilmem ne bilmem ne diyorsunuz ben diğer yazdıklarınıza neden cevap vereyim.Burağın ölümüne sebep olan da Allah'ın cezası halk cephesi.Burak onların yanına gittiği için öldürülmedi Onlar burağın mahallesine silahlarla geldiler.Halk cephesi de gezinin baş mimarlarından.Valla yoruldum ya.Gezi gibi saçma sapan bir durumla karşı tarafın güçlenmesine sebep olanların gözlerinden öpüyorum aferin çook iyi iş başardınız.Sonra dersiniz ama şöyleydi böyleydi halk kışkırtıldı.Sen zaten iktidarın şiddet istediğini bilmeden kışkırıyorsan senin aklın yoktur senin neyine eylem neyine hükümet devirmek(senin derken sizden bahsetmiyorum).Kışkıracak adam gitmesin oraya Veya banane ya yiyin birbirinizi

benim Atatürkçülükten kastım bu
bu yüzden paylaştım
diğer aşırı uç düşünceler beni ilgilendirmiyor
ne biçim bir üslubunuz var sizin
kavga etmeye yer arıyorsunuz
copy paste yapmam neden rahatsız etti onu da anlamadım

candan isimli arkadaş birşey sormuştu ben de onun üzerine bilgi olarak paylaştım

tanımadığım,tanışmayacağım birisiniz sizinle neden kavga edeyim? Candann isimli arkadaş bana üzülmüş ben kemalizm dedim diye olay atatürkçülük değil kemalizmdir.Yersiz bir şey paylaştınız.Üslubum hakkında size hakaret etmediğim sürece hiçbir şey söyleyemezsiniz

Başka yazdıklarınızı okumadım çünkü bildiğim ve tahmin ettiğim şeyleri tekrarlıyorsunuz bana.Banane başbakandan ben orada keşke çocuklar yerine keşke duran adam gibi iki yüzlüler ve halka düşman gibi saldıran polisler birbirlerini yok etseler diyorum siz alıntılayıp polise nedne bir şey demiyorsunuz bilmem ne bilmem ne diyorsunuz ben diğer yazdıklarınıza neden cevap vereyim.Burağın ölümüne sebep olan da Allah'ın cezası halk cephesi.Burak onların yanına gittiği için öldürülmedi Onlar burağın mahallesine silahlarla geldiler.Halk cephesi de gezinin baş mimarlarından.Valla yoruldum ya.Gezi gibi saçma sapan bir durumla karşı tarafın güçlenmesine sebep olanların gözlerinden öpüyorum aferin çook iyi iş başardınız.Sonra dersiniz ama şöyleydi böyleydi halk kışkırtıldı.Sen zaten iktidarın şiddet istediğini bilmeden kışkırıyorsan senin aklın yoktur senin neyine eylem neyine hükümet devirmek(senin derken sizden bahsetmiyorum).Kışkıracak adam gitmesin oraya Veya banane ya yiyin birbirinizi

Benim yazdiklarimi bile okumuyorsan, ve sadece bildiklerini okuyacaksin ve kin ve nefret kusacaksan, bence burda muabetimiz biter.
Daha fazla senin ile gereksiz polemige girmek istemiyorum ve daha önceki yazdigin mesaji "geziye çoçukla gelenin, çoçugu elinden alsin' kibliyorum.

tanımadığım,tanışmayacağım birisiniz sizinle neden kavga edeyim? Candann isimli arkadaş bana üzülmüş ben kemalizm dedim diye olay atatürkçülük değil kemalizmdir.Yersiz bir şey paylaştınız.Üslubum hakkında size hakaret etmediğim sürece hiçbir şey söyleyemezsiniz

neymiş aradaki fark yazın da bilelim

istediğim şeyi paylaşırım ayrıca sizi ilgilendirmez

Benim yazdiklarimi bile okumuyorsan, ve sadece bildiklerini okuyacaksin ve kin ve nefret kusacaksan, bence burda muabetimiz biter.
Daha fazla senin ile gereksiz polemige girmek istemiyorum ve daha önceki yazdigin mesaji "geziye çoçukla gelenin, çoçugu elinden alsin' kibliyorum.

Yazdığını okumadan cevap vermem mümkün mü? Kin nefret kusmak ne? Evet polis müdahalesinin çok yoğun olduğu ,gazların sıkıldığı bir yere çocuk getirenin anne-baba sorumluluğundan haberi yoktur kusura bakmayın olay böyle.Valla o kadar iyi olur ki biliyor musun polemiğe girmesen çünkü cidden yoruldum

neymiş aradaki fark yazın da bilelim

istediğim şeyi paylaşırım ayrıca sizi ilgilendirmez

atatürkçülüğü o kadar biliyorsanız -izm in farkını da bilirsiniz bir zahmet onu da araştırın.Ya vallahi paylaşın ya lütfen paylaşın yeri gelmişken halkçılık,cumhuriyetçilik,devletçilik onları da paylaşın.

Buraları yine hararet basmış, biraz sağduyu, biraz saygı, biraz karşılıklı anlayış lazım.

Ülkemiz zor günler yaşarken birbirimiz anlamaya ihtiyacımız var, öte yandan da aba altından sopa göstermemekte gerek.
Hepimiz bu toprakların insanıyız, kimse kimseye düşmanlık yapmasın.

Back