• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Savcı Bharara, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takibe aldı!

ZeyMurEl

Hamdım, pişiyorum, yanmaya daha çok var...
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
4.638
14.562
208
fft2mm7666440.jpg

Güney Bölge Savcısı Preet Bharara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı twitter'dan takip etmeye başladı. Preet Bharara'nın şu anda 104 bin takipçisi bulunuyor. Dünyanın en çok konuşulan savcısı, yalnızca 14 kişiyi takip ediyor. Bunlardan biri de Erdoğan... Bharara'nın takip ettiği isimler arasında ABD Başkanı Barack Obama'da bulunmuyor.

fft31_mf7665741.jpeg

TÜRKİYE'DEN TAKİPÇİ AKINI

Reza Zarrab'ı Miami'de tutuklayan 'Wall Street Şerifi' lakaplı savcı Preet Bharara, bir anda Türkiye'nin en merak edilen ismi oldu. Türklerin takipçi akını sayesinde Twitter’daki takipçi sayısı bir günde 104 bine çıkan savcı Bharara, açtığı davaların hepsini kazanınca 2012’de Time dergisinde “Wall Street’i suç üstü yakalayan adam” başlığıyla kapak olmuştu. Bharara ayrıca ‘Billions’ isimli diziye de ilham kaynağı oldu.

fft31_mf7665740.jpeg

http://www.posta.com.tr/dunya/Haber...i-Erdogan-i-takibe-aldi-.htm?ArticleID=333657

Oda mümkün..
Zaten adamın gözleride bi tuhaf bakıyo ensenizdeyim der gibi..:KK70:

Ya da adam Türkiye'den bi haber laa nölüüyooo bu insanlar neden beni takip edip kahraman muamelesi yapıyo, kim bunları bu hale sokmuş bi bakalım dertleri neymiş demişte olabilir.

Meraktır o merak :KK45:

Ya da adam Türkiye'den bi haber laa nölüüyooo bu insanlar neden beni takip edip kahraman muamelesi yapıyo, kim bunları bu hale sokmuş bi bakalım dertleri neymiş demişte olabilir.

Meraktır o merak :KK45:
Yanlız adamdaki nasıl egoysa direk c.başkanından başlamış takibe :KK53:

Abi yakın zamanda Wall Street'in tozunu attırmış. Geleceğin Başkanı, en azından Senatörü olacak bu adam, demedi demeyin. Büyük oynuyor.

ABD de bile Bush, Obama, Hilary ayarında mesnetsizler başkan olur.

Gelsin bize parti kursun biz onu başkan yaparız.

Back