Bebek İkinci El Satıyorum# 1 Yaşa Kadar Kullandığımız Oyuncaklarımız

merhaba ben top hariç diğer oyuncakları almak istiyorum. Aslında top konusunda kararsız kaldım. Nasıl bir oyuncak internetten bir link verebilir misiniz bu oyuncak için. Bebeğim 3,5 aylık bu topla oynaya bilir mi?

merhaba ben top hariç diğer oyuncakları almak istiyorum. Aslında top konusunda kararsız kaldım. Nasıl bir oyuncak internetten bir link verebilir misiniz bu oyuncak için. Bebeğim 3,5 aylık bu topla oynaya bilir mi?

6-12 ay için uygun,yabancı firmanın oyuncağı,aşağıdaki linkte var...Magic Dice(aktivite kübü) türkçesi: sihirli zar 3,5 ay için ağır olur ancak sizin kontrolünüzde çıngırak özelliğini kullanabilir

SIMBA: Brands & products - ABC - Educational toys - Detail - Zauberwürfel

Son düzenleme:
ben patikleri ve tırıtıl topları almayı düşünüorum ödemeyi nasıl yapcaz?

mesaj sayım az olduğundan size özelden mesaj gönderemedim.

sizin gönderdiğiniz hesap no hangi banka acaba? kargo farketmez hangisi ucuz olursa o olsun : ) ben şimdi size ne kadar göndereceğim? kargo parasını size mi vereceğim?

eftelyasu13@gmail.com adresine mail gönderirseniz sevinirim.

Emine hanim,kargonuzu paketleyip gondermek uzere evden ciktigim halde yetistiremedim,kusura bakmayin..yarin mailinize takip no yazacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…