Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emsan'ın düdüklüsünü kullanıyorum 16 senedir.
Perdelerinin bozulmamasına da sevindim. Zaten kolay kolay deforme olacak kumaşlar değil..
Sana birşey diyeyim mi! Her züccaciyede bulunan 50-100 tl arası fiyatla satılan düdüklüler ki bunlar da çelik; de iş görür. Daha sonra da yerli malı emsan ya da hisar alırsın. Yani acil olarak düdüklüye ihtiyacın varsa en mantıklısı bu bana göre
Emsan'ın 16 sene önce clipsosu yoktu benimki kollu ve çok memnunum. Ben çok rahat kullanıyorum ve kolay kolay da bozulacak gibi durmuyor.
Düdüklü her zaman kullanılan birşey değil bana göre; sen sık mı kullanıyorsun bilmiyorum. Onun için çok yüksek fiyata alanlara şaşırıyorum
Farmasiyi daha önce de sormuştun. Helal sertifikalı, kimyasal barındırmıyormuş ama elimde ürününden hiç yok, çevremde kullanan da yok. Ama sitesinde ürünlerin içeriği ile ilgili bilgi de yok! Böyle olunca güvenemiyorum bu tarz markalara. Alacaksın sonra da süprizle karşılaşacaksın!..Bir marka öğrendim Iva Natura. İncele istersen. Benim hoşuma gitti.
Ama öyle anti aging bir etki bekleme. Çünkü vücut nemlendiricisi adı üzerindeKremi cikmis moms greenin,vucut nemlendirici ama...
30 a dusmus icerigide guzel duruyor...vucut yaziyor ama el yuz icinde kullanilir demisler ve 250 ml.
Tabi oyle normal nemlendirmedir...icinde karakafes yada benzeri etkili bisey yok zaten....bitki sandiğiyla ilgili bir gelisme yok galiba baska sitelerde satiliyor urunler.Ama öyle anti aging bir etki bekleme. Çünkü vücut nemlendiricisi adı üzerinde
Hayır bir gelişme yok maalesef. Kendi sitelerinde satış yokTabi oyle normal nemlendirmedir...icinde karakafes yada benzeri etkili bisey yok zaten....bitki sandiğiyla ilgili bir gelisme yok galiba baska sitelerde satiliyor urunler.
Merhaba,karakafes kremini baska alabileceğimiz guvenilir site varmi...Hayır bir gelişme yok maalesef. Kendi sitelerinde satış yok
Yaaa cok uzucu boyle degerli urunlerin kendine pay bulamamasi...baska sitelerde bitki sandigi satiliyor onceden aldiklari urunlerse falan bilmiyorum...almalimi sence...Maalesef! Daha bugün konuştuk Nazım bey ile. Butik işletme olarak piyasada tutunamadık maalesef üretimi durdurmak zorunda kaldık dedi. Ama az da olsa Naturalive in kreminde de var karakafes otundan
Tabi evet...onceden aldiklari urun derken bitki sandigi kapanmadan once aldiklari urunlerdir guvenip alalimmi anlaminda demek istemostimKremlerin biliyorsun açılmadığı sürece bir raf ömrü var. Üretim tarihi son kullanma tarihlerine bakıp alınabilir