- 1 Aralık 2012
- 1.165
- 127
Evet, bahsettiğim sünger aynı dediğin sünger!Bu arada topigi bastan sona okudum..baba burayi tavsiye ettigi için @Nurlum a.topigin sahibi BOREAS09 a ve katkilarindan dolayi @anggel a cok tesekkurler.masallah ne kadar bilinclisiniz.cok da tatli sohbetleriniz olmus.simdi burdaki tavsiyeler uzerine naturaliveden temizlik malzemeleri almayi dusunuyorum ve belki bitkisandigindan biseyler...hansinin sampuani onerirsiniz ikisini de deneyen varsa?ve bitkisandigindaki lavanta suyunu temizleyici olarak da kullanabilecegimizden bahsetmissiniz..ama sikilastirici tonik etkisi de varmis(gul ya da lavanta emin degilim) benim bildigim tonikten once cilt iyi bi temizleyiciyle temizlenmeli.aksi takdirde gozeneklerdeki kırler temizlenmeden sikisiyor o sekilde daha tehlikeli..umarim anlatabildim? Bir de deniz sungeri siyah noktalara birebir demissin sevgili BOREAS09 .ben bebegim icin mothercarein dogal deniz sungerini almistim banyo icin.sekilsiz avucici kadar bisey.kazik gibi ama su degdiginde yumisacik oluyor.bahsertigin sey bu mu?eger o ise temizligi nasil yapicam sert susuz halde mi surtmek gerek?çünkü su degince cok yumusuyor
Eğer ciltte makyaj varsa tabiki temizlenmesi şart yoksa tonik etki etmez ama benim gibi fondoten pudra v.s.kullanmayanlar için o yorumu yaptım ki sadece benim düşüncem değil Bitki Sandığı'nın sahipleri ile sohbetimizde de bu mevzu konuşulmuştu. Sanırım sitelerinde de yazıyor. Ben bazen yüzümü yıkarım sonra toniği sürerim ama genelde yüzümü yıkamadan toniği kullanırım.Belki de bitki suyu kullandığım için cildim irrite olmadı
Ayrıca nazik düşünce ve yorumların için çok teşekkür ederim