- 1 Aralık 2012
- 1.165
- 127
Çok sevindim olumlu sonuç almana. Leke konusunda haklısın. Fosfat içermeyen bir leke çıkarıcı kullanırsak o durumu da çözmüş oluruz ama fosfatsız bir deterjan kullanıp fosfatlı bir leke çıkarıcı kullanırsak çok komik olur. Ersağ ı ya da naturalive ürününü temin edemeyenler için frosch iyi bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. Bingo'nun fosfatsız bulaşık makinesi deterjanı var keşke yine fosfatsız leke çıkarıcı çıkarsa o da alternatif olurDediğim gibi o an ihtiyacım yoktu ( ben netten sipariş verdiğim için fazla alıyorum ) , etimatikte fosfatsız olması dikkatimi çekince 1 tane aldım maalesef . Elimdeki bitince etimatiğe başladım ve şu an hala bitmedi kullanıyorum ama az kaldı . Sularımız kireçli buna rağmen kullandığım ürünler arasında çamaşırı en yumuşak çıkaran bu oldu , sertlik yok . Üstelik ek durulama mutlaka yaparım . Fazla kullanmamaya çalışıyorum o nedenle kokusu yok fazla kaçırırsam az biraz gelir ama beni rahatsız etmiyor . Ayrıca makinadan çamaşırları çıkarırken nasıl desem o kayganımsı histe yok .
Temiz yıkıyor bence ama leke çıkarma konusunda ekstra bir fark göremedim zaten çoğunlukla her üründe lekeler için yardımcı ürün gerekiyor .
Genel olarak sorayım fosfatsız leke çıkarıcı bilen var mı