Arkadaşlar size güzel bir haber vermek istedim. Vereceğim haber çamaşır deterjanı ile ilgili ve alıntılayarak sizlerle paylaşıyorum. Biliyorum ki benim sayfamı takip eden arkadaşlarım sağlık konusunda hassas olan ve titizlenen arkadaşlarım. Lütfen okuyun ve araştırın
Etimatik piyasada,3 kilogram ve 5 kilogramlık ürünlerle piyasaya sunulan yüzde yüz kamu malı olan Etimatik uygun fiyatla satışa çıkarıldı.İlk günden yoğun taleple tüketiciyle buluşan yerli sermaye malımız Etimatik,uygun fiyatıylada sektörde lider olacağa benziyor.3 kilogramlık ürünün fiyatı 4,55tl 5 kilogramlık ürünün fiyatı ise 7,55 tl olarak belirlendi.Diğer ürünlere göre fiyatı yüzde ellinin altında olması aynı zamanda kullanım özelliğiylede tüketici dostu olması bekleniyor.Etimatik detarjanının belirgin özellikleri doğal olaması,fosfat ve petrol ürünleri içermeyen detarjan; .Doğal temizlik ürünü .Kireç çözücü .Evsel ve endüstriyel lekelerin temizlenmesi .Çamaşır yumuşatma özelliği .Ön yıkamasız temizlik .Hijyenik etki .Renkleri soldurmaması Gibi bir çok özelliği barındırmasıylada ön plana çıkıyor.İki çeşit ürünle çıkan Etimatik Hassas ve normal çamaşırlar diyerek iki ürüne ayrılayor.Vatandaşlarımızın bu ürüne Etimaden işletmelerindeki lojmanlar nizamiyesinden temin edebilirler.Daha detaylı bilgi ve ticari alımlar için 0312 2942111 nolu telefondan irtibata geçebilirler. DOĞAL TEMIZLIK ÜRÜNÜ FOSFAT IÇERMEZ PETROL TÜREVI KATKI MADDELERI IÇERMEZ AĞARTICI KIMYASAL KATKI MADDELERI IÇERMEZ ÇAMAŞIRI YUMUŞATMA ÖZELLIĞI 60 °C’DE BEYAZLARDA, 40 °C’DE RENKLILERDE GÜÇLÜ TEMIZLEME PERFORMANSI İKI PERFORMANS BIR ARADA RENKLERI SOLDURMADAN TEMIZLEME MANTAR OLUŞUMUNU ÖNLEDIĞINDEN KOKU GIDERME ÖZELLIĞI EVSEL VE ENDÜSTRIYEL LEKELERIN TEMIZLENMESINDE ETKILI DOĞAL HAMMADDELER NEDENIYLE İNSAN SAĞLIĞI VE ÇEVRE AÇISINDAN GÜVENILIR
Kaynak:
http://e-blog.org/kampanya-habercisi