- 1 Aralık 2012
- 1.165
- 127
Sağol güzelim ya! Zahmet oldu. Ben de boş durmadım netten baktım ve 13 de benim çok hoşuma gittiEki Görüntüle 1419529 bu resimde daha güzel görünüyor renk,önceki resim çok ışıklı olmuş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol güzelim ya! Zahmet oldu. Ben de boş durmadım netten baktım ve 13 de benim çok hoşuma gittiEki Görüntüle 1419529 bu resimde daha güzel görünüyor renk,önceki resim çok ışıklı olmuş...
Renkler çok farklı duruyor. Boyner dekiyle kendi sitesi o kadar farklı ki! Acayip kafam karıştı ben de blogger'lara baktımcanım benim koyduğum resimdeki renklere netten bak aynı değil...
Mavi alt tonlu pembe ya da mot alt tonluya nazaran daha güzel durur ama deneyimli bir satıl uzmanı bilebilir bunu yoksa alakasız bir renk verir. Netten bi bak istersen mavi alt tonlu mor pembe ya da fuşyayablogger lara gitmeden önce bende baktım,bi kaç öneri hoşuma gitti...
asansörlü siyah göz kalemide aldım onuda sevdi,birde rimel oda hoş tek tek duruyor kirpikler yapış yapış değil,fırçasıda güzel...ben hiç fuşya kullanmadım gidip bir fuşya,birde 13 numara alsam mıki...mavi alt tonlu fuşya yı da merak ettim doğrusu...
Ben de aynı yere bakmıştım. Gerçekten de daha güzelse almak lazım. Fuşya da sanırım 17 numaracanım 13 numara resimdekinden daha koyu ve güzel,gitsem alırım yani...
makyaj kelebeğine baktınmı mesela orada lovelight güzel duruyor bayanın dudağıda,beyaz tenli çünkü,ben gittiğimde denedim cırt bir pembe
Yooo hepsinin içeriği başarılı benceEki Görüntüle 1419603 Eki Görüntüle 1419614 Eki Görüntüle 1419615
03 numara şeftali tondaki allık
kutularınıda beğendim ben.
Yeni ekmegim firında.güzel kabardı.bakalım nasil olacak sonuçBu malzemede eksik olan yumurta ve tereyağ. Bir kekte kesinlikle yumurta olmalı! Olmazsa olmazı. Tereyağ da erimiş haliyle yarım çay bardağı oluyor ki bu da çok yetersiz. Süt olmayıp kremayla yapılan kekler de var yani süt burada kriter değil! Asıl önemli malzeme en az 2 yumurtanın olmayışı.
İyisi mi sen ekmek dışında bu kitapçığın tarifine güvenme
Yok öğlen ekmek yaptım.o çok güzel olunca kek yapayım dedim.akşama anca başladım.o da olmadı .tatlım sen bu keki sanki öğlen yapıyordun
Ben de burdaki mesajlar emaille gelmesini seçtim.ama sürekli geliyor.Aslında hep aklımdaydınız ama giremedim bir türlü. Mail de gelmeyince ben de merak ettim kızlar yazardı diye baktım ki oooo iki sayfa yazmışsınız. Bazen iki çocuktan inanki fırsatım olmuyor. Bir de uykusuzdum; öğlen oğlanlarla beraber ben de uyudum sonra yemek falan derken giremedim.Seni öbür tarafta da gördüm ama unuttum sana dönmeyi kusuruma bakma hatta şimdi yazarken aklıma geldi
Ay evet yaaa mukemmel oldu.bir de lezzetli oldu.yanliş hatir l amiyorsam 4 saat kadar.mayalanmasi pişmesi falan.Ekmek çok süper olmuş ama içide hamur değil,kaç satte pişirdi bu şekerim...
Çok sevindim. Darısı kekineYeni ekmegim firında.güzel kabardı.bakalım nasil olacak sonuç
ben de öyle seçmiştüm güya ama eğer o gün siteye girmediysem hiç gelmiyor mailBen de burdaki mesajlar emaille gelmesini seçtim.ama sürekli geliyor.
Çok sevindim. Darısı kekine
Aaa ben hiç farkinda degilim boyle bir sey olduginunBen
ben de öyle seçmiştüm güya ama eğer o gün siteye girmediysem hiç gelmiyor mail
Bak artık sorunsuz yapabiliyorsun; iyi ki çıkarmışsın makineyi. Afiyet olsun. Ama evin içerisi ne güzel mis gibi ekmek kokuyor di mi
Ay evet yaaa sayende hatirladim makineyi.sagol canimmmEvet şu an her taraf çok güzel kokuyor.umarim pişer.yalniz çok yedik dünkünü.az kaldı ekmekten.kilo olarak geri donecek vallaaaBak artık sorunsuz yapabiliyorsun; iyi ki çıkarmışsın makineyi. Afiyet olsun. Ama evin içerisi ne güzel mis gibi ekmek kokuyor di mi
Bu arada seninkinde zamanı ayarlayabiliyorsundur. Ben akşamdan hazırlarım sabah 8'e de ayarlarım kalkınca sıcacık ekmeğimiz hazır olur