- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Safir Taht sen bir şey söyle.sut mu doksem 1 subardağı? Hala öyle duruyor kuru kuru unlar
Benim makinam yok , ne desem bilemedim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Safir Taht sen bir şey söyle.sut mu doksem 1 subardağı? Hala öyle duruyor kuru kuru unlar
Sagol canimm.dunya kadar malzeme cope gidecek.harcanan elektrik de cabasıBenim makinam yok , ne desem bilemedim .
Sonra çıkarıp ısıtıyor musun? Peki donduruc7da nemlenmiyor mu veya buzlanmiyor mu?Süper gözüküyor gerçekten , ellerine sağlık . Afiyet olsun
Ben ekmeği akşam yaptıysam sabah poşetlere ayırıp dondurucuya atıyorum . Bunun bir usulü var mı bilemiyorum tabii .
Canım zaten normalde kek yaparken süt yada su ile yapıyoruz . Bence şansını dene ve ekle . Daha hafif istiyorsan su ama normal olsun dersen süt ekle . Kıvamı aşağı yukarı tahmin edip o miktarda eklersin .Sagol canimm.dunya kadar malzeme cope gidecek.harcanan elektrik de cabası
Acil lazımsa fırının çözme progmına atıyorum ama normalde akşamdan çıkarıyorum , nemlenmemesi için poşeti bir kaç yerinden deliyorum . Hiç sorun olmuyor , dondurucuya atarken poşette hava kalmamasına dikkat etmen yeterli bildiğim kadarıyla . Ben mesela 1-2 günlük yiyeceğimiz kadar poşetlere ayırıp öyle donduruyorum .Sonra çıkarıp ısıtıyor musun? Peki donduruc7da nemlenmiyor mu veya buzlanmiyor mu?
Ekleyim en iyisi yaaa.araßtırdım biraz.kimse bir sey yazmamış.moulinex olan bir arkadaßa msj attım.bunu değilse de digerlerini kurtarabilir cevabı.gidip bir bakim yine.offfCanım zaten normalde kek yaparken süt yada su ile yapıyoruz . Bence şansını dene ve ekle . Daha hafif istiyorsan su ama normal olsun dersen süt ekle . Kıvamı aşağı yukarı tahmin edip o miktarda eklersin .
Makinelarda farklı mı bilmiyorum . Sonuçta şu anda kötü duruyor diyorsun . Keşke makinesi olan biri okusa .
Ekleyim en iyisi yaaa.araßtırdım biraz.kimse bir sey yazmamış.moulinex olan bir arkadaßa msj attım.bunu değilse de digerlerini kurtarabilir cevabı.gidip bir bakim yine.offf
Canım kusura bakma şans eseri girdim de gördüm yazılarınızı. Yine mail kutuma düşmemiş. Tarifte eksik birşey yoktu ki! Benim defalarca yaptığım tarif bu! Şaşırdım şimdi. Şeker, yumurta sıvı yağ hepsi tamam di mi? Ayrıca paylaştığım tarifte süt de vardı yani sanki birşeyleri unutmuşsun gibi geldi.Ekleyim en iyisi yaaa.araßtırdım biraz.kimse bir sey yazmamış.moulinex olan bir arkadaßa msj attım.bunu değilse de digerlerini kurtarabilir cevabı.gidip bir bakim yine.offf
Yumrta sıvı yağ yok.sıvı olarak sadece 75 gr tereyagi var.az önce Safir Taht ile konuştuktan sonra 1,5 su bardağı ılık sütlu su koydum.karıştırmayı çalıßtirdım.karıştırdı.tabi 3 küsur saatlik maraton tekrar olmasin diye sadece pisirme modunu seçtim.bir baktım 10 dk yazıyor.10 dk da pişmez tabi.ya bitince çöpe atıcam sinirden ya fa fırına koycam.artik gerisi allah kerimCanım kusura bak@şans eseri girdim de gördüm yazılarınızı. Yine mail kutuma düşmemiş. Tarifte eksik birşey yoktu ki! Benim defalarca yaptığım tarif bu! Şaşırdım şimdi. Şeker, yumurta sıvı yağ hepsi tamam di mi
Ekledim canim.yazdım BOREAS09 a.sonucu bildiririm.Bende baktım biraz nette yorumlara kek için göremedim ama ekmek kuru olursa pişme anında ekleyebilirsiniz yazılmış . Kurtarırsın umarım , sorun olmaz bence .
Ben ekmeğimi günlük yaptığım için günlük tüketiyoruz; birkaç dilim artarsa buzdolabına koyuyorum. Nadiren çok yaptığımda da buzluğa atıp donduruyorum. Çözdüreceğim zaman da soğutucu bölümünde bekletiyorum eğer acil lazımsa fırının buz çözme fonksiyonunda bekletiyorum. Senelerdir böyle yaparım ama aklım hala kekinde öyle kupkuru olmaması lazım; süt sıvı yağ yumurta zaten sıvı hale getirir kekiSonra çıkarıp ısıtıyor musun? Peki donduruc7da nemlenmiyor mu veya buzlanmiyor mu?
Yok canım unutmadım.kendi kitabindaki tarife göre yaptım.bildikleri bir sey vardir diye düşündüm hatta.neyse artik ders oldu bana.Canım kusura bakma şans eseri girdim de gördüm yazılarınızı. Yine mail kutuma düşmemiş. Tarifte eksik birşey yoktu ki! Benim defalarca yaptığım tarif bu! Şaşırdım şimdi. Şeker, yumurta sıvı yağ hepsi tamam di mi? Ayrıca paylaştığım tarifte süt de vardı yani sanki birşeyleri unutmuşsun gibi geldi.
Keşke benim tarifi yapsaydın. En azından denenmiş garanti bir tarifti. Tüh! Malzemene de yazık olmuşYok canım unutmadım.kendi kitabindaki tarife göre yaptım.bildikleri bir sey vardir diye düşündüm hatta.neyse artik ders oldu bana.
Yok canim.az malzemeli bir tarifi yapayim dedim.fotosunu cekip koyayim buraya.He sen benim verdiğim tarifi yapmadın o zaman! Ben de şaşırdım nasıl olmaz diye!
Bana o tarifi bi yazar mısın inceleyelim bakalım ne eksik?
bu arada dondurucuda ekmeğe hiçbirşey olmaz; için rahat olsun hatta 6 ay durabilirSonra çıkarıp ısıtıyor musun? Peki donduruc7da nemlenmiyor mu veya buzlanmiyor mu?
Ah benim kafamKeşke benim tarifi yapsaydın. En azından denenmiş garanti bir tarifti. Tüh! Malzemene de yazık olmuş
Canım farmasi eski bir markadır. Firmanın adını unuttum şimdi ama dediğim gibi piyasaya yeni giren bir marka değil ama ürünlerinin içeriği hakkında bilgi sahibi değilim. Daha önce kimyasallar vardı ama sonradan değiştirdiler mi bilmiyorumBoreas farmasi diye bir marka var,sen duydunmu,yerli ürün ve doğal kozmetikmiş.
bütün makyaj malzemesi ve kişisel bakım ürünleri,parfüm her şey var....bilgin varmı bununla igili...
birde note yi soracaktım onada bitkisel falan deniyor...