Arkadaşlarım, benden sonra yazdıklarınızı şimdi okudum. Ben orta yaşını geçmiş 50 yaşında bir bayanım. 437 TL fiyata ucuz demiyorum ama servet hiç demiyorum. Gençlik en büyük servet ona bakarsanız. Ancak şunu söylemek istiyorum, eğer söz konusu olan cildi daha diri, daha canlı bırakacak, cilt yaşlanmasını mümkün olduğunca uzatacak bir şeyler için insanlar gerçekten bazen servet de ödeiyebiliyor. Gül suyu, lavanta suyu vs. bunları da kullanmaktan yanayım ancak size tavsiyem cildiniz ve saçınız için yemeğinizden kısın ancak gerçekten defalarca testlerden geçmiş, kullanıldığında etkileri gözle görülür şekilde sonuçlar vermiş ürünler için de para harcamaktan kaçınmayın. Daha sonra oluşacak çizgileri kapatmak için ne kadar para harcasanız boş olacaktır.Ben sadecetavsiyede bulundum.
Merhaba,öncelikle cild içerden beslenir yediğimizden içtiğimizde kısmamalıyız,bu kısmama da sağlıklı ve organik beslenmeden geçiyor...Sağlıklı ve organik beslenmeye varsa servet harcanır,ama inanın çok paralı bir kadın olsam bile dediğiniz kremleri yada içinde kimyasal barındıran yada zararlı ürünleri asla almam,bedava verseler bile almam...arkadaşım çok araştıran bazılaryla yazışan birisi bilgisini de kaynaklara dayandırabilir...
Ben ise zaten uzun zamandır bir arştırma içindeydim bu kimyasalların zararlarını duydukça öğrendikçe arayışa girdim özellikle de çocuğum için kullandıklarımı.Araştırıken araştırıken kendimi bu forumda buldum hani öylesine burda ne var diye değilde,ilgimi merakımı çektiği için çok beğendim ve çok şeyde öğrendim...
Sadece kozmetik değil herşeyi araştırarak tüketmeliyiz içeriğini vs.yoksa gerçekten denek olabiliriz...
Ben yiyecek ve içeceklerin kozmetik temizlik ve giyim eşyasını bile araştıran,etiketine bakıp,ne malı olduğuna kalitesininde ona göre yorumlayıp,hangi iplikten vs...bakıp alan birisiyim...Bu yüzden de hiçbir zaman denek olamam.
Yiyeceklerin içindeki koruyucular,kimyasallar inanılmaz,bence topluca harekete geçip doğalı sağlıklıyı vede özellikle YERLİYİ bulmalıyız...Herşey üklemizde var önemli olan bulabilmek...
Bizim size önerdiğimiz bitki sandığı ve naturalive markası gelip bizi bulmadı,reklamı dahi yok...Biz onları bulduk...
Gerçekten çok ön yargılısınız bu mesleğin eğitimini almış bir karı koca tarlarda yetiştirdikleri bitkileri en doğal şekliyle ve hiç katkısız halde bizlerin hizmetine sunuyor ve bir çok onaydan geçmiş,yetiştirdikleri topraklar dahi...
doğal ürünü kullanmanın neresi deneklik,doğal sabun yapıyorlar siz kullanmadınız mı hiç doğal sabun aynı şey,diğer ürünlerde o şekilde...
Naturalive ,yine yüksek kimya mühendisi bir hanım,kimyasalların zararını en iyi o bilir herhalde,ürünler muhteşem çünkü denedim.
Sadece bunınla sınırlı değil daha da var,böyle üreticiler,yiyecekte var,bizde araştırmaya devam ediyoruz zaten...
Sizin kullandığınız ürün sizde şikayetlere yol açmış mesela,ben naturalive yi 6 aydır kullanıyorum en ufak bir şikayetim yok,bitki sandığını da öyle,ki herşey kullanamayan yüzü kızaran sivilce olan falan bi tipim...
Ve yaşlanmanında çaresi yok bence yıların önene geçemediğimiz gibi yaşlanmanında öneüne geçemeyiz ki bazende genetiktir bu durum...