- 28 Kasım 2009
- 194
- 29
Lavanta suyunu siyah noktalar için yazmıştım. Yani sadece siyah noktaların olduğu bölgeye uygulaman yeterli olur. Üstüne de dediğim gibi muhakkak kremini sür ki iyice kurutmasın. Ama tüm cildime kullanacağım tonik olsun diyorsan gül suyu kullanabilirsin. Ama sen bioderma h2o kullandığın için ve yaşın da genç olduğu için bence ekstra tonik kullanmana gerek yok. Cildin yağlı olsaydı tonik kullan derdim. Şuan için siyah noktalara lavanta suyu kullanman yeterli olur kanaatindeyim
Bir de cildimin bazı yerleri kuru demişsin. Onun için yumurta sarısı, limon maskesine bir çay kaşığı kadar bal ekleyebilirsin. Eğer yumurtanın kokusundan rahatsız olursan yoğurt+ limon da aynı işi görür ve kuru cilt için ideal olur
Karışımı cildine sürüp kurumasını bekliyorsun sonra ılık suyla yıkıyorsun ve yüzünün canlanması için en son 1 kere soğuk su çarp yüzüne. Yalnız cildim hassas demişsin, sadece burnuna ve alnına uygula, herhangi bir sıkıntı olmazsa yüzüne uygula bence
Çok teşekkürler BOREAS Önerilerini dikkate alacağım, lavanta suyu ve karakafesotu kremiyle başlayayım o zaman.