- 1 Aralık 2012
- 1.165
- 127
merhaba topik artık aktif değil,aslında paylaşımlara devam edilmeli,çok güzel bir konu açmışsın tebrikler...
biodermada tam istediğimiz gibi değil acaba şu zeytinyağlı sabunumu kullansak çocuklara,ben duş jeli yerine yeşil sabun kullanıyorum,duş jeli vucuddan arınmıyor...
Froschu bende denedim diğer bilinenlere fark atar tabi,güzel tabibitkisel değil ama fenada değil..
bulaşıkta amwayi kullanıyordum bazı ürünlerdeki parabeni görünce bitti benim için...
Bime gelen eco sertifikalı ürünler bidaha gelmedi,çok güzeldi...
Ersağ da yeni duydum üstelik yaşadığım yerde de var,fakat çok olumsuz yorum var hakkında bitki sandığı kadar
sarmadı beni...yani açıklamalar falan yetersiz sanki,sen kullandın galiba nasıl...
Hoş geldin😄 aslında bioderma bence bebek şampuanları içinde en iyilerden birisi diyebilirim. Ama ben bir marka kullanmaya başladım ve ondan çok çok memnunum: Biobaby diye bir marka. Sadece eczanelerde satılıyor. Tüm bebek ürünlerini güvenle kullanabilirsin. Ben mesela küçük oğlum henüz iki aylıkken atopik olmuştu. Alnı olduğu gibi pul puldu ve süt alerjisi olmuştu. Dermatolog ufacık bebeğe kortizonlu krem verdi ben de eczacıma gittim durumu anlattım; tabiki o da dermatoloğa çok kızdı ve bana bu markanın atopik ciltler için kremini verdi, şampuan verdi. O krem oğlumu iyileştirdi
Şampuanı hala bu marka ve çok memnunum; tavsiye ederim. Diğer ürünlerini de gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. İlk önce sitelerine bak, sonra sana en yakın eczaneyi bul ve bence al!
Ersağ'ın hemen hemen tüm ürünlerini kullanıyorum, hepsinden de çok memnunum ama genel temizleyici ve yağ çözücü favorim. Genel temizleyici ile hiç kurulamadan aynalarımı, camlarımı ve benim için temizlemesi kabus olan cam ocağımı temizliyorum, sonuç: durulamadan kurulamadan pırıl pırıl
Ama çamaşır deterjanlarından memnun kalmadım. İlk başlarda iyiydi ama sonra hem lekeler çıkmamaya başladı hem de çamaşırlar kazık gibi olmaya başladı ve yıkandıktan sonra ütüleyip kaldırdıktan tuhaf kokmaya başladılar
Bu arada halı şampuanları da damla da harikadır
Banyo tuvalet temizleyici, bildiğimiz meşhur markaların öldüremediği mikropları hatta ameliyathanelerdeki mikropları bile öldüren belgeli bir temizleyici