- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
ozmn bende süngeri kullanmım sivilcem var azda olsa ben bunu bilmiyorsum mesela temizlerdim peeling yapardım sivilcelerim niye artıyor derdim kilde malesef sivilce yapmıştı gül suyuda doğruları buluyorum sizler sayesinde çok şükür
Aman canım, peeling kullanma. Ama maske kullanabilirsin tabiki. Lavanta suyu yağlı cilde daha iyi geliyorozmn bende süngeri kullanmım sivilcem var azda olsa ben bunu bilmiyorsum mesela temizlerdim peeling yapardım sivilcelerim niye artıyor derdim kilde malesef sivilce yapmıştı gül suyuda doğruları buluyorum sizler sayesinde çok şükür
Hıımmm tamam o zaman. Demek ki neymiş, çekirdek cips yoksen şu kremi kullan, sivilcelerin geçsin, ondan sonra süngeri kullan aman ha!
Aman canım, peeling kullanma. Ama maske kullanabilirsin tabiki. Lavanta suyu yağlı cilde daha iyi geliyor
BOREAS09 avene ve phsycians formula hakkında ne düşünüyorsun?
şu an avenenin vücüt nemlendiricisini aldım bide phsycians formulanın organic wear diye bir rimeli var....sözde organic rimel....birde bu marka için kanserli hastaların bile kullanabileceği bir marka diye söz ediyolar...melissadan, avene'nin bende göz kremi var, kullanmıyorum. Kullananlar memnun kalabilir, iyi bir marka olabilir, etkili de olabilir ama içinde bolca paraben var. Onun için ben bu markadan soğudum. Phsycians formula hakkında pek bilgim yok maalesef. Sadece paraben içermediğini biliyorum.Onun için ne olumlu ne de olumsuz yorum yapabilirim. Daha doğal ürünler var. Eğer 70-150 tl arası para verebilirim diyorsan daha iyi ve daha etkili markalar var... Ayrıca ne için istiyorsun, bu da önemli
Dediğim gibi, phsycians konusunda bilgim sınırlı. Avene'nin içeriğine bakar mısın paraben var mı? Vichy İdealia testerını ben de denemiştim, nemlendirmesi kokusu falan güzeldi, paraben de yoktu ama içeriğini tam olarak hatırlayamıyorum da, şu sebepten satın almamıştım. Amerika sitelerinde bile idealia'nın satışı yokken, neden bizde satılıyor demiştim (hani üçüncü dünya ülkesiyiz ya) hatta ewg skindeep e bakmıştım, orada da idealia'yı göremeyince almaktan vazgeçmiştim. Acaba bizi kobay niyetine mi kullanıyorlar diye! Biraz önce vichy us'a yine baktım, yok:44: Ama phsycians'a güveniyorsan, içinde PEG maddeleri yoksa tabiki kullan. Madem ki kanser hastaları bile kullanabiliyor, o zaman sıkıntı da yokturşu an avenenin vücüt nemlendiricisini aldım bide phsycians formulanın organic wear diye bir rimeli var....sözde organic rimel....birde bu marka için kanserli hastaların bile kullanabileceği bir marka diye söz ediyolar...
aslında alamyı düşündüm şey ciltle ilgili..bütün sayfaları okudum sanırım bitki sandığından alıcam :)
birde demin vichinin idealia nın testerini denedim...oldukça iyi....
Dediğim gibi, phsycians konusunda bilgim sınırlı. Avene'nin içeriğine bakar mısın paraben var mı? Vichy İdealia testerını ben de denemiştim, nemlendirmesi kokusu falan güzeldi, paraben de yoktu ama içeriğini tam olarak hatırlayamıyorum da, şu sebepten satın almamıştım. Amerika sitelerinde bile idealia'nın satışı yokken, neden bizde satılıyor demiştim (hani üçüncü dünya ülkesiyiz ya) hatta ewg skindeep e bakmıştım, orada da idealia'yı göremeyince almaktan vazgeçmiştim. Acaba bizi kobay niyetine mi kullanıyorlar diye! Biraz önce vichy us'a yine baktım, yok:44: Ama phsycians'a güveniyorsan, içinde PEG maddeleri yoksa tabiki kullan. Madem ki kanser hastaları bile kullanabiliyor, o zaman sıkıntı da yoktur
Avene'nin vücut sütünü mü aldım demiştin? Ewg'ye bakayım ama genelinde paraben var diye biliyorum canım. Diğer markanın ewg'de kaydı yok ama bu markada paraben de yok. Avene'den ben de memnun kalmıştım ama üç parabenden sonra kullanmadım. Organix iyidir ama Avalon ile Bioderma da iyidir. Organix'in tek farkı Türk menşeili olması. Bence bir şans verilmeli.avenenin ambalajını atmışım ama içinde paraben ve parfüm olmadığından eminim ona göre almıştım çünkü....gerçekten güzel ürün çok çok kuru ciltler için olmasına rağmen zerre kadar yağ hissi kalmıyor...cildi rahatlaltıyor da..
peki phsycians formula hakkında o site de bişey çıkmıyor mu:26rganic rimelini de denedim şimdi ..fena değil
bide organix şampaun demişsin geçmiş sayfalarda....iyimidr o? almayı düşünuyordum bende...ammmaa sormuşum haa..kusura bakma
[h=1]Avene Trixera Créme Emolliente diye geçiyor.....[/h]birde yüz temizleme jeli neostrata mı yoksa p.formula mı....Avene'nin vücut sütünü mü aldım demiştin? Ewg'ye bakayım ama genelinde paraben var diye biliyorum canım. Diğer markanın ewg'de kaydı yok ama bu markada paraben de yok. Avene'den ben de memnun kalmıştım ama üç parabenden sonra kullanmadım. Organix iyidir ama Avalon ile Bioderma da iyidir. Organix'in tek farkı Türk menşeili olması. Bence bir şans verilmeli.
Pisbocuk bugün eşimle konuşuyordum vitamini niye aldırdın dedi, ben de şampuana koyacağım dedim. O da, vitaminlerin dışardan emiliminin çok zor olacağını, suyla akan şeyler olduğunu, pek faydası olmayacağını düşündüğünü söyledi. Eşim dr bu arada. Sen nasıl uyguluyorsun saçında bekletiyor musun şampuanı ve nasıl bir etki gözlemledin?
Dediğim gibi, phsycians konusunda bilgim sınırlı. Avene'nin içeriğine bakar mısın paraben var mı? Vichy İdealia testerını ben de denemiştim, nemlendirmesi kokusu falan güzeldi, paraben de yoktu ama içeriğini tam olarak hatırlayamıyorum da, şu sebepten satın almamıştım. Amerika sitelerinde bile idealia'nın satışı yokken, neden bizde satılıyor demiştim (hani üçüncü dünya ülkesiyiz ya) hatta ewg skindeep e bakmıştım, orada da idealia'yı göremeyince almaktan vazgeçmiştim. Acaba bizi kobay niyetine mi kullanıyorlar diye! Biraz önce vichy us'a yine baktım, yok:44: Ama phsycians'a güveniyorsan, içinde PEG maddeleri yoksa tabiki kullan. Madem ki kanser hastaları bile kullanabiliyor, o zaman sıkıntı da yoktur
Canım b vitamini eksikliği olanlarda bu yöntem etki gösterebilir belki ama eksiklik yoksa hiçbir etkisi olacağını sanmıyorum, dedi. suda çözünen bir vitamin olduğu için. Oral yolla almak daha etkili olabilir, bir de öyle denesen? Ben sanırım oral yolla alacağım. a,d,e,k dışındaki tüm vitaminler suda çözülüyormuş.
Pisbocuk yanlış bilgi vermeyeyim, şimdi inceledik oral yolla alınır diye bir bilgi yok prospektüste, ben d vitaminini oral yolla almıştım, bu da öyledir sanmıştım. Damar ve kas içine veriliyormuş enjeksiyonla. Dikkat ettin mi vitaminde bile paraben var metil ve propil
içerik fena değil, hatta diğer marka içeriklerine kıyasla çok iyi... Bitki Sandığı kendi yağıyla kavrulan ve üretimi belediye desteğiyle yapan, sermayesi kısıtlı bir firma. Eminim ki satışları arttıkça ve tanındıkça yapacaklardır. Zaten kendileri de aynı şeyi söylüyor. Şampuan, temizleme köpüğü falan yapmak istiyorlarmış.Avene Trixera Créme Emolliente diye geçiyor.....
birde yüz temizleme jeli neostrata mı yoksa p.formula mı....
bitki sandığı yapsa keşke bu şekilde bir ürün...yüz yıkma jeli veya benzeri birşey...
aa bak içeriğini buldum
Avene Thermal Sprıng Water (Avene Aqua), Carthamus Tınctorıus (Safflower) Seed Oıl (Carthamus Tınctorıus) Mıneral Oıl (Paraffınum Lıquıdum), Glycerin, Cocos Nucıfera (Coconut) Oıl (Cocos Nucıfera Oıl), Polysorbate 60, Oenothera Bıennıs (Evenıng Prımrose) Oıl (Oenothera Bıennıs Oıl), Sorbıtan Stearate, Cetyl Esters, Dımethicone.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?