• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satılık yada kiralık bindallı arıyorummm

missiseyh

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
12
0
16
Ankara
Arkadaşlar satılık yada kiralık bindallı arıyorum. salvarlı sevmiyorum etekli olursa güzel olur. bedenim 36 fiyat uçuk olmasın :))

bende bi tane var etekli canım ama bedenini hatırlamıyorum annemin evindeydi bi bakayım bedenine bide nerde oturuyorsun?

canım benimki yeşil düşünürmüydün bende ankarada oturuyorum düşünürsen buluşup verebilirim

bende de var etekli 2 tane.biri pembemsi kırmızımsı bir renk.diğeri grili siyahlı :27:

canım biiyorum ama ben nişanımda zaten kırmızı giymiştim onun için yeşil tercih ettim herkese farklı geldi görende çok yakışmış dedi ben memnun kaldım $484340_248291478618301_582284131_n[1].jpg

36-38 beden var bende canım. geçen sene evlendim. 150 tl ye almıştım. açıkçası şu aralar para lazım bana satmayı düşünüyorum. 150 den vermicem tabiki ama sen ne kadarlık bişey düşünmüştün?
Benimkisi Bordoydu ilgilenirsen özel mesajdan da görüşebiliriz. Ankaraya gelicem 1 hafta sonra o zaman kendim de verebilirim size.

36-38 beden var bende canım. geçen sene evlendim. 150 tl ye almıştım. açıkçası şu aralar para lazım bana satmayı düşünüyorum. 150 den vermicem tabiki ama sen ne kadarlık bişey düşünmüştün?
Benimkisi Bordoydu ilgilenirsen özel mesajdan da görüşebiliriz. Ankaraya gelicem 1 hafta sonra o zaman kendim de verebilirim size.

cnm fotoğraf görmeden bişey diyemiyorum ya :s bende zaten şuan zor durumda kaldığım için satılık yada kiralık arıyorum. yoksa gidip alıcamda:s sen bi foto koy ben ona göre sana sölerm canım. bende normalinden az demem zaten huyum deil

$Fotoğraf082.jpg
bindallım buydu canım. almaya gittiğimiz gün çekildi resim. İlgilenirsen özel mesajla detayları konuşabiliriz.

Back