Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bi tane var etekli canım ama bedenini hatırlamıyorum annemin evindeydi bi bakayım bedenine bide nerde oturuyorsun?
canım baktım malesef 38 beden şansına küs 36 olsaydı 40tl ye satardım sanaçok teşekkür ederim ilginize. Ben ankara kızılayda oturuyorum. Bi bakabilirseniz çok sevinirim.
canım baktım malesef 38 beden şansına küs 36 olsaydı 40tl ye satardım sana![]()
canım benimki yeşil düşünürmüydün bende ankarada oturuyorum düşünürsen buluşup verebilirim
canım baktım malesef 38 beden şansına küs 36 olsaydı 40tl ye satardım sana![]()
canım fotosunu gönderirmisin ben alabilirim
canım ilgine teşekkürler herşey kırmızı olunca tuhaf gelirmi bilmiyorum ama oladabilir kafam karıştı azıcık:) bi fotoğrafını görebilme sansım varmıydı ?
canım evet görebildim. aslında çok hoşş olmuşsun ama şalvarlı sanırım bu:/ peki fiyat olarak nekadar canımEki Görüntüle 482616 buydu canım ekleyebilmim mi bilmiyorum ama
:) yani satmaya niyetlimisin cnm:) eğer öyleysen ilgilenebilirim 36 bedense:))bende de var etekli 2 tane.biri pembemsi kırmızımsı bir renk.diğeri grili siyahlı![]()
:) yani satmaya niyetlimisin cnm:) eğer öyleysen ilgilenebilirim 36 bedense:))
satıyorum zaten.bedenine bakıp haber vereyim
![]()
36-38 beden var bende canım. geçen sene evlendim. 150 tl ye almıştım. açıkçası şu aralar para lazım bana satmayı düşünüyorum. 150 den vermicem tabiki ama sen ne kadarlık bişey düşünmüştün?
Benimkisi Bordoydu ilgilenirsen özel mesajdan da görüşebiliriz. Ankaraya gelicem 1 hafta sonra o zaman kendim de verebilirim size.
canım ben şuan özelden mesaj atamıyorum. sen nekadara satmayı düşünüyosun? istersen sen özelden yazabilirsinEki Görüntüle 486625
bindallım buydu canım. almaya gittiğimiz gün çekildi resim. İlgilenirsen özel mesajla detayları konuşabiliriz.