Ebrucihan minik kuşummm :)) Kayıtlı Üye 1 Mart 2014 344 7 118 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrucihan #21 ESESLII .!.: Evet kısmet değilmiş. Benimde 8 aylık kızım var. Allah bağışlasın.. Genişletmek için tıkla... Amin cümlemizin çocuğunu bağışlasın. Kızınız yürüyormu erken satmışsınız ilk arabamı ? Görüşmek üzere ii geceler
ESESLII .!.: Evet kısmet değilmiş. Benimde 8 aylık kızım var. Allah bağışlasın.. Genişletmek için tıkla... Amin cümlemizin çocuğunu bağışlasın. Kızınız yürüyormu erken satmışsınız ilk arabamı ? Görüşmek üzere ii geceler
D DUHANEYMEN Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2013 446 12 38 34 Sivas 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrucihan #22 Ebrucihan .!.: Amin cümlemizin çocuğunu bağışlasın. Kızınız yürüyormu erken satmışsınız ilk arabamı ? Görüşmek üzere ii geceler Genişletmek için tıkla... Yok tam olarak değil sevmedi sadece öylece duruyordu bende kalabalık yapmasını diye sattım
Ebrucihan .!.: Amin cümlemizin çocuğunu bağışlasın. Kızınız yürüyormu erken satmışsınız ilk arabamı ? Görüşmek üzere ii geceler Genişletmek için tıkla... Yok tam olarak değil sevmedi sadece öylece duruyordu bende kalabalık yapmasını diye sattım
Ebrucihan minik kuşummm :)) Kayıtlı Üye 1 Mart 2014 344 7 118 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrucihan #23 nurdann1 .!.: antalyadayim bende kargo bize mi ait peki fiyatta da yapabileceginiz bisey varsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Merhaba antalya merkezdemisin fiyat konusunda en son 90 tl yapabilirim çünkü ürün sıfır. İsterseniz otobüs firmasıyla gönderim yapabilirim. Yeni konu açtım fotoğrafları orada var.
nurdann1 .!.: antalyadayim bende kargo bize mi ait peki fiyatta da yapabileceginiz bisey varsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Merhaba antalya merkezdemisin fiyat konusunda en son 90 tl yapabilirim çünkü ürün sıfır. İsterseniz otobüs firmasıyla gönderim yapabilirim. Yeni konu açtım fotoğrafları orada var.