Satılık veya Takas Kitaplar/satılmıştır

Elindeki kitapların listesini gönderebilirmisin lütfen. Eğer istediğim bir şey varsa takas yaparız yok ise o zaman parasını gönderirisin.
Sevgiler

cnm burda o verdiyin banka yok burası küçük biryer ...birde elimdeki kitaplar şöyle kara duvak esra erol , ipek uygun arkadaşlar arasında, yenilay stephenie meyer,adım adım evlilik ,birde kadın piskolojisi,cnm inşallah göndermemişsindir vazgeçtim benya kusura bakma

Merhabalar nurdan kitaplardan ben de almak istiyorum.Şuanda özel mesaj atamıyorum.Bana mail adresini gönderirsen iletişime geçmek isterim..:)

Merhaba ay_cicegi
Kusura bakma yoğunluktan foruma bir haftadır bakamıyorumdum. Az önce özelden mail adresimi gönderdirdim.
En kısa sürede görüşmek dileğiyle

Sevgiler
Nurdan

Teşekkür ederim Nurdan ekledim ancak seni göremedim.Yanlış eklemiş olsam diyorum kopyalayıp yapıştırdım...Görüşmek dileğiyle...

Selam ay_ciceği
Tekrar deneyebilirmisin lütfen. İstersen yazdığım adrese mail gönderebilirsin.

Teşekkürler

kitapların çoğu okunmamış tertemizlerdir.
PTT kargonun kampanyası ile kargonuz yarı fiyatına gelecektir. Tek kitap için kargo 2,5 TL. Birden fazla kitap için %50 indirimli.(ÖNCE HAVALE OLMASI DURUMUNDA GEÇERLİDİR)
Kapıda ödeme ile de Gönderilir. Kapıda ödeme ile gönderimlerde indirimli kargo geçerli değildir.

POE GÖLGESİ - Matthew Pearl (EDGAR ALLAN POE nun son günlerini anlatmaktadır) 10 TL
Adora - Bertrice Small 10 TL
SONDAN BİR ÖNCEKİ DÜŞ - Angela Becerra 10 TL
AŞRAM - RAM OREN 10 TL
AFRİKA PRENSESİ - RAM OREN 10 TL
KALP - RAM OREN 10 TL
TUZAK - RAM OREN 10 TL
ÖZEL BİR İLİŞKİ - DOUGLAS KENNEDY 10 TL
Hanımım Ve Ben - Sarah Dunant 10 TL
Venedik' Te Aşk - Andrea Dı Robılant 10 TL
Aralık Düğünü - Anita Shreve 10 TL

CENNetTE İKİ YIL - Mert Aslan 7 TL
Kayıp Cennet Atlantis - Robert Sarmast 7 TL
Hayalet Savaşları/2005 Pulitzer Ödüllü - Steve Coll 12 TL
Sherlock Holmes'un Dönüşü - Luca Martinelli 9 TL
Etkili İletişimin Önündeki 8 Engel - Kevin Hogan/ Ron Stubbs 8 TL
Kan Grubunuza Göre Beslenme - Peter J. D'adamo 12 TL
Birini 90 Dakikada Kendinize Nasıl Aşık Edersiniz? - Nicholas Boothman 10 TL
Soluksuz Kalan Kasaba - Kenneth J. Harvey 10 TL

SESSİZ TEHLİKE - Michael Crichton 8 TL
KLEOPATRA - STACY STİEF 8 TL
ÖLÜMCÜL - Michael Palmer 8 TL
Beşinci Tüp - Michael Palmer 7 TL
AsIL GERÇEK - David Baldacci 8 TL
Tatlı Yalanlar - LİSA UNGER 7 TL
KIRILMA NOKTASI - Barry Eisler 6 TL
Sözlü Dövüş & Kibarca İkna Sanatı - George J. Thompson 6 TL
JOANNE HARRİS - LOLİPOP PABUÇLAR 6 TL

İsabel Abedi - Lucian 8 TL
İsabel Abedi - İmago 7 TL
Jale Demirdöğen - Kusursuz Veda 8 TL
Jale Demirdöğen - Kan Ağacı 7 TL
Mahallenin En mutlu Yumurcağı 7 TL
Yanık Tost(ciltli) - Yanık Tost 5 TL
Satış Yönetimini Yeniden Düşünmek 5 TL
Mübarek Toprak - Pearl S. Buck 6 TL
Kolombun Son Deniz Yolculuğu 5 TL
Küresel Ekonomide 24 Saat(ciltli) 5 TL
KURAN'DA İNSAN YÖNETİMİ - Ali Kemal KASTAN 5 TL
Esmaül Hüsna Hazinesi - İsmail Kılınç 5 TL

BEYİN KApilARINIZI AÇIN 9 TL
YARATICI DEHANIN SIRLARI 10 TL
Zihin Okuma Teknikleri 8 TL

TESS GERRİTsen - Günahkar(normal boy), Çırak (cepboy), Kan Gölü (cep boy) 3 kitap 13 TL

CEP BOY KİTAPLAR
STEVE JOBS - APPLE 3 TL
KADAVRA - Mary ROACH 5 TL
Mevlana'dan düşündüren sözler, Mevlana'dan Düşündüren hikayeler, Kimya Hatun 3 kitap 10 TL
Prenses Sultana'nın Hikayesi 2 TL
Tek Başına - Lisa Gardner 2,5 TL
Zebani - Andrew Davison 2,5 TL
Çılgın Olmayan Türk Mustafa Kemal Atatürk - M. Yüksel Özbek 2,5 TL

sözlerinizden size güvenebileceğimi düşünüyorum . ama kitapları gitti gidiyora koyma imankın varmı ordan satın alsam olurmu? Kredi kartı daha kolay olur benım için

Tabiki benim için sorun değil. Hangi kitapları istiyorsanız onlar için size özel satış açabilirim.

nurdan hanım ben burayı genel bir başlık sanmıştım. Özür dilerim buraya satılık kitaplarımı yazdığım için. Silecektim ancak nasıl sileceğimi bulamadım bi türlü. Yardımcı olursanız hemen silerim. tekrar özür dilerim

Rica ederim. Benim için sorun değil aslında ama kitap almak isteyenlerin kafası karışıyor.
Nasıl silinebileceği konusunda hiç bir fikrim yok. Site yönetimine sorabilirsin belki.

Teşekkürler
Sevgiler

Kıyafet ve daha fazlası için değiş tokuş sitelerinde bir ilk Türkiye'de Butikles | Facebook adıyla açılıyor. kıyafetin yanında kitap, cd gibi evde çekmecelerde bekleyen malzemeleri de değiş tokuş yapabilecekmişiz. değiş tokuş eğlenceli bir hal alacaga benziyor.

Merhaba Gokcen
Listemi güncelledim. Okuduklarım arasında benim en çok sevdiklerim Vefa Enver, Julia Quinn, Sabrina Jeffries
ve Sophie Kinsella var. Ne tür kitapları sevdiğini bilemediğim için kendi sevdiklerimi yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…