Kalp Hırsızı
"Heyer'den göz kamaştırıcı bir eser."
-Woman's Journal-
"Son derece etkileyici karakterlere sahip."
-The Times-
Annis, yirmi dokuz yaşında, kendi ayakları üzerinde durabilen, ancak gönlünü bir başkasına kaptırmaktan da korkan, zengin bir kadındır. Bath'e giderken yolda zorla evlendirilmek üzereyken evden kaçmış genç bir kızla karşılaşır. Annis Lucilia'yı kanatları arasına alır ve onun Londra'da sosyeteye takdim edilmeden önce insanları daha yakından tanımasını sağlar. Bu arada Lucilla'nın kabalığıyla ünlü amcası Bay Carleton ile tanışan Annis kendini gizli bir aşk macerasına attığından habersizdir.
Güzel, zeki ve bağımsız bir kadın! Hayatında daha önce hiçbir kadını ciddiye almamış çapkın, tehlikeli ve asi bir erkek! Ama yüreklerine düşen aşk onları hem birleştirecek hem de birinin kaçındığı diğerinin ömrünü verdiği cemiyetten de alıp uzaklara götürecektir.
Yazar: Georgette Heyer
Kiralık Adam
"Bir kadınla erkeğin birbirini anlaması, birbirini istemesi, birbiriyle anlaşması, birbirlerini çok seviyor olsalar bile neden bu kadar zor?" diye düşündü Hayal. Evet, Uğur'u seviyordu, onunla sevişmekten zevk alıyordu ama niye her sevişmelerinde sorun çıkıyordu? Birbirlerini bu kadar sever ve vazgeçemezken neden yatakta da, hayatta da an İtişilmiyorlardı? Uğur ve Hayal mi anlaşamıyordu, yoksa ta başından beri Adem'le Havva da mı anlaşamamıştı? Güçlü, başarılı ve çekici iş kadını Hayal, tutkuyla âşık olduğu genç, duyarlı, yakışıklı sevgilisi Uğur'u cinsel terapi yaptığı kadın hastalarıyla ne kadar paylaşabilecek? İkisinin de vazgeçemediği bu büyük aşkın öyküsünü bir solukta okuyacaksınız.
Yazar: Yazgülü Aldoğan
Kocalar Okulu
Sophie'nin evliliği mükemmeldir, ama birden her şey ters gitmeye başlar. Mark geç saatlere kadar çalışmaktadır; Sophie ise bebeğiyle ve bütün ev işleriyle tek başına ilgilenmek, aynı zamanda kariyerine devam etmek zorundadır. Bu arada Mark'ın bir ilişkisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Bir gece Mark eve gelmeyince, Sophie için bu bardağı taşıran son damla olur. Sophie boşanmak ister, ancak Mark, boşanmamak için elinden geleni yapacaktır. O aslında sadakatsiz değil, sadece düşüncesizdir. Evliliğini kurtarmak için her şeyi göze alabilecek durumdadır. Kocalar Okulu'na kaydolur� Bu tuhaf okuldaki yoğun ve sıra dışı eğitim, Sophie'yle Mark'ın tekrar birleşmesi için yeterli olacak mıdır? Özellikle de seçkin bir milyarder Sophie'nin peşindeyken�
Yazar: Wendy Holden
Kusursuz Aşk
Doğru zamanı geldiğinde, Henry bir gün neredeyse sihirli bir biçimde ben sahildeyken ortaya çıktı. Yağmur yağmaya başlamıştı. Yağmurdan kaçmaya karar verdik ve bir sinemaya sığındık. Bundan sonraki her gün beni öğle yemeğine, akşam yemeğine ya da sinemaya çağırdı. İyileşmeme ve tek başınalığıma o kadar yoğunlaşmıştım ki, Henryyi duygusal anlamda aklıma bile getirmedim. Onu bir birey ve bir arkadaş olarak seviyordum. Sonra bir gün, akşamüstü saatlerindeki bir beyzbol maçına gittik, açık tribünde onun yanında oturuyordum. Güneş batıyordu, hafif bir esinti çıkmıştı ve sahaya doğru bakıyordu. Ona bakarken aniden tüm bedenim kalbimle doldu. Sanki onu ilk kez görüyordum ve o an anladım. Kafamın içinde kendimden emin bir biçimde; Ah Tanrım, aradığım O! dediğimi hatırlıyorum. Bu farkına varışla anında perde kalktı ve orada, tam karşımda Tanrının bana vaat ettiği Kusursuz Aşk duruyordu.
Yazar: Arielle Ford
Masumiyetin Tadı (Cep Boy)
Yazdığı tarihi aşk romanlarıyla Amerika'nın pek çok yayın organının en çok satanlar listesinde yer alan, eserleri sayısız ödüle layık görülen Avustralyalı yazar Stephanie Laurens'ın bu kitabını soluk soluğa okuyacaksınız...VIII. Meredith Kontu Charlie Morvvellan, soyunu devam ettirebilmek için sonunda evlilik kararı alır ve Sarah Conningham'ı gelin olarak seçer. Sarah, içten içe Charlie'yi sorgular ve evlenme teklifini kabul etmek için ona bir şart koşar. Cazibesini kullanıp tutku dolu bir ağ örer ve Charlie'yi içinehapseder. İlişkileri tensel bir oyuna dönüşür; ikisinin de duygulannı yücelten, ikisini de nefes nefese bırakan, ama yine de kontrol altında tutan bir oyuna...
Yazar: Stephanie Laurens
Miralayın Kızı Süreyya (Cep Boy)
Aşkın tozlu sayfalarını aralıyor Naşide Gökbudak... Tarihi eski, duygularınsa capcanlı yaşandığı bir hikaye Miralayın Kızı Süreyya. Amasya'da köklü bir ailenin kızıdır Süreyya, ailenin en küçüğüdür, babaannesi Senane Hanım'ın gözbebeğidir, bir kertmesi vardır, ama Süreyya Paris'te yaşayan amcasının oğluyla evlenmek istemez ve nişan günü kaçar... Zaki Afganistan Şahı'nın yeğenidir, Türkiye'ye tıp eğitimi görmeye gelir, uzmanlığını psikiyatri üzerine yapacaktır, onun da Şah tarafından uygun görülen bir kertmesi vardır... Süreyya ihtilallerin olduğu, demokrasiye alışmaya çalışılan bir dönemde yaşar, aşkı Ankara'nın sonbaharında musiki dinleyerek tanır, sadece kendi yurdunun değil başka vatanların da siyasi olaylarına tanık olur. Acı ile aşkın birbirine girdiği bir hayat yaşar. Naşide Gökbudak son romanı Miralayın Kızı Süreyya'da, Türk milletinin kökleşmiş geleneklerini, evlilik, kadın-erkek ilişkileri, yeni Türkiye'nin kimliğini oluştururken toplumun geçirdiği zorlukları, sürükleyici kurgusu ve akıcı diliyle irdeliyor. Bir solukta okunan roman kimi zaman buruk bir gülümseme, kimi zaman gözyaşıyla bambaşka bir iklime sürüklüyor...
Yazar: Naşide Gökbudak