Satılık veya Takas Kitaplar/satılmıştır

kitaplarım gelmiş. çok mutluyum. sanki internetten alınmış gibiler; yeni kitaplar. okumak için sabırsızlanıyorum. çok teşekkür ediyorum.

Vefa Enver çok sevdiğim bir yazardır canım. Umarım sende kitaplarını zevkle okursun.
Sevgiler

Görüşmek üzere

Merhabalar,
Uzun bir süredir iş nedeniyle şehir dışında olduğum için siteye uğrayamadım. Evet kitaplarım hala satılık ve listem günceldir.

Sevgiler

merhaba
ben de kitaplarınızdan almak istiyorum. sanırım kampanya yapmışsınız. kitaplar 1 er lira düşmüş. ve bir de 5 kitap alana cep boy bir kitap hediyeniz varmı. :)
ben de buna göre aşağıdaki kitapları almak istiyorum. özelden mesaj atamıyorum. o yüzden nilaybuyumez@hotmail.com eklerseniz görüşebiliriz.

5 TL olanlar

Gelin - Julie Garwood
Aldatma - Charlotte Link
Beni Hatırladın Mı - Sophie Kinsella
En Çok Beni Sev - Julia Quinn
Sana Muhtacım - Julia Quinn

hediye olarak da
Düğün - Julie Garwood istiyorum :)

merhaba nurdan ben senden fatih murat arsalın nefretten sonra kitabını satın almak istiyorum sana özel mesaj bölümünden yazmak istedim ama yeni üye olduğum için yazamıyorum şimdi ben bu kitabı satın almak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim

Harika kitaplar, fiyatlarıda çok uygun. Okunacak çok sayıda kitabım olmasaydı okumadıklarımın hepsini almak isterdim.
İhtiyacı olanların değerlendirmesi için konuyu güncellemek istedim.
Konu kitap olunca deliriyorum. Hayırlı satışlar Nurdancım. Alanlara keyifli okumalar diliyorum.

eğer haala elinizdeyse (hiç sanmıyorum ve bunun için de çok üzgünüm :'( ) aşağı ismini yazdığım kitapları istiyorum bu forumda çok yeniyim nasıl iletişime geçmem gerektiğini de bilmiyorum
Julia Quinn - Son Söz Aşkın
Julia Quinn - Sonsuz Sevgilerimle
Julia Quinn - Öpüşünde Saklı

Merhaba. Size özelden mesaj gönderdim. Nefretten sonra kitabı elimde var. Yazdığım mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.

slm kıtap lıstenız yenımı yada bana tam elinizdekileri mail atarmısınız t_pinar1984@hotmail.com almak ıstedıklerım var

slm senden okumak ıstedıgım kıtaplar var ama su an alamıyorum takas dusunmuyorum dıye yazmıssın ama ılerkı gunlerde ılgılenırsen haber verırısın benım kıtap lıstemede bakabılırsın

Merhaba hala elinizdeyse Öpüşünde Saklı-Sır Gibi sakladım-Sen de Yanarsın-Seni Beklerken-O yaz-Kusursuz ve Gölgede Dans'ı almak isterim.Özel mesaj hakkım yok.pinarim_2003@hotmail.com adresinden haberleşebiliriz.

Merhaba İzci
Elimdeki kitapların güncel listesini ilk mesajımda görebilirsin. Sadece Nefretten Sonra kitabını birine ayırdım diğerlerinden istediklerin olursa haberleşelim. İsteğin kitapların bazıları daha önce satıldı.

İlk listeden sadece Öpüşünde Saklı ve Sır Gibi Sakladım var.Diğerlerinin satıldığına üzüldüm.Bunlar olursa kargo ücreti ne kadar olur acaba?Listenize ekleyeceğiniz yeni kitaplarınız var mı?

Maalef şu an ekleyeceğim yeni kitap yok. 2 kitap için kargo ücreti yaklaşık 3 - 3,50 lira civarı olacaktır. Eğer isterseniz hemen gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…