• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satılık puregon , crinone , pregnyl , vajifem

fanita

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
80
1
286
Bursa
kızlar ben bu ilaçları kullanamadım
bursalı birine vermek istiyorum
ihtiyacı olan varsa bana yazsın
kaydirigubbakcemile5

arkadaşım ben 1 ay kadar sonra tedaviye başlıyorum ne kadar lazım bilmiyorum ama puregon alabilirim bursadayım...

canım nasılsın görüşemiyoruz uzun zamandır neler yaptın başladınmı tedaviye güzel haberler bekliyorum hayatım

canım nasılsın görüşemiyoruz uzun zamandır neler yaptın başladınmı tedaviye güzel haberler bekliyorum hayatım

iyim sersev79
3 haftadır soranusa gidiyorum ,önumuzdeki hafta yumurta toplamamız olacak şu an için sorun yok , sadece elimdeki ilaçlarla değilde fostimonla tedaviye başladım .

senin hamilelik nasıl gidiyor , annelik izine ayrıldın mı ?
bebekler nasıl , siz benim morelim siniz , siz iyi oldukça ben de iyi oluyorum .kaydirigubbakcemile5

kızlar ben bu ilaçları kullanamadım
bursalı birine vermek istiyorum
ihtiyacı olan varsa bana yazsın
kaydirigubbakcemile5

canım crinoneye ihtiyacım var. bursalı değilim. eskişehiriyim. pazar günü bursadan geçeceğim. vermediysen alabilirim.

iyim sersev79
3 haftadır soranusa gidiyorum ,önumuzdeki hafta yumurta toplamamız olacak şu an için sorun yok , sadece elimdeki ilaçlarla değilde fostimonla tedaviye başladım .

senin hamilelik nasıl gidiyor , annelik izine ayrıldın mı ?
bebekler nasıl , siz benim morelim siniz , siz iyi oldukça ben de iyi oluyorum .kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı olsun inşallah bu kez güzel sonuçlar alıcaksın tedavine başlamana bile çok sevindim demekki herşey yolunda gidiyor benim hamilelik çok iyi bi okadarda zor 31. haftadayım malum iyice genişledim ve herşeyde zorlanıyorum artık bebeklerim iyidir inşallah şuana kadar bi sorunları olmadı çok şükür annelerini fazla tekmelemekten başka gece uyuyamıyoruz artık sağda kız solda oğlan yatırmıyolar valla sabaha kadar oturuyoruz izne ayrıldım bu hafta 2. haftam bizde bi yaramazlık yok şimdi senin güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun 15-20 gün içinde herşeyin belli olur artık inşallah sorunsuz transferinizi yaptırırsınız

Back