Bebek İkinci El Satılık prego zaapy hoppala

Valla canm ilginç demekki aranızdaki diyalog bitek bana tuhaf geldi bilseydim hiç yorum bile yapmazdım ama sen birine ya çok pahalı değilmi sıfırı bak indirimlerle şu kadara gelicek desen evet herşey normal ama işte şu fiyata satmaya devam edin bilmemne bu tavır yanlış bence bak bende chicco polly mama sandalyesi aradım güzel temiz olanları 250 den aşağı satmadı kimse bende bkm express kamoanyasıyla 330 civarında sıfırını aldım ama kimseye de yok 300 e satmaya devam et ben sıfırını bukadara getirdim deme hakkını da hissetmedim kendimde sonuçta bu arkadaş bu konuyu açmış bilmiyorum ama bu yazılanlardan sonra kim satın alır ve hala memnunsan durumundan sen bilirsin canm kusura bakmayın aranıza girdiğim için

Hahhahahhaha çok hoşsun canım yaaa

Canım bende alışverişlerimde öyle yapıyorum hatta sadece kargosuz ise kargo sizden olursa ne kadar diye sorarım çünkü eve gelipte ne kadar ödeyeceğimi bilmeden almak istemem, fiyatı düşündüğünü koymuştur şu kadar olsun demem zaten araştırıp bana uygun gelene bakarım :) ürün g.gidiyor sitesinden satıldı zaten teşekkür ederim düşüncelerin için keşke herkes senin gibi düşünebilse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…