- 13 Şubat 2015
- 427
- 507
- 123
- 36
- Konu Sahibi akrepikizi
-
Dediğiniz doğru ama malesef satışta değil şuan. Bende ürün alacağım zaman sizin gibi bakarım hep sitelere ama nedense ucuz fiyat gördüğüm yerlerde stokta bitmiş, satışta olmuyor. İyice araştırıp almakta fayda var belki gerçekten dediğiniz fiyata satışta olan yer vardır. Benim baktığım fiyatlar 399 civarı.Düzeltiyorum. Sıfırı 239 tl. Nette Serhan bebede
Helal olsun ne güzel yazmışsın ikinci el malını sıfıra yakın satmaya çalışmayın arkadaşlarmerhaba, ürünün sıfır fiyatı evet her yerde 399 tl ama biraz araştırırsanız çoğu bebek mağazasında 300 tl ye 100 tl hediye çeki olduğunu görürsünüz, şu an mesela e-bebek te picabo da babymall da bu bahsettiğim 100 tl hediye çekleri var belki başka yerlerde de vardır tam araştırmadım, yani çoğu yerde ürünün fiyatı 300 tlye geliyor, mantıken ikinci eli yarı fiyatına desek ortalama 150 tl olması gerekir. kargo sizden olursa 175 tl ye alabilirim ürünü. saygılar...
Evet dönem dönem indirimler , hediye çekleri oluyor. Ben alışverişlerimde anında indirimi tercih ediyorum. Çünkü hediye çeklerinin bildiğim kadarıyla belli şartları oluyor. Aynen n11 de 250tl üzeri 44tl indirim, 125tl üzeri 22tl indirim gibi (e-bebek vs şartlarını bilmiyorum). Yani yeni bir alışveriş yapmanız gerekiyor kullanabilmek için eğer alacak başka bişeyim varsa bunu yapıyorum ben, tercih meselesi :)merhaba, ürünün sıfır fiyatı evet her yerde 399 tl ama biraz araştırırsanız çoğu bebek mağazasında 300 tl ye 100 tl hediye çeki olduğunu görürsünüz, şu an mesela e-bebek te picabo da babymall da bu bahsettiğim 100 tl hediye çekleri var belki başka yerlerde de vardır tam araştırmadım, yani çoğu yerde ürünün fiyatı 300 tlye geliyor, mantıken ikinci eli yarı fiyatına desek ortalama 150 tl olması gerekir. kargo sizden olursa 175 tl ye alabilirim ürünü. saygılar...
310tl dediğiniz satıcıyı göremedim büyübebek diye bir satıcı 319,50 satıyor. Kupon satıldığını da bilmiyordum.hatta şu an n11 de bi satıcı 310 tl ye satıyo ve birinden 44 tl lik hediye çeki alıp (10 tlye filan satıyolar) sıfırı 275 tlye filan gelmiş olur :)))
310tl dediğiniz satıcıyı göremedim büyübebek diye bir satıcı 319,50 satıyor. Kupon satıldığını da bilmiyordum.
319,5tl - 44tl kupon = 275,5tl
275,5tl + 10tl(kupon satın alma)+ 6,99tl (kargo) = 292,49tl yani bahsettiğiniz fiyattan 17,49tl farklı :)
Ama sıfırı o fiyata çok çok iyiye geliyor tabikiDiğer türlü hediye çekleri biraz daha masraflı yeni alışveriş yapmanız şartı olduğu için :)
Hayırlı olsun, güle güle kullansın bebişiniz :) ben de sizin yerinizde olsam kuponum, puanım olsa sıfırı tercih ederdim. Siz de kullandıktan sonra satmak isterseniz dediğiniz gibi daha uygun fiyata verirsiniz çünkü maliyetiniz düşük :)Az önce son mesajımdaki şekilde aldım ürünü, yani 262,49 Tl ye gelmiş oldu bana, üstelik pembesini almış oldum, hatta bir de 3 taksit yaptırdım :))) siz de ikinci elini 225 tl ye satmaya devam edin :))))
Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Ben normal davrandığımı düşünüyorum, elimden geldiğince empati yapmaya çalışıyorum ve gerçekten benimde aynı durumda kuponum falan olsa o fiyata gelse sıfırını alırdım, iyi günlerde kullansın bebeği. Yarısının az fazlası demek daha doğru olur sankiüstelik akrepikizi seni gerçekten tebrik ediyorum tüm bu laf sokmalara bu kadar nazik cevaplar verdiğin için ben bile sinirlendim sonuçta aldığının yarısına sattığını düşünüyorum
kimsenin burada başkasının sattığı fiyatı sorgulamaya hakkı yok isteyen istediği fiyata satar kardeşim zoruna gidiyorsa hah alma git n11 den al bilmemne .com dan al bisürü de hesap kitap yapmışsın cebinden çıkan miktar önemli benim için yok şu hediye çeki verdi 50 lira çekverdi diye 300 liralık alışverişi 250 diye düşünemem ben tüm hediye çekleri yeni bir alışverişe sürüklüyor veee çok merak ediyorum işin bitince o ürünü ne kadara satıcaksın...
üstelik akrepikizi seni gerçekten tebrik ediyorum tüm bu laf sokmalara bu kadar nazik cevaplar verdiğin için ben bile sinirlendim sonuçta aldığının yarısına sattığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?