Bebek İkinci El satılık ikiz puseti

canan2508

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
2.866
22
39
$IKIZAR~2.JPG
artık büyüdük sığmıyoruz severek kullandık arabaya çok rahat sığıyo kapılardan çok rahat geçiyor ve hafif
e bebek 150 liraya alıyo 2. el satış yerine fakat ödemeyi hediye çeki ile yapıyor burdan almak isteyen olursa daha indirimli olarak vereceğim istanbuldayım

bende aynı arabadan kullanıyorum pembe rengini. çoooooook memnunum kraftın ikiz arabasını almışdım ilk çok hantal bunun yanında çok hafif kapanınca çok az yer kaplıyo. ve çok rahat bir araba. üstünde dünya bir torba taşıyorum çocuklar dahil:)

evet aslıcım müthiş bir araba yamışlar gerçekten ilk arabamı 600 liraya almıştım kapanmıyo ağır hantal ama bunlar çok kullanışlı gerçekten çok memnun kaldımm

Merhaba Canan hn hangi semttesiniz? Arabanın orjinal hali ile ilgili bir resim ekler misiniz? Acil olarak ikiz arabasi ihtiyacimiz var ama fiyatlar malum cok fazla.:KK50:

istanbul okmeydanındayım arkadaşım araba birebir aynısı sadece o öndeki süngerini kaybettik aldığımız hafta tekerlekler sağlam tutma yeri süngerler sağlam mailinizi verirseniz atarım arabanın resmini size depodan çıkartıp çekmem lazım tabi kullanmadığımız için poşetleyip kaldırdık

altta geniş rahatça kullanabileceğiniz 2 tane sepet var sırtlarının yatması çok pratik ve sıfıra yakın yatıyo ayaklarını uzatması için eklentisi mevcut güneşliklerinde pencreleri var kapanması rahat zun ylculuklarda biz bagaj yerine ön ve arka koltuk arasına koyuyorum mesela katlandımı epey ufak oluyo ve hafif

X