akşam detaylı konuşacağım zaten.Arkadaş değildir o çok fazla istemiş hani bi 5 bin falan olsa neyse sonuçta sadece alıcı bu satıcı bu diyecek
Bence eşinizle konuşun zorluklarla aldık bu evi gelip bu kadar paramı alçak deyin o parayla ihtiyaçlarımızı gideririz eşiniz ikna olmazsa o arkadaşla konuşun
resmen bir araba parası.Uyanığa bak hele!
İnsanlar iyice yüzsüzleşti bu nedir emlakçı değil bişey değil, işgüzarlığın alemi ne.
Emlakçıya verin bari, bu çakallar sizin huzurunuzu bozacak gibi.
bence de.KESİNLİKLE YAPTIĞI ÇAKALLIK..
aynen canım. zaten bu ikinci kazığı olacak böyle giderse.Satılan fiyat üzerinden yüzde vererek anlaşsa neyse diyeceğim ama burda bariz ne kaparsam kar amacı var.
Zaten arkadaşla,akrabayla olmuyor bu para işleri.
sözde iyi niyetliymiş eşime göre.giderim emlakçıya veririm evi , dost kazığı yememiş olurum hiç değilse alın teri dökene vermiş olurum! arkadaş demesin kendisine , pis yiyici! işte böyle böyle arkadaşsız hayat daha güzel dedirtiyorlar insana! tabiki haklısın...
ben de aynısını dedim. hani yorulsa arabası benzin yaksa neyse adam iki lafa 25 bin istiyor.ARKADAŞ :)
Benim bildiğim bu işi hatıra yapar
para almaktan da utanır...
lütfen emeğinizi yedirmeyin, ben bile hopladım burda sizi düşünemiyorum
bir araba, düğün parası.Eşinize söyleyin o arkadaşı falan değil .
Millet işin kolayını bulmuş hee asalak gibi başkalarının parasına göz dikiyorlar pes!
yok canım ya daha göstermedi bile. bizim ağzımızdan fiyat çıkıp da alıcı uyanmasın diye laf yapıyor.15 20 bın az para degıl yenı ev dosenır o paraya bencede razı olmayın millet nasıl akıllı he 2 ev gosterdı dıye 15 20 bın vay be
eşim biliyor komisyon işini de bu kadar istediğini bilmiyor. akşam söyleyeceğimSizin için usenmedim şimdi nette baktım emlakçılar sizin verdiğiniz fiyat üzerinden 9 bin falan komisyon aliyo eşinizle konuşun bi emlakciya gitmeye ikna edin emlakciya vermezseniz bile komisyon ne kadar olur görür arkadaş sandığı kişinin cakalliginida gorur
böyle birseyı arkadasa siz teklıf etsenız olabilirmerhaba hanımlar
bilenler bilir, memlekete taşınma planımız var ve evi satışa çıkardık.
malum sitelere ilan verdik. eş dost sağa sola söylüyor filan ama eşimin arkadaşlarına kızıyorum ben.
evi (ör:400 bin) tl ye satışa çıkardık. pazarlık olursa 3-5 bin ineriz diye düşündük.
eşimin arkadaşları ise X TL ye verirsen alırız veya alıcı buluruz diyorlarmış.
eşim de ses etmemiş.
en son bugün bir arkadaşı aramış, son fiyat ne olur demiş, eşim de 380 bin olur demiş nedense, bana sormadan fiyat veriyor ona buna.
meğer arkadaşı bir alıcı bulmuş. alıcıya 395 bine satacakmış. bize 380 bin verecekmiş. eğer eşim 370 dese yine öyle olacakmış. aradaki 15-25 bin tl onun cebine kalacakmış.
arkadaşı emlakçı değil ya da her gün birilerine evi gezdiriyor da masraf yapıyor değil.
sadece soran olursa aracılık yapıyor komisyon için.
sizce bu çakallık değil mi?
ben de eşime kızdım. 395 bin den aşağıya satamam. arkadaşın yorulmasın dedim ama bilemiyorum.
ben de ona sinir oldum. arkadaşız deyip alacağı komisyonu artırmaya çalışıyor.çakal çukul arkadaşa vereceğinize emlakçıya verin.
hayır arkadaşı demiş, çevreme sorarım, alıcı bulurum. 3-5 verirsin bana da demiş. eşim o zaman emeğin için veririm demiş.böyle birseyı arkadasa siz teklıf etsenız olabilir
eşiniz buyle bırsey teklıf etmıs olabılır mı
sen bana 380 i verde kaça satarsan sat demiş olabilir
son zamanlarda arkadas arasında cok duyuyorum bu muhabbeti çnk
eşiniz teklıf etmeden kendısı böyle davranıyorsa evet bu çakallık
böyle arkadas olmaz.
ben de ona sinir oldum. arkadaşız deyip alacağı komisyonu artırmaya çalışıyor.
hayır arkadaşı demiş, çevreme sorarım, alıcı bulurum. 3-5 verirsin bana da demiş. eşim o zaman emeğin için veririm demiş.
ama arkadaşı arkadan iş çeviriyor. bize 380 e sattım deyip alıcıya 395 diyecekmiş. başkasından duydum az önce.
başkasından duyduğum için yüzleşme şansımız olmadı henüz.bu arkadaşla yüzleştiniz mi? bize 3 5 bin diyodun hayırdır bu ne iş diye?
kesinlikle yüzleşin.başkasından duyduğum için yüzleşme şansımız olmadı henüz.
eşim akşam işten gelince anlatacağım.
ona teşekkür etsin, sana gerek yok desin.
öyle yapacağım ben de.kesinlikle yüzleşin.
alemin bir akıllısı o sanki. o kadar komisyon nedir ya?
emlakçı ile görüşün. en azından arada bi sözleşme olur.
öyle yapacağım ben de.
deştikçe başka şeyler de öğrendim şimdi.
alıcı dediği de emlakçıymış.
emlakçıyla bir olup bizi dolandıracak herhalde.
aynen. bir anda o kadar indirim isteyince şok oldum.ohooo olaya bak. arkadaş da emlakçı da kazanacak. işe bak.
yani değil mi?Ev o fiyata satilabiliyorsa siz de 380000 den daha yüksek bir fiyata alıcı bulursunuz demektir.hadi o olmasa bile emlakçılar verirsiniz bundan daha az ücret alır
Emlakçı olsaydı ornegın 400 binden,12bin gibi bir rakam alacaktı,arkadas emlakçıyı da katlamışmerhaba hanımlar
bilenler bilir, memlekete taşınma planımız var ve evi satışa çıkardık.
malum sitelere ilan verdik. eş dost sağa sola söylüyor filan ama eşimin arkadaşlarına kızıyorum ben.
evi (ör:400 bin) tl ye satışa çıkardık. pazarlık olursa 3-5 bin ineriz diye düşündük.
eşimin arkadaşları ise X TL ye verirsen alırız veya alıcı buluruz diyorlarmış.
eşim de ses etmemiş.
en son bugün bir arkadaşı aramış, son fiyat ne olur demiş, eşim de 380 bin olur demiş nedense, bana sormadan fiyat veriyor ona buna.
meğer arkadaşı bir alıcı bulmuş. alıcıya 395 bine satacakmış. bize 380 bin verecekmiş. eğer eşim 370 dese yine öyle olacakmış. aradaki 15-25 bin tl onun cebine kalacakmış.
arkadaşı emlakçı değil ya da her gün birilerine evi gezdiriyor da masraf yapıyor değil.
sadece soran olursa aracılık yapıyor komisyon için.
sizce bu çakallık değil mi?
ben de eşime kızdım. 395 bin den aşağıya satamam. arkadaşın yorulmasın dedim ama bilemiyorum.