- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
evet.Artık devir değişti herkes nerden kazıklasam diye bakıyo .
Emlakçıda komisyon hem alıcıdan hem satıcıdan yarı yarıyaydı artık satıcı ben vermem alıcıdan al derse alıcıdan alıyolar çünkü isterse komisyonsuz kendi daga kolay satar .
Siz emlakçıya verin evi fiyatıda yükseltin 420 diyin zaten pazarlık yapmak isteyecekler .
Aceleniz yoksada mayısa kadar bekleyin derim yazın kiralıkta satılıkta fiyat artar.
O arkadaşta avucunu yalasın
ben de olsam en azından selamdan başka laf etmem ama erkeklik işte.Arkadaşlığı keserim NET!
eşimle konuştuk.
hala iyi niyetli olduğunu iddia ediyor.
ben de o zaman emlakçıya verelim dedim. tamam dedi.
birkaç güne iyi bir emlakçı araştırıp bulacak.
hayırlısıyla satsaydık şu evi.
öyle yapar valla.emlakçı siz bulun bence esiniz yine arkadasa sorarsa emlakçı bulalım vs diye yine bir şeyler yapmaya çalışabilir
aynen öyle.Uyaniga bak.. Eşinizi saf, temiz görmüş hemen kullanmaya çalışıyor. Emlakciya 20 komisyon verir yine de öyle arkadaşa 15 kaptirmam.
öyle yapar valla.
ben netten birkaç emlakçı araştırdım.
birine havale edeceğim satış işini inşallah.
aynen öyle.
geçen boya yaptırmak için yardımcı olmak adına güya boyacı ayarladı arkadaşı. ben hayır dedim ama eşim olur demiş.
geldi boya yapıldı. arkadaşı 50 tl istemiş bugün.
verdirmedim ama eşim bir ara verir ben unutunca.
ah ah eşime diyorum da dinlemiyor ki.Böyle arkadaş mı olur, selam verip borçlu çıkmalık. Bence tüm iletişiminizi kesin. Ne o öyle, gak para guk komisyon...
emlakçılar bile 5 bine razıyken bu adam 25 bini bile cebe indirmeye çalışmış.
asla razı olma.
Tabiki önemli.Ama sizin konuda o adam arkadaş sıfatında değil.En azından siz o sıfata dair işlem yapmıyorsunuz.Öyle olsa işi profesyonel yapan emlakçılar var.Adam emlakçı değilki yasal sınırı düşünsün.Pazarlığa girmiş eşinizde tamam demiş.İki tarafında razı olduğu işinin halledildiği bir fiyat var ortada.arkadaşlık önemli.
biz değil kendi teklif etti yardımcı olmayı. eşim de o zaman karşılığını veririm dedi. ama arkadan iş çevir demedi.Tabiki önemli.Ama sizin konuda o adam arkadaş sıfatında değil.En azından siz o sıfata dair işlem yapmıyorsunuz.Öyle olsa işi profesyonel yapan emlakçılar var.Adam emlakçı değilki yasal sınırı düşünsün.Pazarlığa girmiş eşinizde tamam demiş.İki tarafında razı olduğu işinin halledildiği bir fiyat var ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?